Citat:
Doar 3 luni. L-am pus sa tina post astazi, apropo. El a avut relatii cu multe fete si a suferit ptr ca acestea stateau cu el numai ptr a ajunge in patul lui...si s-a cam saturat si a spus ca sunt prima din atatea pe care o iubeste ptr ca nu i-a cerut asta, ptr ca merg la biserica, ptr ca sunt visatoare si multe.....si ca vrea doar sa imi arate ca ma iubeste...si ca o face ptr ca ma iubeste. :| cam aiurea, dar, na.
|
Ar putea fi un piculet devreme.
Parerea mea e sa iei hotararea asta bazandu-te mai mult pe cum te simti cu el, cum evouleaza relatia voastra, si cat de multa incredere ai in el. Treaba cu increderea e, cred eu, cruciala.
Nu stiu cat de importanta e credinta pentru tine, dar, dupa cum spuneam mai sus, eu nu m-as putea raporta vreodata la o doctrina care eticheteaza orice este sexual drept murdar. Relatiile fizice intre doi parteneri care se iubesc, casatoriti sau nu, poti fi printre cele mai frumoase momente din viata, daca relatia este una implinita. Si asta se intampla tocmai pentru ca desi actul in sine poate parea fizic, dar de fapt transcede fizicul.
Intr-adevar, argumentul cu "vreau sa fac sex cu tine ca sa iti arat ca te iubesc" e un pic... ciudat. De obicei e invers: ma abtin pentru ca te iubesc :D
Citat:
Simona,ma gandesc ca,daca ti-a zis ce ti-a zis de la inceput,poate chiar gandeste ca tine,dar,cum a trecut timpul,a devenit tot mai greu pt el sa se desparta de "obiceiurile" lui.
|
Dupa cum spuneam, sexul etichetat drept un "obicei" murdar, de care mai bine sa scapam.
Citat:
Da,dar ti se pare normal sa faca asta cu mai multe,cum se intampla in ziua de azi?
|
In contextul actual, cand metode de protectie sunt usor accesibile, numarul de parteneri sexuali e ceva ce tine de fiecare. Obiectiile care se pot aduce sunt de natura pur religioasa. Si cam atat.
In plus, niciodata nu s-a pus accent pe virginitatea barbatului, ci pe a femeii, atunci cand era vorba de casatorie. Se considera chiar ca era mai bine ca barbatul sa fie ceva mai experimentat. Deci nu tine de prezent, asa era si in trecut. Doar ca partenere willing erau ceva mai greu de gasit.
Citat:
Cred ca majoritatea care au luat boala au avut mai mult de o persoana.
|
Eu sunt convins ca, indiferent de cate "persoane au avut", majoritatea celor care au luat vreo boala au luat-o din inconstienta, ignorand avantajele sexului protejat. Deci invoci motivul gresit pentru boala.
Citat:
Dar alegi si tu un om despre care sa stii dinainte cam cu cine a umblat.
|
Si eventual ceri si un istoric medical, cu update la zi, al partenerelor din trecut, nu? jeez...