![]() |
Aș vrea să știu dacă The Listener mănîncă miere de albine.
|
:5:
Citat:
7.Și a zis lui Petru ucenicul acela pe care-l iubea Iisus: Domnul este! Deci Simon-Petru, auzind că este Domnul, și-a încins haina, căci era dezbrăcat, și s-a aruncat în apă. 8.Și ceilalți ucenici au venit cu corabia, căci nu erau departe de țărm, ci la două sute de coți, trăgând mreaja cu pești. asadar in versetul 7 se explica semnificatia cuvintului ŽŽ veti afla ŽŽ si se da raspunsul PE CINE sa afle .....Domnul este in versetul 8 VIN CEILAITI UCENICI ca sa traga mreaja cu pesti ..... esti de acord pina aici ? ai ceva de obiectat ? :5::5: multa iubire |
Citat:
mujlta iubire |
Nimic de obiectat, pana aici e OK!Ai unda verde in continuare!Multa iubire
|
Citat:
1 ucenici nu au prins nimic 2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti ) 3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor 9.Deci, când au ieșit la țărm, au văzut jar pus jos și pește pus deasupra, și pâine asadar acesta este primul verset care l-ai adus tu ca argument ca iisus a mincat peste i-a sa vedem ce spune ucenicii AU VAZUT .... asadar CINE A PREGATIT JARUL SI A PUS PESTII ? dupa ce imi raspunzi mergem mai departe ... astept unda verde dupa ce raspunzi :4::4: multa iubire |
Citat:
|
:10:
Citat:
multa iubire |
Citat:
"asadar pina unde m-am oprit o singura concluzie este trasa ... APOSTOLII NU AVEAU NIMIC DE MANCARE .... atunci a intervenit IISUS ... sa retii acest aspect .... si sa vedem ce se intimpla 6. Iar El le-a zis: Aruncați mreaja în partea dreaptă a corăbiei și veți afla" Daca ucenicii nu aveau nimic de mancare cum sa fii pus pesti la prajit si de unde aveau paine?Deci varianta asta pica!E posibil sa fii facut oricine alt cineva focul dar e posibil ca si Iisus sa-l fi facut pentru ca Biblia nu zice cine anume.Multa iubire! |
Citat:
prin ucenici nu se intelege apostolii , ci orice om care era atunci acolo la pescuit .cu apostolii ......in timp ce pescuiau nu iisus , altcineva pe mal sa fi pregatit jarul si sa aduca pesti DIN ALTA PARTE SI PAINE ,,,, e posibil? dupa ce imi raspunzi si imi dai unda verde continuam :24: multa iubire |
Chestia asta a devenit deja penibilă.
Dacă ai ceva de spus, spune te rog cu smerenie. Dacă nu, nu. A... Și te rog să ne împărtășești și nouă sursa tălmăcirilor din Evanghelii, așa cum ni le arăți. |
Citat:
dupa cum vezi . pina aici in demonstratie ai ceva de obiectat? e ceva incorect?:4: multa iubire |
Citat:
|
Cu smerenie îți mulțumesc Melaso că-mi reamintești necontenit micimea putinței mele de a înțelege subtilitățile din postările fraților noștri.:77:
Și, bineînțeles, te rog în continuare să-mi urmărești cu ardoare posturile și să-ți aduci contribuția minunată indicându-mi greșelile. Te rog să mă scuzi! @the_Listener: ai legătura! |
Citat:
|
Citat:
ia sa vedem in continuare 9.Deci, când au ieșit la țărm, au văzut jar pus jos și pește pus deasupra, și pâine :4: 10.Iisus le-a zis: Aduceți din peștele pe care l-ați prins acum ce reiese de aici ? ca versetul tau cu iisus a mincat peste de mai sus ESTE FALS ca argument la a minca tu peste .... ha ha ha :4: dupa cum vezi SUNT DOUA TIPURI DIFERITE de peste .... pestele omului(pe care voi il mincati) si care era pe jar si pestele lui iisus oferit ucenicilor .... asadar ce peste a mincat iisus ? acela pe care il mincati voi _ ? :4: ai ceva obiectii ? multa iubire ps daca nu ai, imi dai unda verde s continui pina la final ca sa pricepi . multa iubire . . |
Citat:
|
Citat:
multa iubire ps ucenici nu au prins nimic 2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti ) 3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor 4 jar , pesti , paine NU SE STIE cine le/a pus pe mal 5. pesti de pe jar nu au fot consumati de iisus pentru ca a cerut sa se aduca pestii prinsi ATUNCI (2 tipuri diferite de pesti corect pina aici ?:5: multa iubire . |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
cine a indeplinit cererea lui iisus ? simon petru cum erau pestii? MARI si nu s/a rupt mreaja desi erau atitia ce concluzii putem trage de aici ? astept raspuns si unda verde si continuam ....:10:. ps nici prin cap nu iti trece unde ajung ..... multa iubire . |
|
Citat:
multa iubire ps daca pina acum nu ti/ai dat seama eu nu repet ce spun altii ..... de asta PROVOCAREA MEA RAMINE IN PICIOARE ....:4: multa iubire |
Citat:
|
Citat:
