![]() |
Dragi atei, va rugam frumos sa nu mai perturbati discutiile dintre sfintii de pe acest forum. Este valabil si pentru toti ereticii, sectarii si altii care vor sa sminteasca populatia drept credincioasa a natiunii romane.
|
Pe mine ateii nu ma deranjeaza...mie mi se pare ateii ca sunt niste oameni care vor sa fie convinsi ca exista Dumnezeu....sau uneori ei vor sa ne convinga ca nu exista,au multe intrebari care nu pot sa le accepte...la fel mi se intampla si mie ,de multe ori mi-am pus intrebarea in mintea mea "exista Dumnezeu?"...poate ca vrajmasul imi spune "nu exista",dar eu ma uit asa in sus "Doamne alunga-mi gandul acesta" si apoi zambesc,caci nu are cum sa nu existe...nu am nimic de pierdut sa cred....e mangaierea mea....e scaparea mea...
am citit de multe ori multe subiecte in care ateul cauta raspunsuri logice aici pe forum....mi-a placut de multe ori raspunsurile crestinilor nostrii ceeea ce pe mine m-au incalzit la suflet... ma intrebam daca exista aici pe forum si femei care nu cred ca exista Dumnezeu... sau as vrea sa mai stiu daca un ateu...atunci cand ii este rau,cand e bolnav sau e in orice situatie mai dificila ..daca a spus macar o data asa din instinct "off Doamne".....ptr ca eu asa in sufletul meu eu cred ca nici un ateu nu e cu adevarat ateu....de aceea el vine aici pe forum...Il cauta....si normal ca Iisus nu e palpabil, dar ateul cauta raspunsuri(e un fel de Toma necredinciosul)dar totusi ar vrea sa creada....asa ca sa ii primim si pe ei ca nu se stie niciodata...cum li se incalzeste inima ...care ei de fapt o au calda, dar nu stie sa imprastie caldura...sa le dea si la ceilati in nevoi si durere, linistea sufleteasca acea caldura ,ca exista o mangaiere atunci cand nu mai exista nici o solutie....Iisus Hristos. |
Citat:
|
Citat:
Pe un forum protestant, ateii ar fi fost luati in suturi de fratii lor de echipa de aici.. |
Citat:
|
Ateii de pe forum imi amintesc de cum eram si eu candva. am trecut prin faza respectiva si stiu acum, ca eram in nestiinta, dar in cautare de Dumnezeu. Acesta este scopul vietii, ca stim sau ca nu stim.
|
Citat:
|
[quote=anna21;222512]Un dumnezeu mai bun decat Dumnezeu?:13:
Ce poate fi mai bun.. eu nu vad. Iisus s-a intrupat, s-a smerit pana la moarte pentru iertarea pacatelor noastre! Dar noi vrem ceva mai bun? Asta nu este invatatura crestina, vox populi.[/QUOTE Nu te supara..citeste mai atent ce am spus...si gandestete ca Dumnezeu iubeste pe toti fara a avea o slabiciune pentru cineva anume,..si asta ortodoxia nu vrea.Vrea locuri in rai doar pentru noi...Eu nu voi accepta asta ca dorinta a lui Dumnezeu.Voi sustineti asta.. |
Citat:
|
o intalnire
cum ar fi o intalnire intre toti cei care au posta ceva aici..si in general intre o masa de crestini si cativa atei p,pentru ca proportia cam asta este ..cred ca ar iesi o discutie interesanta in care ateii ar termina argumentele foarte rapid..si nu s-ar mai simti atat de stapani pe ei cum sunt din spatele tastaturii ..macar mai putin dispretuitori daca ar fi..
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:07:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.