![]() |
Scriu și aici.
4. DragosP Sunt totuși curios cum îi vei transmite invitația. Facem o excursie la nămol la Techirghiol? |
Ar fi și asta o idee. Însă poate că mai aruncă un ochi pe forum din când în când.
|
Citat:
Lista utilizatori: 1. Constanta 2. Scotland The Brave 3. Theodor de Mopsuestia 4. N.Priceputu 5. DragosP 6. Penticostalul 7. "neica nimeni" 8. Soaree PS: poate intra parintele si ne spune cum e vremea la Techirghiol ca sa stim cum ne imbracam cand plecam inspre dumnealui. Parinte, chiar avem nevoie de dumneavoastra aici! Iertati-ne! |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
|
1. Constanta
2. Scotland The Brave 3. Theodor de Mopsuestia 4. N.Priceputu 5. DragosP 6. Penticostalul 7. Soaree 8. dobrin7m 9. LaPetiteMoc 10. MariS_ 11.mihai07 |
Citat:
preot.gheorghe@ctw.ro ghiftimi@yahoo.com |
Citat:
|
Citat:
|
Si eu doresc revenirea parintelui Gheorghe pe forum. De asemenea, si alti preoti sunt asteptati sa ne incurajeze sau sa ne mustre atunci cand gresim. Nu cred ca e timp pierdut timpul petrecut pe un forum mai ales atunci cand cineva are ceva de spus. Nici in biserica si nici pe forum nu se stie unde va rodi vorba cea folositoare. In plus, exista frati plecati in strainatate care n-au intotdeauna un preot ortodox in apropiere pentru a-i cere sfaturi.
Cred ca parintele s-a suparat din cauza topicului ,,Preotii din Romania nu au credinta". Nu e placut ca un preot care vine spre noi cu cele mai bune intentii sa vada scris asa ceva. E bine ca pe viitor sa nu mai dam curs unor astfel de discutii generalizatoare. Prin retragerea de pe forum, parintele ne-a dat si o lectie. De aceea, parinte, iertati-ne si rugati-va pentru noi, pacatosii. Doamne, Iisuse Hristoase, trimite-i parintelui Gheorghe un gand bun pentru noi, cei care l-am suparat! |
Si eu de asemenea
|
s-a inregistrat un utilizator cu id preotul Gheorghe pe forum.
el o fi? daca-i asa, bine ai revenit printre noi , parinte! |
Citat:
Parintele Gheorghe nu a fost banat, ci i s-a facut lehamite de stilul de comunicare al administratiei forumului si a ales sa stea departe de noi. |
Citat:
|
Citat:
Nu este lehamite, este doar un dor acut de normalitate! Pentru mine aceasta inseamna macar un comportament cinstit si decenta de a te arata pe fata cine esti! Sunt sigur ca va fi sters de catre societatea comerciala (la care lucreaza administratorul forumului) si acest mesaj. Am depasit insa faza de indignare, acum a ramas ce de amaraciune. Odata un parinte mi-a spus: daca vrei sa vezi caracterul unui om, pune-l sa imparta bani! Parafrazand as spune, ca societatea ActiveSoft SRL si-a aratat adevarata fata atunci cand i s-a solicitat sa faca uz de putere. Puterea crestinului este iubirea. aici nu este catusi de putin iubire fata de Dumnezeu! Iata un fragment din "Termenii si Conditiile" pe care oricine se logheaza le accepta: Citat:
Ati facut lista ca sa ma aduceti iar pe forum. Eu am zis ca nu doresc sa ma las folosit de aceasta societate necinstita spre implinirea scopului lor. Ei aleg calea interzicerii accesului pentru oricine le cere explicatii si se multumesc cu cei care din nestiinta, crezand ca fac un lucru bun inca mai stau pe aici. Utilizatorul nu are decat dreptul de a fi sters!!! Iata: Citat:
Citat:
