Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ciudatenie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12204)

Noesisaa 17.02.2011 13:42:17

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 338766)
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, Alin care scrie precum vorbeste.

Nu inteleg...care e problema cu moldovenii? Ce este cu obsesia celor din sud de a face tot felul de supozitii in legatura cu moldovenii? De ce anume faptul ca un moldovean poate sa scrie corect romaneste este un lucru de mentionat? Nu este un lucru absolut normal pentru orice om care a terminat liceul? ..."desi e din Moldova, stie sa scrie corect romaneste..."???? Adica, in mod normal, cei din Moldova nu stiu sa scrie corect romaneste???

IOLANDA 17.02.2011 14:41:29

Am stat si analizat,daca se merita sa intervin...si am ajuns la concluzia ca ,daca nu pentru mine personal,macar pentru marii scriitori,oameni de cultura,sportivi,domnitori ...si lista ar putea continua.....as dori sa sugerez celor care au o problema cu "moldovenii"(si nu sunt putini),sa inceapa a studia...CAT MAI MULT......ma doare sufletul foarte tare si chiar nu vreau sa mai continui .Doamne Lumineaza-i pe cei care trebuie..........

mihaila_alin 17.02.2011 15:25:19

ingerii cinta si e veselie mare in ceruri cind fratii se impaca

Citat:

Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.

no amu imi place te facu-si fata de treaba,mai tirziu da nu-i rau deloc in ce priveste umila me persoana nu-ti face probleme io am invatat limba romana dintru-n vocabular dacic gasit la sarmisegetusa regia muntii costestiului kogaion orastie.si asa am ramas nu-ti face probleme mi-au mai zis-o multi, da treaba lor eu zic ca Domnul IIsus sa ii aiba in paza nu le port pica,au dreptate.ca semn ca nu iti port pica am sa iti daruiesc si tie un brat de garoafe de la codlea.am adus trei da mi teama ca al treilea tre sa il dau altcuiva,caci vorba ceia romaneasca:nu -i pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste.
daca crezi ca te-am suparat luindu-i apararea unui frate crestin cu plusuri si minusuri eu te rog iarta-ma
Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze si pace sa iti daruiasca.Amin.

mihaila_alin 17.02.2011 15:29:27

Citat:

În prealabil postat de iolanda (Post 338799)
am stat si analizat,daca se merita sa intervin...si am ajuns la concluzia ca ,daca nu pentru mine personal,macar pentru marii scriitori,oameni de cultura,sportivi,domnitori ...si lista ar putea continua.....as dori sa sugerez celor care au o problema cu "moldovenii"(si nu sunt putini),sa inceapa a studia...cat mai mult......ma doare sufletul foarte tare si chiar nu vreau sa mai continui .doamne lumineaza-i pe cei care trebuie..........

Amin,Amin,Amin Doamne SlavaTie.

camy_d 17.02.2011 15:40:00

Citat:

Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.

Acuma am observat că și Colaps scrie cu diacritice...de 3 ori ura pentru Colaps :36:... nu e numai un ostaș al dreptei credințe, ci și al limbii române. Și eu sunt moldoveancă, numai moldovenii scriu aici în limba română. :21:

glykys 17.02.2011 15:40:07

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 337113)
Superstitioasa chiar nu sunt , doar ca mi s-a parut ciudat ce s-a intamplat.

Maria, uite, din ce am citit eu, atunci cand te trezesti din somn noaptea, nu se cade sa te intorci pe partea cealalta, ci sa te rogi cat poti, cateva minute, pana te ia somnul. Asa se cuvine sa te gandesti - te-a sculat Dumnezeu, prin zgomotul produs de umbrela, sa va rugati inainte sa va spovediti. :3:

camy_d 17.02.2011 15:48:28

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 338819)
Acuma am observat că și Colaps scrie cu diacritice...de 3 ori ura pentru Colaps :36:... nu e numai un ostaș al dreptei credințe, ci și al limbii române. Și eu sunt moldoveancă, numai moldovenii scriu aici în limba română. :21:

