Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   o chestiune "de suprafata" (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8166)

melb26 18.01.2010 11:57:20

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 201871)
Pai poate prefera pe cele cu constitutie mai ascetica, inseamnand ca sunt mai infranate ... le au mai bine cu postul, ceea ce inseamna calitati spirituale :P

Atunci de ce vedem la manastire, maici mai plinute?

N-are nicio legatura :p, sper ca glumesti :65:

AlinB 18.01.2010 12:20:47

Citat:

În prealabil postat de melb26 (Post 201876)
Atunci de ce vedem la manastire, maici mai plinute?

N-are nicio legatura :p, sper ca glumesti :65:

Pai mancare de 3 ori pe zi, buna, suficienta si chiar extra (fie ea si de post sau mai ales aia de post ingrasa ca e deficitara in proteine si excedentara in carbohidrati), lipsa de activitate fizica intensa si sustinuta.. :D

Eu cel putin n-am auzit de asceti grasi poate tu oi fi vazut vreo unul dar te asigur ca respectivul nu e chiar asa mare ascet..

AndruscaCIM 18.01.2010 12:22:28

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 201888)
Pai mancare de 3 ori pe zi, buna, suficienta si chiar extra (fie ea si de post sau mai ales aia de post ingrasa ca e deficitara in proteine si excedentara in carbohidrati), lipsa de activitate fizica intensa si sustinuta.. :D

Eu cel putin n-am auzit de asceti grasi poate tu oi fi vazut vreo unul dar te asigur ca respectivul nu e chiar asa mare ascet..

Yeap, dar cu siguranta nici cele subtirele nu sunt toate ascete...unele chiar mananca muuult si tot nu se vad rezultatele, si asta pentru ca au un metabolism foarte bun...sau poate chiar exagerat in cazul unora!

melb26 18.01.2010 12:29:44

In loc de ''contitutie ascetica'' ai fi putut zice constitutie astenica :p

Pleci de la o idee preconceputa, aparentele inseala mult.

podolski_2 18.01.2010 13:11:14

”Daca ar fi cu putinta sa ne privim prin ochii celorlati , am disparea de tot.” Atat de cruda si rea este parerea celorlalti despre noi, chiar si a celor care ii credem prieteni sau oameni buni.

Dar mai mult decat atat, nu doar traim intr-o lume cruda , ci noi insine formam o lume cruda.

Eu sunt lumea. Iar lumea e rea. Lumea a inebunit de atatea pacate.

Radem de suferinta altora (ironizam), dar avem pretentia, ca Dumnezeu sa ne ajute in probleme asemanatoare.
Unul la un examen, altul cu banii, altul cu aspectul fizic, altul cu munca, toate lumesti,totusi, ramanem lipsiti de intelegere pt ceilalti, dar plini de deznadejde si manie cand nu suntem ajutati si intelesi pt lucruri mici dar importante pt noi.

AndruscaCIM 18.01.2010 13:36:30

Citat:

În prealabil postat de podolski_2 (Post 201910)
”Daca ar fi cu putinta sa ne privim prin ochii celorlati , am disparea de tot.” Atat de cruda si rea este parerea celorlalti despre noi, chiar si a celor care ii credem prieteni sau oameni buni.

Ei parca nici chiar asa as spune...iar daca ar fi ceea ce spui tu adevarat, atunci inseamna ca si noi am avea o parte din vina pentru aceasta situatie :4:

Makavelli 18.01.2010 13:40:06

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 201918)
Ei parca nici chiar asa as spune...iar daca ar fi ceea ce spui tu adevarat, atunci inseamna ca si noi am avea o parte din vina pentru aceasta situatie :4:

chiar avem

AlinB 18.01.2010 13:50:52

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 201889)
Yeap, dar cu siguranta nici cele subtirele nu sunt toate ascete...unele chiar mananca muuult si tot nu se vad rezultatele, si asta pentru ca au un metabolism foarte bun...sau poate chiar exagerat in cazul unora!

De obicei nu este vorba ca ar avea un metabolism foarte bun ci dimpotriva, foarte prost, in sensul ca nu asimileaza tot ce maninca, nu ca ard mai mult printr-un consum mai mare de calorii.

Asta daca nu cumva sunt si superactive, adica genul care nu-si gaseste locul, mereu in picioare si alergand de colo colo (prin natura nu o vointa/ascultare deosebite :)

Cei care se ingrasa dimpotriva, au o mare pofta de mancare si asimileaza foarte bine si sunt mai anemici in miscari, organismul stocand energia in exces sub forma de grasime.

AndruscaCIM 18.01.2010 14:25:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 201928)
De obicei nu este vorba ca ar avea un metabolism foarte bun ci dimpotriva, foarte prost, in sensul ca nu asimileaza tot ce maninca, nu ca ard mai mult printr-un consum mai mare de calorii.

Asta daca nu cumva sunt si superactive, adica genul care nu-si gaseste locul, mereu in picioare si alergand de colo colo (prin natura nu o vointa/ascultare deosebite :)

Cei care se ingrasa dimpotriva, au o mare pofta de mancare si asimileaza foarte bine si sunt mai anemici in miscari, organismul stocand energia in exces sub forma de grasime.

Ihmm, interesant, eu astiam mai mult argumentele astea ce tin de arderile alea intense, chestii...trestii

eclat_de_lune 18.01.2010 16:07:04

da, asadar, unii au arderi mai intense, altii mai lente. La unii informatiile circula mai repede si viteza de reactie e mai buna...cu alte cuvinte e vorba de temperament...care predispune anumiti oameni catre anumite tipuri....cei melancolici si flegmatici sunt predispusi la ingrasare...Insa, oamenii acestia isi pot infrange gena prin caracter, prin munca, rugaciune, implicare la locul de munca, in viata de familie, in societate. eu sunt prima care trebuie sa faca multe schimbari in aceste privinte.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:03:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.