Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   2012 - Si daca totusi... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9619)

Iubirea 29.07.2010 20:54:18

Citat:

În prealabil postat de heorhe (Post 273088)
Daca nu va exista curent electric nu vor exista nici oameni, deci in consecinta nici buni crestini..

Hello!!!
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu?
Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor?
Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.

Adrinskaia 29.07.2010 21:48:28

...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana...
...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna...
...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?...
...Si or mai fi si altele utile ?!...

annajanette 29.07.2010 23:51:11

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 273084)
ce anume nu-ti place in romania?

in afara de unele peisaje si cateva biserici, nimic, oamenii cel putin majoritatea au un caracter infect, nu pot acum ca as pleca unde as vedea cu ochii.
Deci nu stiu dc ma intrebi parca nu stii in ce tara traiesti.

annajanette 29.07.2010 23:52:54

Citat:

În prealabil postat de Adrinskaia (Post 273136)
...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana...
...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna...
...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?...
...Si or mai fi si altele utile ?!...

vreau si eu sa stiu ce au zis profetii despre Romania mai iesim din mizerie asta sau nu, sau vin vremuri si mai urate?

windorin 30.07.2010 11:04:31

Sfarsitul Lumii nu va niciodata presimtit, prevazut ori calculat din'nainte... oricat de mari si tari ar fi cei care l'ar cerceta.
Ba mai mult, aceia isi rateaza viata si cauta raspunsuri in vant.

Domnul va veni precum un fur, exact atunci cand nimeni nu se asteapta la aceasta.
Poate doar cei cu viata sfanta sa vada mai din'nainte cea de'A Doua Sa Venire. Desi... cred ca nici un om nu va sti aceasta.
Se pot vedea doar timpurile, pregatindu'se, insa nu si clipa venirii !

heorhe 31.07.2010 22:08:46

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 273126)
Hello!!!
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu?
Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor?
Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.

Disparitia curentului electric nu se poate face fara disparitia tuturor proceselor biologice in care este implicat curentul electric, intelegi ?

ai2 02.08.2010 09:41:01

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 273169)
in afara de unele peisaje si cateva biserici, nimic, oamenii cel putin majoritatea au un caracter infect, nu pot acum ca as pleca unde as vedea cu ochii.
Deci nu stiu dc ma intrebi parca nu stii in ce tara traiesti.

Binenteles tu esti perfectiunea intruchipata. Nu deranjezi pe nimeni si nu ti se poate reprosa nimic. In orice alta parte ai fi apreciata la adevarata ta valoare!

Iubirea 03.08.2010 10:37:00

Citat:

În prealabil postat de heorhe (Post 273670)
Disparitia curentului electric nu se poate face fara disparitia tuturor proceselor biologice in care este implicat curentul electric, intelegi ?

OK!!!!
Si? Asa cum la ora actuala unii traiesc fara curent, de ce crezi ca nu se poate trai pe plan general fara curent? De ce crezi ca este atat de important?
Stai linistit ca cine iubeste pe Dumnezeu si viata care i-a fost daruita se poate adapta la orice conditii....si inca multumind pentru toate: aer, apa, hrana, lumina, caldura, cer senin, flori...etc

ai2 03.08.2010 10:53:21

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 274319)
OK!!!!
Si? Asa cum la ora actuala unii traiesc fara curent, de ce crezi ca nu se poate trai pe plan general fara curent? De ce crezi ca este atat de important?
Stai linistit ca cine iubeste pe Dumnezeu si viata care i-a fost daruita se poate adapta la orice conditii....si inca multumind pentru toate: aer, apa, hrana, lumina, caldura, cer senin, flori...etc

Omul functioneaza dupa legile electrodinamicii. Practic, toate fenomenele ce se petrec in interiorul nostru sunt guvernate de electricitate. Asta e legatura cu curentul electric de la priza.
Cel mai bun exemplu care imi vine acum in minte este functionarea nervilor care presupune transmiterea unui semnal electric. Evident ca nu se transmit 200V alternativ, dar tot curent electric este. De aceea si functioneaza teaser-ele politistilor americani. Te scurtcircuiteaza.

Dumitru73 03.08.2010 11:36:54

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 274319)
OK!!!!

Tu nu-ti dai seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva.
Gandeste-te doar la miliardele de oameni care ar ramane pe drumuri.
Daca s-ar intampla asa ceva, omenirea nu ar scapa decat daca ar cadea mana din cer, ca in vremea exodului.
Bineinteles ca nu vorbim de o extinctie totala.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:04:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.