Și Mihnea Dragomir am văzut că mai scrie cu diacritice, ura și pentru el :36:.

mihaila_alin 17.02.2011 15:49:45

eu nu te atac doar atrag atentia

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 338736)
Alin...ti-am mai scris parca...nu gandisem cele scrise CUM le interpretezi tu...Acum te las sa judeci ca in asta exceleaza marea majoritate...mai ales ca sunt si eu tot blonda...Eu stiu ca il am pe Dumnezeu, simt ca ma iubeste si ma ajuta....restul chiar n-are sens....ATENTIE...nu ma mai ataca NEFONDAT...adica rastalmacind VOIT orisice lucru..Regret ca te deranjeaza prezenta mea....insa exist si asta este ! Punct ! Doamne ajuta!

ps. Nu exprim decat opinii ca atatia altii...

nu ma deranjaza prezenta ta nici faptul ca esti blonda ci faptul ca intareai ce spunea melisa, care uite ca ia parut rau pina la urma.tu chear nu ai observat acet lucru?si de fapt esti singura ce nu ti-ai cerut scuze lui colaps pentru cele intarite de tine si spuse de altii. nu mai spune ca rastalmacesc eu ci tu o faci voit, chear crezi ca ai dreptate intodeauna?.

camy_d 17.02.2011 15:51:48

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 338823)
Și Mihnea Dragomir am văzut că mai scrie cu diacritice, ura și pentru el :36:.

Și I. Călin la fel :36:. Oare o fi moldovean, ca și mine și Colaps? :21:

cristinadaciana 17.02.2011 15:58:07

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 338825)

Parca scrie undeva in regulile forumului sa nu folosim diacritice...

mihaila_alin 17.02.2011 15:59:12

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 338748)
Mihaila.Alin
"Aiurea era sa zic aliluia.sora draga inima inca ti-e rece te rog insistent leapada invatatura orientala si duhul acelei invataturi te va lasa.ai sa devii mai buna,iubitoare,induhovnicita.cu picioarele in doua barci nu poti sa fi.dar hai ca te-am plictisit stiu ca nu asculti glasul ce vine din pustie:Pregatiti cararile Domnului.
Domnul cu noi.Amin"

Doar Domnul stie inima omului, pri urmare si pe a mea...Nu inteleg ce ii tot tragi cu invatatura orientala pt MEREU am afirmat in claro ca nu impartasesc doctrina..Cred ca ai ramas fixat pe o chestie si de cate ori iti amintesti "poc"...dar asta e clar ca o faci pt nu ai practic ce imi reprosa....dar tii cu dinadinsul sa ma faci sa par "rece" si rea...Dar te iert, asta esti tu ! Doamne ajuta!

ps. sa stii ca parintele meu duhovnic e foarte multumit de mine...iar cand Dumnezeu va fi nemultumit , voi sti!:25:

un lucru te-asi intreba:ii spui parintelui ca batjocoresti moldovenii?de ii spui si e ok eu tac.

colaps 17.02.2011 16:08:16

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 338828)

Și cum sună regula asta ??

„Nu aveți voie să folosiți corect limba română” ??

Dumitru73 17.02.2011 16:22:56

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338837)

Cei ce folosesc internetul inca de la inceputurile lui, stiu ca nu e bine sa scrii cu diacritice, pentru ca nu orice calculator "stie" sa citeasca diacriticele.
Sigur, acum tot romanul are calculator cu SO in limba romana.
Dar sunt din ce in ce mai multi cei care folosesc internetul mobil. Iar acolo nu a patruns limba romana.
Crede-ma, imi este atat de greu sa-ti citesc comentariile, pentru ca in loc de diacritice imi apare cate un patratel :)

colaps 17.02.2011 16:35:55

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 338845)
Cei ce folosesc internetul inca de la inceputurile lui, stiu ca nu e bine sa scrii cu diacritice, pentru ca nu orice calculator "stie" sa citeasca diacriticele.
Sigur, acum tot romanul are calculator cu SO in limba romana.
Dar sunt din ce in ce mai multi cei care folosesc internetul mobil. Iar acolo nu a patruns limba romana.
Crede-ma, imi este atat de greu sa-ti citesc comentariile, pentru ca in loc de diacritice imi apare cate un patratel :)

1. Diacriticele ăstea le vezi: șȘ Țț ?
2. Folosești Internet Explorer ?

Dumitru73 17.02.2011 16:41:50

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338851)
1. Diacriticele ăstea le vezi: șȘ Țț ?
2. Folosești Internet Explorer ?

