Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Nu inteleg (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9164)

almaris 15.04.2010 23:57:53

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 235698)
Dupa tine...toate intrebarile care sageteaza mintile credinciosilor sunt automat bune?:3:

Oamenii fiind in diferite stadii de cunoastere si intelegere au voie sa puna orice intrebare, chiar daca pentru "atotstiutori" par penibile.
Citat:

In rest, fii sigur ca e bine sa ai mai multe raspunsuri...decat intrebari.

As zice ca e invers, la raspunsuri stam cel mai prost(noi oamenii).
Citat:

Si chiar, cultul tau te-a mai ajutat sa te edifici in privinta semnelor de intrebare ridicate de traducerea Sfintei Scripturi...dintr-o limba in alta?:3:

Eu stiu doar ca acest "cult" al meu are intotdeauna dreptate.

almaris 16.04.2010 00:11:17

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 235703)
Uite...vezi, aici trebuia sa pui un semn de intrebare, pentru ca tu nu stii ce inseamna preotia :3:

Din punct de vedere biblic e clar, din punctul de vedere al meseriei de preot, nu prea, as face seminarul dar ma tem ca e o peirdere de vreme.

danyel 16.04.2010 00:52:09

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 235771)
Din punct de vedere biblic e clar, din punctul de vedere al meseriei de preot, nu prea, as face seminarul dar ma tem ca e o peirdere de vreme.

Ei nah, niciodata scoala nu-i pierdere de vreme, acumularea de cunostinte e tot timpul benefica, dar de ce sa faci seminaru? mai bine facultatea,

annajanette 16.04.2010 00:59:41

Bisnita se face si acum in biserici, icoane la 2 mil....si preot care are maseratti....in rest no comment

AndruscaCIM 16.04.2010 01:29:20

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 235800)
Bisnita se face si acum in biserici, icoane la 2 mil....si preot care are maseratti....in rest no comment

Maseratti-ul si l-a luat de la pangar, ca nu ma prind?:21:

Plus ca banuiesc ca vorbesti de singurul preot mediatizat in baza achizitiei lui, si asta pentru ca ar avea gusturi mai aparte. :3:

AndruscaCIM 16.04.2010 01:31:40

P.S.

2 milioane pentru o icoana poate fi un pret chiar acceptabil, avand in vedere ca materialele folosite conteaza foarte mult, dimensiunile de asemenea, deci mere...mere!

AndruscaCIM 16.04.2010 01:40:33

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 235771)

Toti preotii, sau ai vrut sa spui ca numai unii, dar te-ai grabit si a ramas doar o bucata de adevar, precum si din realitate?

Sper sa fie asa cum cred eu, si nicidecum "basmul' asta sectar...cu ortodocsii desfranati si orbecanind prin mlastina pacatelor, si NP ingerasi, cantand la lira...:3:

FiulRisipitor 16.04.2010 11:04:03

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 235800)

Sotia mea e pictor (nu de incoane din pacate) si iti pot spune ca sunt extrem de scumpe materialele. Conteaza si calitatea dar cred ca pretul e mare din cauza ca pictura e considerata un hobby pentru inalta societate - distractiile costa scump intotdeauna.
Nu m-as mira sa coste o icoana 2 milioane numaia materialele, sa nu mai punem la socoteala munca.
Comert cu cele sfinte e atunci cand iti spune ca icoana e gratis dar sfintirea ei costa 2 mil. Nu contest ca exista preoti care au alte interese si procedeaza altfel dar asta e cu totul alta poveste.

AndruscaCIM 16.04.2010 14:55:59

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 235908)
Sotia mea e pictor (nu de incoane din pacate) si iti pot spune ca sunt extrem de scumpe materialele. Conteaza si calitatea dar cred ca pretul e mare din cauza ca pictura e considerata un hobby pentru inalta societate - distractiile costa scump intotdeauna.
Nu m-as mira sa coste o icoana 2 milioane numaia materialele, sa nu mai punem la socoteala munca.
Comert cu cele sfinte e atunci cand iti spune ca icoana e gratis dar sfintirea ei costa 2 mil. Nu contest ca exista preoti care au alte interese si procedeaza altfel dar asta e cu totul alta poveste.

Exact, dar am o vaga banuiala ca unii nici nu au idee cam cat costa foita de aur, lacul, lemnul, culorile, sau cata migala presupune pictarea unei icoane. :22:

florin1966 16.04.2010 15:28:37

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 235982)
Exact, dar am o vaga banuiala ca unii nici nu au idee cam cat costa foita de aur, lacul, lemnul, culorile, sau cata migala presupune pictarea unei icoane. :22:

unii se trezesc vorbind dar nu stiu despre ce e vorba. daramite sa mai si gandeasca?e treba grea deh e mai usor sa scuipe tot ,ca ei au dreptate totusi

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:39:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.