![]() |
Citat:
Cum sa omori fara remuscari o fiinta, probabil tot asa s-au bombardat Hiroshima si Nagasaki, fara remuscari!! O solutie ar fi, pentru ca pe mine realmente ma doare faptul ca oricat ar fi de hraniti si ingrjiti cateii vagabonzi, tor vor exista si din cei care mor emaciati, chinuiti de oameni fara inima, sau loviti de masini...sa fie sterilizati pentru a nu se mai inmulti si astfel sa se evite inmultirea lor! Asta cred ca eu ca e cel mai indicat lucru! Aici in Germania nu exista nici un caine vagabond si mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu aceasta realitate si ca orice caine se intampla sa vad are musai un stapan, deci e o dferenta foarte mare in faptul ca nu vezi animalute schingiute, moarte pe strada sau cersind mancare cu ochisorii tristi si neputinciosi!!! |
Citat:
Eu imi imaginez uneori niste intrebari standard, la care ma straduiesc asa cum pot eu sa raspund pozitiv: Flamand am fost si nu mi-ai dat sa mananc! Bolnav am fost si nu m-ai cautat! Strain am fost si nu m-ai gazduit! Sarac am fost si gol si nu m-ai imbracat! Cazut am fost, si nu m-ai ridicat! Judecat am fost, si stramb ai grait impotriva mea! Numele meu, in desert l-ai luat, si ai uitat de Mine, ai injurat si ai facut averi din munca celor ce ma slaveau pe Mine!... Si poate mai sunt multe alte astfel de ipotetice puncte de judecata... Sper din suflet sa incline balanta catre bine si nu catre rau. Atat timp cat le constientizez si stiu ce trebuie sa fac, ar fi o prostie sa pot sa ma salvez, dar sa nu vreau. madalin, punctul tau de vedere este extrem de bine detaliat pentru lumea in care traim si tare ma tem ca ai 100% dreptate!... :( |
Citat:
Numai pentru iubitori. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...212#post190212 Neiubitorii de animalute, va rugam, pentru ca va cunoastem opinia, stati de-o parte. Imi cer scuze, daca s-a mai discutat problema si in alta parte, si daca nu am postat unde trebuie. |
ce faci cand de la fereastra ta se vede un conteiner si niste caini?
englezul.. suna la politia animalelor palestinianul.. il ia in casa ,ca nu se stie cand mai impune Israelul vreo blocada romanul.. il pune pe net si discuta daca are suflet dupa moarte |
De ce suntem atat de ignoranti? Iata un posibil raspuns:
http://bataiosu.wordpress.com/2009/1...-ale-romaniei/ Ce parere aveti de acest articol si cat se potriveste el cu realitatea romaneasca? Sper ca ne va trezi putin la realitate si ne va indemna la cheltuirea banilor mai cu discernamant si cu creionul pe hartie. Va invit sa nu mai faceti cumparaturi impulsive, ci planificate. Nu se stie ce aduce ziua de maine... |
Citat:
|
Eu cred ca lumea asta ar putea fi un loc mai bun daca am alege sa fim, fiecare , un exemplu nu un calau. Precum am mai spus, stam pe margine si aratam cu degetul catre altii, blamandu-i si etichetandu-i, punanadu-i in sertarase ... Daca nu putem face asta, atunci ne cuprinde frica ... Nu avem obiceiul de a cauta, de a incerca sa intelegem si alte puncte de vedere, pentru ca asta ar presupune energie si timp si efort... si nu o sa ne mai ramana pentru sportul nostru favorit: aratatul cu degetul.
Strigam cu voce tare ca suntem un neam de crestini, cu unii mai crestini decat altii, dar nu ne cunoastem adevarata identitate in Hristos. Nu stim exact ce inseamna sa fii crestin, pentru ca daca am stii, am vrea cu toata fiinta noastra sa FIM CRESTINI. Adica, sa punem in practica tot ceea ce Domnul nostru ne invata si ne-a invatat. Si iarasi, este o chestiune de alegere. NU poti sa convingi pe nimeni de nimic, decat prin puterea exemplului. Cred ca singurul drum spre iesirea din ignoranta este acesta: cu ochii atintiti in sus. Pe genunchi. In rugaciune. Cerand Celui ce este singurul care poate da sa ne deschida ochii si mintea. Lasandu-l sa ne calauzeasca. Arzand de iubire pentru El si punandu-l in centrul vietii noastre. Luandu-L ca model. Si asta ... este tot o chestiune de alegere. |
Citat:
"Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce li se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu. Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra , sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult." ......... Bazaconii! Atentia romanului nu mai este demult atrasa de politica. Mai trage cu ochiul asa din mers dar in mare, toti pozitioneaza politica undeva sub ei cind isi fac nevoile. Priveste cit de putine ziare se mai vind in Ro. Toti isi vad de necazurile si bucuriile zilnice. SINGURUL SEMN INGRIJORATOR insa este urmatorul: Mai NOU, in Occident evreii bijutieri au inceput pe toate canalele sa incurajeze populatia sa le vinda aurul de care CHIPURILE :)) nu mai au nevoie :)). La fiecare 5 minute vezi pe cite unul care da din miini pline de CASH, oferind bani gheata in schimbul aurului! Asta da semn! Sa fim foarte atenti ce fac ei, deoarece afla si cunosc cu mult inainte lucruri care se vor intimpla... Sunt extrem de destepti, si acelasi lucru il faceau inainte de cel de-al II razboi Mondial |
Citat:
Si culmea... nu ajunge la nici o conluzie. Desi inima lui de roman prost ii spune ca are. Si cand pleaca cu zilele in locuri mai bune, i se face dor de cateii de la fereastra care se uita catre etajul 2 asteptand sa li se mai dea cate ceva in viata asta a lor de mizerie cum asteptam noi de la DD ca n-o sa ne lase sa ne ducem fix acolo unde meritam. Numa bine! |
comentariu sters.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:24:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.