![]() |
Citat:
|
buna !
Citat:
|
Actualizarea listei
Viorel
Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares Victor Simona Lavinia Liviu Anastasia Emanuela Elena Viorica Elena Madalina Sebastian Adelin Elena Gheorghe Stefan Aurica Gabriela Nicole Maria Nicolae Carlos Elena Violeta Marian Ovidiu Vasilica Mihaela Iulian Florica Mariea Saveta |
Am si eu cateva nume..daca se poate...
Vasile Diana Angela Ana Alina Ioana Maria... sunt cam multi dar nu m-am putut indura sa nu trec pe unul... Drum bun! e o mare bucurie sa ajungi la Sfanta... |
Citat:
Roaga-te si tu sa mergem si sa ne intoarcem cu bine. Si-acuma lista (sa te uiti oricum inca o data, ca am mai facut si greseli): Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares Victor Simona Lavinia Liviu Anastasia Emanuela Elena Viorica Elena Madalina Sebastian Adelin Elena Gheorghe Stefan Aurica Gabriela Nicole Maria Nicolae Carlos Elena Violeta Rares Marian Ovidiu Vasilica Mihaela Iulian Florica Mariea Saveta Vasile Diana Angela Ana Alina Ioana Maria |
Daca mai stiti de oameni care au nevoie de ajutor, va rog sa-i adaugati, indrazniti, NU REFUZ PE NIMENI!
Iar cei care mi-au transmis nume, sa verifice daca nu cumva am omis pe cineva... Dar va rog, cat mai repede, ca sa-i dau print! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Indraznesc si eu sa te rog, draga Elisabeta, sa treci pe Mioara si Nina, bune prietene, care se lupta cu boala si alte probleme, si care au mare nevoie de ajutorul Sfintei Parascheva.
Dumnezeu sa te binecuvanteze! Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:33:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.