1. Acum intru de pe un desktop :) asa ca le vad.
2. Aici folosesc Firefox, iar pe telefon Opera.

colaps 17.02.2011 16:45:34

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 338854)
1. Acum intru de pe un desktop :) asa ca le vad.
2. Aici folosesc Firefox, iar pe telefon Opera.

Așadar doar de pe Opera Mobile nu vezi ș Ș ț Ț ?

Dumitru73 17.02.2011 16:47:39

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338855)
Așadar doar de pe Opera Mobile nu vezi ș Ș ț Ț ?

Pe telefonul mobil nu le vad. In locul lor in apar niste patratele.

colaps 17.02.2011 16:48:31

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 338857)
Pe telefonul mobil nu le vad. In locul lor in apar niste patratele.

Poate nu comută Opera Mobile pe codarea UTF-8. Nu mă așteptam de la Opera să nu le afișeze.

calator prin ploaie 17.02.2011 17:13:06

Mama...cat a putut ploua pentru o singura "umbrela"!

Dumitru73 17.02.2011 17:37:16

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338858)
Poate nu comută Opera Mobile pe codarea UTF-8. Nu mă așteptam de la Opera să nu le afișeze.

nici in IE mobile nu le vad.
dar e ciudat ca uneori vad unele diacritice.
mi-ai pus cele doua intrebari, 1 si 2. acolo vad exemplul tau.
dar mai jos, aceleasi litere nu le mai vad.

colaps 17.02.2011 17:53:42

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 338880)
nici in IE mobile nu le vad.
dar e ciudat ca uneori vad unele diacritice.
mi-ai pus cele doua intrebari, 1 si 2. acolo vad exemplul tau.
dar mai jos, aceleasi litere nu le mai vad.

ȘșȚț sunt diacriticele cele mai răspândite, cu sedilă, însă sunt greșite, ele neexistând în limba română, fiind o improvizație

ȘșȚț sunt diacriticele corecte, cu virgulă, dar din păcate majoritatea lumii nu știe asta.

O sedilă este un semn diacritic în forma unei agrafe (ž) scris dedesubtul anumitor litere pentru a le modifica pronunțarea. Este folosită în mai multe limbi romanice, cum ar fi catalana sau franceza (cu C, formând Ç) și în limbile turcice, precum turcă (cu S, formând Ș). Cu toate că în limba română diacriticile corecte sunt cele cu virgulă (ș, ț), sedila dedesubtul literelor S și T este folosită adesea și în română (ș, ț). Această utilizare incorectă își are originea într-o confuzie inițială între s cu sedilă (folosit în limbile turcice și s cu virgulă (folosit în română) în cadrul standardizărilor Unicode.

Dumitru73 17.02.2011 18:03:26

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338886)
ȘșȚț sunt diacriticele cele mai răspândite, cu sedilă, însă sunt greșite, ele neexistând în limba română, fiind o improvizație

ȘșȚț sunt diacriticele corecte, cu virgulă, dar din păcate majoritatea lumii nu știe asta.

