maria-luisa |
26.05.2010 21:05:43 |
Citat:
În prealabil postat de fall3n
(Post 253257)
Aline : aceste parade gay ei le fac in cunostinta de cauza..pentru ei totul se rezuma la placere..multi stiu ca este anormal dar nu ii intereseaza..se chinuiesc pe ei singuri si isi spun ca e normal ceea ce fac..imi spui si mie daca tot deschizi subiectul despre asa ceva cum ar fii ideal pentru tine sa se vorbeasca si sa se actioneze in cazul acestei boli din punct de vedere crestin in afara de sutele si miile de vorbe de prin carti de specialitate ??? ce ar trebui noi sa facem ca romani si crestini cand ei isi cer asa zisele drepturi in strada fara nici o rusine ???
|
1. Copii, viitorii potential homosexuali sa fie crescuti intr-o familie model, in care sa nu existe persecutii de niciun fel .
2. femeia-viitoarea mamica, sa se ingrijeasca in asa fel incat viitorul copil sa nu aibe de suferit ( asta include hrana, psihic, moralitate).
3. barbatul sa respecte femeia de langa el din toate punctele de vedere si sa n-o raneasca in niciun fel.
4. Copilul, cel mai important, sa fie sustinut din toate punctele de vedere sa evolueze corect, fara traume si critici aberante...
Cred ca ar fi primele lucruri care ar trebui facute pentru a ne reintoarce la normalitatea omului...
daca tot acuzati atat de violent homosexualii si prostituatele, acuzati si corectitudinea societatii si sistemul de valori pe care s-au format aceste comportamente. Fiti drepti pana la capat! Eliminati "babilonia" care considera femeia un obiect si prin care se afirma sus si tare ca barbatul este stapan. Poate revenim la un echilibru natural, lasat de Dumnezeu, in felul acesta.
|