Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Hristos si Criza economica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9772)

maria32 18.06.2010 23:56:16

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 260690)
Hopaaaa, iaca alta parere "informata" beton ahahahahahaha :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sa mori de ris nu alta...:)))

de ras sau de altceva va veni si vremea aia Andrei si nu te vad bine cu asemenea gandire. Dar nu avem ce face se pare decat sa ne rugam Domnului pentru tine.

Dar hai sa punem punct disputelor caci vad ca pe tine nu te intoarce nimeni de la ale tale :(

colaps 18.06.2010 23:56:55

Citat:

În prealabil postat de idealist (Post 260664)
Cat despre comunism vs. capitalism, eu cred ca trebuie sa alegem o alta cale.

Total de acord:

„Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie,
Țara mea de glorii, țara mea de dor,
Să nu traiești nici în comunism, nici în capitalism, ci în a minții trezvie
Și să iți păzești, cu indârjire și curaj, Sfântul tău ogor.”

andreicozia 18.06.2010 23:59:12

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 260680)

- Adică ce, hulești și pe preoți?
.

hahahaha, dupa mintea ta daca cineva spune ca: „mai exista varianta ca esti preot” inseamna ca huleste, si mai spui ca intelegi ce inseamna crestinism
Tu ai auzit de faptul ca pacatuiesti daca vorbesti cu pacat, deoarece tu acum pacatuiesti pentru ca ma faci pe mine pacatos pe nedrept.

colaps 19.06.2010 00:00:27

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 260694)
hahahaha, dupa mintea ta daca cineva spune ca: „mai exista varianta ca esti preot” inseamna ca huleste, si mai spui ca intelegi ce inseamna crestinism
Tu ai auzit de faptul ca pacatuiesti daca vorbesti cu pacat, deoarece tu acum pacatuiesti pentru ca ma faci pe mine pacatos pe nedrept.

Eu nu cred că atunci când spui că Sfânta Scriptură este și minciună te fac păcătos pe nedrept.

andreicozia 19.06.2010 00:02:52

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 260691)
intr-adevar NU EXISTA crestin ortodox (cu adevarat ortodox nu doar pretins ortodox) asa precum este andrei cozia care sa gandeasca asa!

tu cine mai esti, sosia ei? :))))
Tratati-va oameni buni! ai ajutorul chiar linga tine, ..trebuie doar sa ceri!

Nu este adevarat,...suntem multi! :)))

Miha-anca 19.06.2010 00:05:19

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 260637)
voiesc doar sa amintesc cuvintele Mintuitorului atit de clare si omnivalabile pt. orice latura a vietii umane :
,, ...cauta si vei gasi, cere si ti se va da, bate si ti se va deschide " !!!(Ev.Matei.)

Versetele la care faceam referire sunt din Epistola soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov: 4,

2. Poftiți și nu aveți; ucideți și pizmuiți și nu puteți dobândi ce doriți; vă sfătuiți și vă războiți, și nu aveți, pentru că nu cereti. 3. Cereți și nu primiți, pentru că cereti rău, ca voi să risipiți în plăceri.

andreicozia 19.06.2010 00:07:59

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 260695)
Eu nu cred că atunci când spui că Sfânta Scriptură este și minciună te fac păcătos pe nedrept.

Mai baiatule, CARTEA pe care o vei citi in RAI, da va fi perfecta, sunt total in acordul tau, dar cea de pe PAMINT care TRECE PRIN MULTELE FILTRE SI GUNOAIE UMANE nu este!

Inca o data, de ce?... pentru ca traiesti pe P A M I N T, nu in cer( revino-ti daca poti, desi...)...tu pricepi acest lucru ESENTIAL pentru descifrarea INTELEGERII BIBLIEI?

NIMIC NU ESTE SCRIS PERFECT PE PAMINT!..dar contine elemente ale adevarului, ale vindecarii fiintei omenesti, ale evolutiei fiintiale..acestea sunt trasaturile crestinismului adevarat...nu fitilele care servesc CUIVA!

zaharia_2009 19.06.2010 00:18:24

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 260651)
O fi de prisos sa mai discutam pentru dumneata dar nu si pentru cei ce vor sa cunoasca bazat pe fapte si certitudini nu din auzitelea la a 100-a mina.

Stii tu oare ce a facut saracul Lazar?
Oare stii ce s-a intimplat cu bogatul nemilostiv?...cu adevarat?:)))...te intreb ceva, ai fost tu personal acolo sa vezi ce s-a intimplat cu ei?

Sincer, Zaharia, nu stiu cum sunt altii dar eu personal nu as vrea sa fiu tratat de catre tine sub nici o forma, fereasca Dumnezeu!..dar de fapt nici nu o mai faci!

Ne servesti aceste exemple sub forma unor Legi dumnezeiesti desi sunt scrise de mina OMENEASCA..si cunosti foarte bine ce fac oamenii , nu?..:)))
Eu cred in parti din Scriptura nu in totalitatea ei. Numai faptul ca a fost scrisa si ras-scrisa de oameni si deja este supusa greselilor si contradictiilor si implicit a neadevarurilor.
Evident asta nu inseamna ca nu are foarte multe parti adevarate!

Necredinta este doar problema ta . Sa fi sanatos si sa stai legat de ea atit cit voiesti tu !
Dar ajuta-ma sa ma lamuresc : ce sa respect la tine ? si inca , ce sa apreciez ??

maria32 19.06.2010 00:33:27

fratilor suntem datori sa nu-l judecam ci sa-l iubim chiar daca ne mahneste atitudinea lui. Stiti mai bine ce aveti de facut in privinta aceasta asa ca lasa-ti-l in ale lui si nu va mai necajiti incercand sa-l convingeti voi caci se pare ca irositi timpul pretios in zadar.
Mai bine spune-ti o rugaciune pentru luminarea fratelui andreicozia caci ceea ce noi nu putem face ca oameni (sa-l lamurim adica) va face Dumnezeu daca ne vom ruga pentru el.

@andreicozia. Pace tie frate! Nu, nu sunt sosia nimanui. Sunt doar eu maria32.

lore86 23.06.2010 10:51:23

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 260651)
Ne servesti aceste exemple sub forma unor Legi dumnezeiesti desi sunt scrise de mina OMENEASCA..si cunosti foarte bine ce fac oamenii , nu?..:)))
Eu cred in parti din Scriptura nu in totalitatea ei. Numai faptul ca a fost scrisa si ras-scrisa de oameni si deja este supusa greselilor si contradictiilor si implicit a neadevarurilor.
Evident asta nu inseamna ca nu are foarte multe parti adevarate!

inseamna ca nu cunosti viata sf simeon, cel care l-a intampinat pe Domnul.
era se ocupa cu transcrierea Torei. si iata ca ajunge la pasajul:si iata Fecioara va lua in pantece si va naste fiu..."si el si-a zis: e cu neputinta asa ceva, este o greseala. si a tradus: "si iata tanara va ..." iar noaptea ingerul i-a steres ce scrisese si a inlocuit cu fecioara.mult s-a minunat a doua zi cand a vazut corectura. iar ingerul i-a zis:ptr ca nu ai crezut cele scrise vei trai pana vei fi martor la implinirea scripturii.
iar urmarea o stii...

dar ma astept sa contesti si asta, ca daca ceva nu iti palce cum suna, sau e diferit de conceptia ta, imediat il blamezi
sau poate aduci iar argumentul cu tineretea...:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:31:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.