O sedilă este un semn diacritic în forma unei agrafe (ž) scris dedesubtul anumitor litere pentru a le modifica pronunțarea. Este folosită în mai multe limbi romanice, cum ar fi catalana sau franceza (cu C, formând Ç) și în limbile turcice, precum turcă (cu S, formând Ș). Cu toate că în limba română diacriticile corecte sunt cele cu virgulă (ș, ț), sedila dedesubtul literelor S și T este folosită adesea și în română (ș, ț). Această utilizare incorectă își are originea într-o confuzie inițială între s cu sedilă (folosit în limbile turcice și s cu virgulă (folosit în română) în cadrul standardizărilor Unicode.

asa am si eu diacritice: àãäå± ¶čș țű
ÿ ùû ï öô ïğ ” si altele.

unele seamana cu ale noastre, dar nu sunt.

camy_d 17.02.2011 20:34:25

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 338828)

Serios? Adminul ar fi avut mai multe ocazii să-mi atragă atenția și n-a făcut-o. Și chiar dacă există regula, nu mă voi supune.

camy_d 17.02.2011 20:36:24

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338886)

Nici n-am observat asta. Ce pot eu să fac, ca să-mi apară diacriticele corect?

camy_d 17.02.2011 20:37:52

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338837)

Cam așa, dacă există :21:, dar mă îndoiesc.

camy_d 17.02.2011 21:54:10

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 338984)
Nici n-am observat asta. Ce pot eu să fac, ca să-mi apară diacriticele corect?

Ajută-mă și pe mine, numai tu să scrii în lb. română?

colaps 17.02.2011 22:08:22

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 339007)
Ajută-mă și pe mine, numai tu să scrii în lb. română?

Care-i sistemul tău de operare ?

I.Calin 18.02.2011 08:56:45

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 338825)

Nu sunt moldovean, sunt ardelean, dar mă pot simți și moldovean dacă dorești :103:. Nu știu dacă discuțiile artificiale create în jurul (non)apartenenței la o anumită zonă geografică a țării, merită continuate. Prejudecăți sunt o grămadă. Despre ardeleni nu ați auzit nimic? "Pălincă, slănină, zisă șuncă prin alte părți, ceapă; lentoare în gândire, poate din cauza slăninii:65:; oameni molcomi, înceți, adică no așe și no amu' și altele". Prejudecăți, prejudecăți... Unii ar fi uimiți să descopere ardeleni "vioi" în stilul celorlalți de dincolo de Carpați.

Cât despre diacritice, ehei, ăsta pentru mine e un punct sensibil: a scrie corect românește înseamnă și utilizarea diacriticelor așa cum prevăd normele în vigoare ale Academiei Române. Ș-ul este Ș și nu S, ă este ă și nu a etc. Nu sh și tz, semn de cultură aleasă pentru mulți tinerei de astăzi. Dar regulile acestea sunt pentru cei care se consideră într-adevăr români și se respectă pe ei și conaționalii lor ca atare. Avem mult până acolo, dacă vom ajunge vreodată și nu vom fi asimilați cu totul de vreo cultură "superioară" ca, de pildă, cultura americană. E mersul istoriei: mai apar popoare, mai dispar, însă, o certitudine, întotdeauna au dispărut cei care au trăit în afara istoriei, care au ales, oricum, să fie sclavii celorlalți și să accepte de bun tot ce vin de la alții, să-și substituie identitatea specifică cu împrumuturi și nu numai lingvistice (ex. Valentine's day, Haloween sau Zombie's day sau The evil's day, cum îi mai zic eu etc.) A propos, știați că Haloween este o sărbătoare ținută cu conștiinciozitate în școli, cu manifestări specifice, la fel, Ziua Holocoaustului sau Ziua Europei, dar ziua națională a României n-o mai sărbătorește nimeni - cel puțin în orașul meu. Știați că manualele de istorie conțin informații sărăcăcioase cu privire la propria istorie națională. Elevii de clasa a IV-a pot să știe oricând mai multe despre aselenizare (reală sau nu), decât despre fapte demonstrate ale istoriei din trecutul nostru. Și etc...

maria40 18.02.2011 10:39:58

TERMINATI!!!! CE AVETI CU TOTII????
V-am intrebat doar ce parere aveti, cred ca daca ati fi unii dintre voi fata in fata v-ati da in cap unul la altul. Urla in voi furia si mandria. Asta e forum crestin??? Cred ca e bantuit de diavol. Unii dintre voi degeaba va rugati si credeti in Dumnezeu daca nu va iubiti aproapele.