Eu am plecat si asa ar trebui sa faca toti cei care nu considera normal a se lasa folositi. Comunitatea aceasta, care slujeste intereselor sponsorilor, este una cantitativa si nu una calitativa in functie de eticheta de "crestin ortodox". Dar imaginea proasta a acestei comunitati se rasfrange, in multe persoane, asupra ortodoxiei, datorita asocierii intre numele comunitatii si comportamentul membrilor ei. Dar eu spun iar ca aceasta comunitate nu reprezinta ortodoxia, iar folosirea acelei denumiri fara vreo explicatie lamuritoare duce cu gandul la sarlatanie cu scop obscur. Ati chemat preotul inapoi printre voi! Iata ca a venit, dar acum se va arata ceea ce doreati de fapt: un invatator sau un slujitor al vostru de la care doar sa luati fara sa dati! Asa este si-n realitate!!! Eu preotul chemat de voi va spun sa va lepadati de acestia pana se leapada si ei de apucaturile rele! Voi ce faceti!!! Veti face ceea ce credeti ca va este bun, dragii mei! Va multumesc tuturor, dar va rog sa nu ma mai chemati preotul, decat daca sunteti gata sa-l ascultati. Cu dragoste, preotul Gheorghe cel mic. Parintele Arsenie Papacioc a fost mare fratilor. Macar pe el ascultati-l si pe cei la fel de mari parinti ai nostri! Domnul cu noi, cu toti! Acest mesaj va fi sters, asa ca mai intai il voi trimite in privat catorva din cei care au "semnat" cererea de intoarcere a mea pe forum. Ramaneti cu bine si astept mesaje, de este cineva dornic sa comunice cu mine pe adresa preot@ctw.ro. |
DA. Aveti dreptate, parinte!
Cer si eu sa mi se stearga contul! Numai bine! Maica Domnului sa fie cu toata lumea! |
Dacă v-am chemat înapoi, într-adevăr ca învățător v-am chemat, pentru că sunteți. Și pentru că știu că de folos îmi este mie să ascult, voi face ascultare și mă voi retrage și eu împreună cu sfinția voastră.
|
Sarut mana, Parinte!
Acum ca am primit sfat ziditor pentru suflet, il voi urma. Doamne, ajuta!
|
Fratilor, mai e o solutie pe langa cea a retragerii, oricum o sa ramana forumul si adminul va face la fel si cu alte persoane daca nu se schimba ceva.
Cel mia bine ar fi sa ne unim si sa determinam administratia sa faca ceea ce e bine pentru ortodoxie si useri, nu doar ce e bine pentru buzunar sau parerile relative ale adminului. |
Sărutmâna părinte Gheorghe
Mă iertați că vă scriu cele ce vor urma pe public și nu pe adresa ce a-ți dat-o. Ce se întâmplă acum pe forum este un fel de "revoltă". Eu nu doresc să particip la ea dar nici nu pot trece indiferentă peste cele care se întâmplă. Nu mi-ați răspuns niciodată la mesajele pe care vi le-am trimis și nu-mi veți răspunde nici acum, totuși eu vă scriu ce am pe suflet pentru a citi atât dv cât și cei care sunt revoltați. Pentru mine acest site a fost gura de oxigen care m-a ajutat să nu mă sufoc într-un moment de mare încercare duhovnicească. Am fost certată, am fost luată peste picior, am fost jicnită dar m-am abținut să dau răspunsuri pe măsura răutății celor care citind postările mele din care au înțeles ce vor, în loc să mă mângâie m-au certat dar eu am gândit că mă ceartă cu dragoste și nu m-am supărat. Am prieteni pe acest site care m-au ajutat și moral și material. Pe mulți i-am cunoscut personal și sunt oameni minunați. Ne-am rugat împreună, am ajutat împreună , ne-am bucurat și am plâns când nu am reușit ce ne-am propus. Mă iertați dar atunci când am dat un sfat am făcut-o întrbându-mi duhovnicul sau dintr-o experienâă persoanală a mea. De asemenea prezența mea aici a primit binecuvântare de la duhovnic. Dacă este sau nu creștin ortodox situl nu eu pot spune dar cu siguranță vă spun că sunt persoane (preoți, teologi și mireni-creștini ortodoxi cu viață îmbunătățită) care postează rar, nu se impun nu ceartă și nu fac revoltă și care ajută discret pe cei în nevoie. Dacă dv considerați că