![]() |
Citat:
|
Citat:
As dori sa se inteleaga ca ce am spus nu este modestie, este absoluta realitate... |
Daca i se pare cuiva,intre voi,ca este intelept in veacul acesta,sa se faca nebun,ca sa fie intelept.Caci intelepciunea lumii acesteia este nebunie inaintea lui Dumnezeu,pentru ca este scris:,,El prinde pe cei intelepti in viclenia lor''.Si iarasi:,,Domnul cunoaste gandurile inteleptilor,ca sunt desarte''.(I Corinteni 3,16-20)
|
Părintele Arsenie Boca :
Citat:
|
parintele Iustin Popoviciu
,,La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel.Asadar sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete,pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale.Are si asa destula greutate pe suflet,ca sa-i mai adaugi si tu''.
|
"Parintele Serafim (de Sarov) deodata a ridicat asupra mea mana dreapta, voind parca sa ma loveasca peste obraz cu toata puterea sa, dar nu m-a lovit, ci numai s-a atins de urechea mea si mi-a zis: “Iata, de te va lovi cineva asa, acesta va fi cel mai greu lant duhovnicesc”. Dupa aceea, strangand scuipat in gura si voind parca cu tot dinadinsul sa ma scuipe in fata, a adaugat: “Iar daca te va scuipa cineva in acest fel, iata aceasta va fi camasa de pocainta cea mai mantuitoare, numai ca trebuie sa le rabzi cu multumire! Si sa stii ca aceste "lanturi" si aceasta "camasa" duhovniceasca de pocainta, sunt cu mult mai presus de toate acelea, despre care socoti tu si pe care voiesti sa le porti."
____________________________ - din "Viata, invataturile si profetiile Sfantului Serafim de Sarov - Presentimente triste" |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
A acuza pe cineva ca are probleme psihice,inseamna a sugera ca e nebun,ceea ce cred ca nu este o atitudine crestina! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:31:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.