Ati deraiat de mult de la discutie....tot am sperat ca va opriti....dar, nu!! da-i si mana in continuare......GATA!!!! PUNCT!!!! Eu m-am lamurit ce a fost cu umbrela mea....v-am si scris de altfel a doua zi ca am vorbit cu duhovnicul meu.
Si.....nu ma tot analizati atat ca am scris "eu si sotul meu", ce daca??? Nu sunt nici lider in familia mea dar nici supusa....sunt undeva intre ele. Incercam IMPREUNA sa trecem peste incercarile pe care ni le trimite Dumnezeu .
Doamne ajuta-ne la toti si ne da minte si intelepciune.

camy_d 18.02.2011 14:18:47

Citat:

În prealabil postat de I.Calin (Post 339069)
Nu sunt moldovean, sunt ardelean, dar mă pot simți și moldovean dacă dorești :103:. Nu știu dacă discuțiile artificiale create în jurul (non)apartenenței la o anumită zonă geografică a țării, merită continuate. Prejudecăți sunt o grămadă. Despre ardeleni nu ați auzit nimic? "Pălincă, slănină, zisă șuncă prin alte părți, ceapă; lentoare în gândire, poate din cauza slăninii:65:; oameni molcomi, înceți, adică no așe și no amu' și altele". Prejudecăți, prejudecăți... Unii ar fi uimiți să descopere ardeleni "vioi" în stilul celorlalți de dincolo de Carpați.

Cât despre diacritice, ehei, ăsta pentru mine e un punct sensibil: a scrie corect românește înseamnă și utilizarea diacriticelor așa cum prevăd normele în vigoare ale Academiei Române. Ș-ul este Ș și nu S, ă este ă și nu a etc. Nu sh și tz, semn de cultură aleasă pentru mulți tinerei de astăzi. Dar regulile acestea sunt pentru cei care se consideră într-adevăr români și se respectă pe ei și conaționalii lor ca atare. Avem mult până acolo, dacă vom ajunge vreodată și nu vom fi asimilați cu totul de vreo cultură "superioară" ca, de pildă, cultura americană. E mersul istoriei: mai apar popoare, mai dispar, însă, o certitudine, întotdeauna au dispărut cei care au trăit în afara istoriei, care au ales, oricum, să fie sclavii celorlalți și să accepte de bun tot ce vin de la alții, să-și substituie identitatea specifică cu împrumuturi și nu numai lingvistice (ex. Valentine's day, Haloween sau Zombie's day sau The evil's day, cum îi mai zic eu etc.) A propos, știați că Haloween este o sărbătoare ținută cu conștiinciozitate în școli, cu manifestări specifice, la fel, Ziua Holocoaustului sau Ziua Europei, dar ziua națională a României n-o mai sărbătorește nimeni - cel puțin în orașul meu. Știați că manualele de istorie conțin informații sărăcăcioase cu privire la propria istorie națională. Elevii de clasa a IV-a pot să știe oricând mai multe despre aselenizare (reală sau nu), decât despre fapte demonstrate ale istoriei din trecutul nostru. Și etc...

Bravo, mă bucur că-ți pasă de limba română. :1: Tocmai am descoperit că eu scriu în limba turcă, m-am chinuit toată seara de ieri să-mi pun diacriticele corecte, dar nu m-am ales decât c-o durere de ochi de la calculator :21:

dorescmantuirea 18.02.2011 14:34:18

Buna!Doresc sa intru si eu in aceasta comunitate.Sunt noua pe acest forum...putin pierduta..sper sa ma regasesc.....

I.Calin 18.02.2011 14:41:24

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 339157)
Bravo, mă bucur că-ți pasă de limba română. :1: Tocmai am descoperit că eu scriu în limba turcă, m-am chinuit toată seara de ieri să-mi pun diacriticele corecte, dar nu m-am ales decât c-o durere de ochi de la calculator :21:

Nu e vina ta că diacriticele cu sedilă au fost implementate înaintea celorlalte cu virgulă. Nu va dura prea mult până când cele corecte vor fi incluse în toate pachetele-soft ale sistemelor de operare (distribuțiile Linux, Mac Os X, care a făcut-o deja corect și nenorocitele astea de Windows-uri - e o părere personală și nu vreau discuții pe seama produselor cu brandul Billy Gates).

