![]() |
Citat:
Dumnezeu este atat de minunat in lucrarea Sa, incat ne respecta libertatea, deci putem sa refuzam dialogul cu El, dar poate intoarce, preface caderea noastra in binecuvantare, daca noi dorim acest lucru. Acest lucru ni se descopera cel mai bine in moarte - o face trecere spre cele vesnice. Cum putem cunoaste ca ne iubeste? Iubindu-L. Orice am spune despre El fara ca noi sa-L iubim, este doar teorie care nu ajunge la inima, ci cel mult la ratiune. |
Citat:
Daca nu ne iubea nu ar fi venit Hristos ca sa ne ridicam din pacat. |
Dumnezeu te iubeste fiindca traiesti,te iubeste fiindca te face sa te gandesti la El,te iubeste fiindca cand te rogi te simti bine,te iubeste fiindca si tu esti un copil al Sau dar iubirea va fi complexa numai daca si tu Il iubesti pe El.Dumnezeu nu e un prieten oarecare,iubirea lui Dumnezeu e tainica,e nemasurata,neinchipuita de mintea omeneasca.Eu zic sa faci cunostinta cu El acum,nu mai tarziu si vei castiga totul.
|
Il numim pe Dumnezeu in cantarile bisericesti "philantrophos" adica Iubitor de oameni, deoarece El ne iubeste mai mult decat noi insine o facem.
|
Insasi existenta noastra este un semn al iubirii lui Dumnezeu, apoi vin celelalte. Chiar si dintr-o suferinta avem de castigat, dupa cadere vine ridicarea...toata existenta noastra este plina de dovezile de iubire ale Domnului.
|
Citat:
cum putem sa explicam marea iubire a lui dumnezeu fata de creatie daca ea e distrusa foarte usor si fara noima in jocul intamplarii, hazardului sau al istoriei ??? cred ca trebuie o explicatie de tip superior ! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:28:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.