![]() |
HULIRE Cuvant injurios rostit la adresa lui Dumnezeu si a celor sfinte, prin care se jigneste maretia si puterea Lui. ...
|
Dom'le, deci cum vine asta? A ajuns adevarul sa fie numit hula ??
Atunci cand spun ca iudeii sunt inamici, tu o iei ca o hula? Pai cum... Ai citit pasajele acelea pe care ti le-am trimis? Si alea sunt hule? Cand Biblia spune ca iudeii sunt impotriva lui Hristos, asta e hula ? |
Citat:
|
Citat:
|
Eu cred ca sunt hule. Tot ce-ati spus sunt hule, impotriva aproapelui si impotriva lui Dumnezeu.
Eu zic doar atat: Dumnezeu stie mai bine. Restul va arata Dreptul Dumnezeu fiecaruia. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Hula mai are si un sens popular, si anume: "A spune vorbe de ocară sau de batjocură la adresa cuiva, a ocărî pe cineva; p. ext. a vorbi de rău, a calomnia, a defăima". Dar primul sens e cel religios, mentionat mai sus. |
Hula, poate insemna si momentul de dupa o futuna pe mare, de exemplu...Da, asta-i alta branza in alta traista, sa revenim la oile noastre, hai, nimeni, nimeni, nu mai tabaram nimic ? :36:
|
Citat:
Ceea ce vad eu acum sunt o mana de oameni care isi judeca aproapele, impotriva chiar a credintei pe care sustin ca o au... Stiti cum se numeste ceea ce faceti voi aici? se numeste barfa. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:10:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.