În prealabil postat de dianagroza
(Post 313113)
Vai Antoni0 te rog sa nu mai vorbesti aiurea, am intrat pe site-ul oficial al "MANASTIRII SLATIOARA" si ce rautati am citit acolo m-au facut sa plang, asa ceva nu am mai citit niciodata.
Nu le este rusine celor ce au scris pe acel site ca Sfantul Parinte Ilarion Argatu este un "cadavru", ca are corpul diform si urat si cate alte tampenii???: "Lăsăm concluziile în seama cititorilor noștri; însă, în cazul părintelui Argatu, se potrivesc următoarele trăsături: este nedezlegat, (neputred), deformat, urât, greu mirositor și pricinuiește frică."
La Boroaia, am fost dupa ce a fost asezat parintele in biserica si a venit o femeie, care a vorbit cu parintele ce tinea slujba sa-i dea voie sa-l vada pe parinte Argatu, care i-a fost duhovnic de cand se stie si parintele i-a permis, dupa ore in sir de lacrimi si rugaminti, sa-i vada chipul descoperit si astfel am reusit si eu cu matusa mea sa aruncam o privire, arata ca si cum ar fi dormit, de culoarea lumanarii, frumos la chip si emana un miros extraordinar. Deci...explica tu aceasta rautate, unde e iubirea de care vorbesc ei, dar ce iubire...macar sa zica adevarul, dar mint cu nerusinare. Asa este o Biserica Adevarata?? Mincinoasa??? Cum pot sa minta in asa hal???
Nu ma crezi? Du-te la Boroaia si convinge-te!
|