![]() |
Citat:
dar finalul nu l-ai scris, cum dracul cursă ți-a-ntins! Și n-ai mai aflat că femeia aia rea, erai tocmai dumneata... (iartă-mi comparația) căci mereu te prea distrezi profețind că mint doar alții, încercând pe toți să-i pierzi, ca frații să-și mintă frații. Iar apoi tiptil tiptil tupilată-ntre boscheți să pui focul la fitil ca să râzi de nătăfleți, și ieșind cu glas dulceag să întrebi părând lovită ce s-a întâmplat în prag de e ușa-nțepenită? Și când ți se povestește că a fost , Doamne Păzește, o mare bubuitură, tu plângând te-arăți cu ură, neștiind că Cineva, te-a văzut pe dumneata, ce făceai între boscheți, punând foc la nătăfleți. Și mă iartă draga mea, la final c-am scris așa, dar nu e frumos să râzi, ca ciobul de oala spartă, ce la urm-o să te prinzi, că ai fost o biată... hartă. (De-ai întinsă pă părete, să te miri la geografie, cum te gâdilă școlerul, taman ca la caligrafie, arătând cu-n băț subțire, pe-unde trece meridianul, și di-unde se scoate banul, pentru nenia cu curcanul.) |
Citat:
Ia si vezi-ti de secta ta!:10: |
Citat:
cu ață albă cusută, dar o să-nțelegi cândva care este secta mea... pân-atunci tu te distrează, și dormind că se lucrează bagă bani la FNI crezând că ai tăi vor fi; și-o să-i vezi la sfântu-așteptă, tot visându-te deșteaptă, și moțăind liniștită... dar o s-ajungi cam pustiită; că FNI-ul n-a vegheat și banii ți s-au furat, iar acum pierzi altceva, ce anume? nu-ntreba! că de râzi ori te distrezi pân-la urmă, nu mai crezi. Înțelegi tu că visezi? BARoneasă când te vezi? |
Citat:
|
Andrusca,
Super tare poezia, ai talent da-i inainte. :24: |
Citat:
|
Proorocul mincinos...:48:
Proorocul mincinos, Roade tare la un os, Si se da mare pios Cand de fapt, e-un mincinos. Urla...tace, dar se'nfoaie Ca o mare ciumafaie, Dar pe multi cum i-a prostit, Acum sade...fericit!:46: |
Citat:
Atunci cand am citit aceste randuri am fost dus cu gandul la PROOROCII mincinosi din sanul cultului Penticostal. |
Citat:
Bizantinul mincinos...:48: Bizantinul mincinos, Pupă tare la un os, Și se dă mare pios Când de fapt, e-un mincinos. Urlă-n haită, dar se'nfoaie Pe sub blana cea de oaie, Dar pe mulți cum i-a nășit, Acum șade...amăgit!:46: Că-are har blagoslovit |
Citat:
Aceste randuri ma duc cu gandul la ura sectarilor fata de oamenii Bisericii lui Hristos. Ceva de sfarsitul lumii nu aveti, "MAI OILOR CU PIELE DE LUP"? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.