Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Intrebare,.. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9498)

casiana 20.05.2010 15:00:56

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 250894)
In acest caz ,nimic sa nu va mai mire ca o duceti rau.Ar trebui ca atunci cand sunati la 112 sa vina popa sa va vindece.Propun sa inchidem comentarul..eu la inceput nu am propus decat ca salariul pana la sfarsit de an al sfintiei sale sa fie donat la saraci...nimic altceva.Nu am judecat pe nimeni..si nu am contestat daca sant bani munciti.Stiu foarte bine ce spun..

Pai din cate se vede nu prea stii..avand in vedere ca nu stii ce se face cu acei bani si unde ajung ei... cum poti veni cu propuneri?

casiana 20.05.2010 17:13:29

pt Voxdei

Si inca ceva care cred ca se potriveste f bine aici...

"Daca nu citesti ziarele esti neinformat.
Daca le citesti esti dezinformat."
(Mark Twain)

ory 20.05.2010 18:07:00

Cu ziare sau fara ziare, se stie, oricum, ca Episcopii din BOR au salarii colosale....asa ca , nu mai are rost atata speculatie.
Eu nu prea inteleg ce inseamna salariul de lux atribuit calugarului " sarac ", de fapt, stiu ce-nseamna, o iluzie, dar, nu conteaza..." bani sa iasa ! ".

gabriela8 20.05.2010 18:14:54

Ory

Mi se pare mie sau chiar ai ceva impotriva ierarhiei bisericesti?!:106:

voxdei55 20.05.2010 21:07:11

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 250896)
De ce, tu o duci bine? Cum, dezartand?

Pentru astea se platesc taxe si impozite dar uite ca banii nu ajung unde trebuie.
Nu inteleg de ce aceeasi oameni ar trebui jecmaniti inca o data apelandu-se la sentimentele lor crestine de data asta.

Si sa nu ajungi tu sa suni la 112 si sa-ti doresti sa-ti poata aia trimite un preot...

Si tu ce ai face daca ar veni la tine un neicanimeni si ti-ar zice cum sa-ti cheltui banii munciti?
Asa'i ca ai accepta bucuros orice sugestie filantropica? Ca doar esti un bun crestin..

Vai cat de scumpa e sudoarea de preot...si cat de grea e munca asta..Ma mir cum de mai rezista.!!! Pentru cutura ta..eu fac multe pentru suferintele oamenilor..mai mult decat esti tu in stare sa faci vreodata..si nu cer decat putin respect,,,nimic altceva.l

voxdei55 20.05.2010 21:08:28

Citat:

În prealabil postat de casiana (Post 250902)
Pai din cate se vede nu prea stii..avand in vedere ca nu stii ce se face cu acei bani si unde ajung ei... cum poti veni cu propuneri?

Nici nu e greu de ghicit..doar sa te uiti in jurul tau si sa observi lumea in care traim cu atentie.

cristiboss56 20.05.2010 21:19:51

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 251078)
Vai cat de scumpa e sudoarea de preot...si cat de grea e munca asta..Ma mir cum de mai rezista.!!! Pentru cutura ta..eu fac multe pentru suferintele oamenilor..mai mult decat esti tu in stare sa faci vreodata..si nu cer decat putin respect,,,nimic altceva.l

Laudarosenia , pute rau , iar de ceri respect , respecta la RANDUL TAU . De unde sti dumneata ce poate face X sau Y ? Cu ce drept te consideri mai presus decat X sau Y ? La ce ai postat pana acum , ma mir ca ai tupeul de a cere o farama de respect . Ca o concluzie : sa-ti fie RUSINE !

costel 20.05.2010 21:29:33

voxdei, pentru noi crestinii nu e important sa stim ce fapte bune fac cei de langa noi, ci e important sa facem noi ceva in acest sens.

Rodica50 20.05.2010 21:30:05

Sa-i dam caesarului ce-i al caesarului...daca iau astfel de salarii, inseamna ca merita.Si este rusinos si mare pacat sa discutam Fetele Bisericesti!

angel4ver 20.05.2010 21:30:36

nu cred ca ory a zis ceva rau. ba din contra, e foarte adevarat.
inteleg sa primeasca o suma pentru ceea ce face, dar sa ia mai mult decat unul care munceste de dimineata pana seara de ii sar capacele si sa primeasca bani putini, nu e corect.
apoi, de cand pana cand biserica ia bani de la stat? daca primeste bani de la stat, inseamna ca este o firma. eu asa o vad avand in vedere faptul ca au salarii.
ca sa nu mai zic cat are patriarhul. mi s-a facut rau...
si culmea e ca oamenii au incredere in preoti si biserici.
a zis bine cine a zis... ca biserica a ajuns sa produca bani. nu mai e ce a fost inainte.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:55:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.