topcat |
26.04.2010 13:58:28 |
Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
(Post 239651)
Daca "penarul" este de asa o importanta incat viata nu are rost fara el, antunci Ana stie ca sunt multiple moduri de a obtine fie penarul ei fie alt penar, iar Gheorghe daca cunoaste viata fara penar si el a reusit sa obtina unul, ii va arata si Anei cum sa faca.
|
Pai cred ca Gheorghe, vazind cit de prostuta e Ana, incearca sa faca un gest care sa o socheze putin, crezind ca o scoate din letargie. Isi arunca deci papucii pe geam...
OK. Pentru ca oricum Jane mi-a stricat telenovela, va propun sa vorbim despre sacrificiu intr-un mod serios (nu ca pina acum nu as fi incercat sa vorbesc altfel), eventual, pentru a fi mai usor de vorbit si sa cadem cit mai putin in pacat, sa pastram numele Ana, Gh si Ion, cu permisiunea voastra.
Deci: Dupa cum spunea si Jane, telenovela e mult mai incurcata, pentru ca Ion a facut-o pe Ana prin Gh (poate ne explica intr-un episod viitor), ca penarul e ceva foarte important pentru Ana, desi ea nu stie, si ca nu se poate altfel, Gh trebuie neaparat sa isi arunce papucii pentru ca Ana sa isi primeasca penarul, in acest fel si tranfigurind o chestie pe care am sa o rog pe Jane sa o explice tot intr-un episod urmator.
Dar asta nu ar trebui sa schimbe cu nimic caracterul de sacrificiu al gestului lui Gh.
|