nu amice , ai ceva de obiectat in mod concret la ce am spus eu ? lasa interpretarea aceea ca o stim cu totii .... astept sa imi raspunzi la intrebari si continuam ca sa iti demonstrez ca ce minca iisus si ce maninca omul nu au nici o legatura .si ca acele versete nu te indeamna sa maninci peste ca asa a facut iisus ... haide ca pina acum erati toti ortodocsi cu gura mare si imi dadeati lectii .... astept in continuare pina la final ca mie nu imi plac jumatatile de masura in adevar :24: asadar astept raspunsurile la intrebari si unda verde .... :24: multa iubire ps nu te mai incumeti ? :24:nu te intereseaza adevarul? multa iubire |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
multa iubire si pentru ca imi dai unda verde iti si raspund pe celalalt raspuns al tau :71: multa iubire |
Citat:
1 ucenici nu au prins nimic 2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti ) 3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor 4 jar , pesti , paine NU SE STIE cine le/a pus pe mal 5. pesti de pe jar nu au fot consumati de iisus pentru ca a cerut sa se aduca pestii prinsi ATUNCI (2 tipuri diferite de pesti 6 . pestii prinsi erau MARI , si interesant este ca mreaja nu s.a rupt ..... aici daca esti atent poti sa tragi o concluzie extraordinara pe care nici unu din voi , care ati adus'' intepretarea pe care o stie toata lumea '' , nu ati observat/o ....mreaja nu s/a rupt .... inseamna ca greutatea pestilor era mare , peste posibilitatile mrejei ... dar iisus a facut sa nu se rupa ... concluzia simbolica , daca vrei , crestinismul NU SE VA RUPE cu IISUS ca si capul lui (ortodoxia )desi se incearca ...ce spun eu e confirmat de alte versete in care se spune ca biserica va dainui , si portile iadului nu o vor birui ..... multa iubire ps esti de acord pina aici ? ai ceva de obiectat ? multa iubire astept unda verde multa iubire ps ce parere ai din punct de vedere simbolic asupra cuvintelor '' pestii MARI'' ....care poate fi intelesul ? multa iubire |
Citat:
Cred ca pestii simbolizeaza marile natiuni ale lumii sau marii oameni ai omenirii (un Ioan Hrisostom, Vasile cel Mare, Ioan Damaschin etc).Dar sa nu iutam ca Iisus a pranzit impreuna cu apostolii.Ce au mancat apostolii? Multa iubire! |
Citat:
|
În josul fiecărui
|
post (fiecărei postări)
|
a noastre, există butonul
|
"Edit".
Care ne permite să modificăm postarea în caz că am greșit sau vrem să adăugăm ceva. Folosiți-l fraților, așa devine mai ușoară citirea unui thread. |
Citat:
sa continuam 12.Iisus le-a zis: Veniți de prânziți. Și nici unul din ucenici nu îndrăznea să-L întrebe: Cine ești Tu?, știind că este Domnul. asadar sa vedem ce spune acest verset..... cine i_a invitat LA MASA lui ? IISUS HRISTOS ce stiau Toti ? ca EL ESTE DOMNUL asadar pestii daruiti de Domnul nu sunt ca pesti mincati de om .....acum poate iti aduci aminte cind i s/a spus lui petru IN VEDENIE .... ca ce Domnul A BINECUVINTAT , TU SA NU NUMESTI SPURCAT si altele ,,,,,, Domnul a dat HRANA BINECUVINTATA ..... si cind a facut minunea cu cei 2 pesti si cele 5 paini . tot alt tip de pesti erau ..... si daca esti atent la versete ai sa intelegi de ce ..... esti in stare ? sau le luam si pe alea la puricat ? :24: ai ceva de obiectat pina aici ? daca e NU da/mi unda verde ca mai am un vers de explicat si sa tragem concluzia :5: multa iubire |
Citat:
|
Citat:
13.Deci a venit Iisus și a luat pâinea și le-a dat lor, și de asemenea și peștele. in acest verset avem si concluzia IISUS , DESI I/A CHEMAT SA PRINZEASCA , el a luat pestele si painea si le/a dat/o lor CU MINA LUI ..... asadar PESTII BINECUVINTATI DIN MINA LUI nu vor fi niciodata egali cu ce mincati voi , deciT daca PREOTUL ORTODOX ( CHIPUL LUI IISUS ) VA FACE ACEST LUCRU... asadar nu va amagiti ca voi ascultati SFINTA SCRIPTURA cind mincati peste de capul vostru CA NU O FACETI .....:10::10: si ca sa intelegi si mai bine , poate stii versetele unde discipolii lui Ioan botezatorul CARE POSTEAU , merg la IISUS si vad ca acesta prinzeste cu discipoli lui si nu tin post si erau indignati .... iti aduci aminte ce a replicat iisus????? daca e nu atunci astept si pe alti ortodocsi sa raspunda la aceasta intrebare , si daca e tot nu o sa raspund eu ..... este un raspuns GENIAL , DE O PROFUNZIME EXTRAORDINARA si ne ajuta sa intelegem si mai bine aceste versete :10: multa iubire .. |
Citat:
|
Citat:
multa iubire |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:26:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.