![]() |
Citat:
|
Citat:
Ma rog, irelevant! Aici nu e un topic despre viata mea personala. Doar ca afirmatia Mariei, cum ca eu nu as avea necazuri, m'a bulversat putin. Da, ai dreptate, e o varsta frumoasa. Si chiar am multe! Am sa ma bucur de ele cat mai pot! |
Citat:
|
Citat:
E irelevant, Korinna! Cum ziceam, asta nu e un topic despre viata mea personala si dramele ei. Gandeste'te doar ca am doi copii, un job stabil si o stare financiara buna. Adauga la asta faptul ca am 21 de ani si imagineaza'ti putin cum am ajuns sa am toate astea, la varsta pe care o am. Nu mi'au picat din cer, nu mi'a venit nimic de'a gata! Si nu sunt nici "mare si tare", cum zicea Maria. Poate dau impresia asta fiindca am avut puterea de a iesi zambind din toate incercarile. Cine stie? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ce folos...
Mie imi place foarte mult o cantare bisericeasca. Va dau cateva versuri care se potrivesc topicului:
"De-as stii toata-ntelepciunea cata e sub soare In zadar dac-o voi pierde pe cea mantuitoare. Ce folos, ce folos minte fara de Hristos" |
Citat:
La mine nu se aplica, pentru ca eu nu il pun pe Iisus deasupra tuturor lucrurilor. |
Citat:
Dar sa sti, chiar daca tu inu-L pui deasupra tuturor lucrurilor, El tot acolo este. Cu voua sau fara voia noastra. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:59:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.