Până, atunci, sedilă sau virgulă, contează mai puțin, esențial, e să să știm că limba română are ș, ț, ă, â, î. Și să scriem, deci, ca atare...

camy_d 18.02.2011 14:43:41

Citat:

În prealabil postat de I.Calin (Post 339166)
Nu e vina ta că diacriticele cu sedilă au fost implementate înaintea celorlalte cu virgulă. Nu va dura prea mult până când cele corecte vor fi incluse în toate pachetele-soft ale sistemelor de operare (distribuțiile Linux, Mac Os X, care a făcut-o deja corect și nenorocitele astea de Windows-uri - e o părere personală și nu vreau discuții pe seama produselor cu brandul Billy Gates).

Până, atunci, sedilă sau virgulă, contează mai puțin, esențial, e să să știm că limba română are ș, ț, ă, â, î. Și să scriem, deci, ca atare...

Dar tu cum ți le-ai pus pe cele corecte?

I.Calin 18.02.2011 15:00:56

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 339168)
Dar tu cum ți le-ai pus pe cele corecte?

Eu mi-am mâncat doi ani de viață cu rate grele (bine că le-am terminat până a reușit conducerea luminată băsescu-boc-udrea să-mi scadă cu peste 50% salariul) un macintosh apple (un moft stupid, ce să-i faci, mi-s dragi calculatoarele și am vrut să am și unul de ăsta). Și sistemul de operare Mac Os X 10.5 (Leopard) pe care-l am instalat pe calculator le are implicit. Și de obicei cu apple-ul ăsta intru pe net, nu cu PC-ul ... pe care oricum e instalat, de obicei, vreun Linux (chiar acum n-aș putea să-ți spun care, are grijă fi'meu ca la două - trei zile să instaleze altul, mucoșii ăștia din primare:8: nu se lasă până nu le "despică" pe toate).

camy_d 18.02.2011 15:03:54

Citat:

În prealabil postat de I.Calin (Post 339177)
Eu mi-am mâncat doi ani de viață cu rate grele (bine că le-am terminat până a reușit conducerea luminată băsescu-boc-udrea să-mi scadă cu peste 50% salariul) un macintosh apple (un moft stupid, ce să-i faci, mi-s dragi calculatoarele și am vrut să am și unul de ăsta). Și sistemul de operare Mac Os X 10.5 (Leopard) pe care-l am instalat pe calculator le are implicit. Și de obicei cu apple-ul ăsta intru pe net, nu cu PC-ul ... pe care oricum e instalat, de obicei, vreun Linux (chiar acum n-aș putea să-ți spun care, are grijă fi'meu ca la două - trei zile să instaleze altul, mucoșii ăștia din primare:8: nu se lasă până nu le "despică" pe toate).

Am înțeles :4:

glykys 18.02.2011 18:43:11

Citat:

În prealabil postat de dorescmantuirea (Post 339163)
Buna!Doresc sa intru si eu in aceasta comunitate.Sunt noua pe acest forum...putin pierduta..sper sa ma regasesc.....

Bine ai venit!

cristinadaciana 18.02.2011 18:55:47

Citat:

Bun venit pe forum! Cel mai potrivit loc de a te regasi ;)

colaps 18.02.2011 20:12:04

Bun venit. Ferește-te de sectanți ca de ciumă.

camy_d 18.02.2011 20:13:09

Citat:

Bine ai venit! :6: :1: :53:

camy_d 18.02.2011 20:51:37

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 339157)

Uraaaa, mulțumită lui Colaps, care mi-a deschis ochii că nu scriam în lb. română, ci turcă, scriu și eu, în sfârșit, corect. :1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:24:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.