plecând faceți mai mult bine decât rămânând vă spun încă odată sărutmâna părinte și să ne auzim de bine. Eu nu plec deoarece nu simt că acest site (resp. forum) mi-ar dăuna mântuirii. Sunt altele care îmi dăunează! Învățături folositoare puteți împărtăși celor care v-au adus înapoi ( inclusiv eu) și doresc să rămâneți scriind articole pe site așa cum face părintele Marius și alți preoți. Mă iertați:77:dar nu pot încheia înainte de a spune că Domunl nostru Iisus Hristos le-a vorbit și necredincioșilor și păgânilor, și femeilor ușoare și tâlharilor... Dorina, o păcătoasă mândră și care o face pe deștepta. |
In atentia user-ului "PrGheorghe":
Daca ati privi cu atentie articolele care se posteaza pe acest site, ati observa ca ele sunt intru totul cu caracter ortodox. Am mai precizat ca acest forum este un spatiu al schimbului de idei. Nu am inserat in niciun loc ca cele ce se posteaza pe forum sunt adevaruri revelate. Se pare ca dumneavoastra doriti doar tulburare. Nu am cercetat sa aflu daca sunteti sau nu preot. Mi-a fost de ajuns sa vad ca v-ati creat mai multe conturi, unul din ele fiind "neica-nimeni". Sa va lumineze Dumnezeu. |
Si tocmai ma uitam ca parca adminul incepe sa se dea pe brazda. Pun in cumpana ca omul mandru nu prea se schimba niciodata.
|
Citat:
de ce nu faceti un anunt public cu toti cei care au conturi duble, daca tot acuzati, pentru ca sunt multi care au cate un cont de cearta si sfada si un cont de ortodox mieros? Oare se vrea sustinerea acestor practici care nu sunt deloc ortodoxe? daca da, in ce scop? Ar fi foarte cinstit si corect pentru absolut toti userii de aici care vor sa se fereasca de tulburare. Va multumesc |
Userul "neica-nimeni" nu pare deloc sa fie parintele, are cu totul alte conceptii. Sa-i spunem acum si ca e vreo zece alti useri banati, ca doar nu se poate apara.
P.S. Probabil nu s-a observat ca un user a dat contul de facebook al parintelui. |
Tocmai asta e problema Catalin, ca user-ul "neica-nimeni" posta chiar impotriva sa. Asta da viclesug, sa-ti faci un alt cont ca sa fii impotriva propriilor postari.
|
Ii indemn pe toti sa cerceteze duhurile. Sunt multe duhuri care ne sugereaza chiar "retragerea din viata".
As zice ca dezbinarea nu este un duh de urmat. |
Citat:
Eu inteleg ca pot fi si din alte culte, dar sa nu fie si agresivi. Asadar inainte de banare parerea mea e ca trebuie date avertismente, sa zicem doua. Astfel userul poate se indreapta sau macar stie despre ce e vorba si care sunt limitele. |
Catalin, "PrGheorghe" e un user cu mai multe conturi. Asa ca nu mai iau in discutie postarile sale. Imi pare rau de faptul ca sunt cativa useri care chiar au crezut in moralitatea sa. Acum sunt nevoiti sa creada in duplicitatea sa.
|
Citat:
Personal nu dintr-un sentiment de revoltă m-am alăturat părintelui, ci din ascultarea față de un preot care mi-a câștigat respectul prin ce a postat.
Acum, însă, aștept să se facă lumină, pentru că nici pe Adrian nu-l bănuiesc de necinste când dă de înțeles că neica_nimeni ar avea același IP cu PrGheorghe. |
Citat:
|
Userul neica-nimeni sigur ne urmareste din umbra, poate ne citeste si parintele Gheorghe cel adevarat. Eu tot cred ca n-a fost parintele autorul ultimelor mesaje, ci neica-nimeni si ca acesta i-a furat identitatea acum, dupa ce parintele si-a sters contul. Astept confirmarea si ma rog pentru parintele sa fie asa. N-as putea sa cred ca a folosit dubla identitate. Poate cineva e chiar din Constanta si il cunoaste personal, il rog sa dea o fuga pana la parintele, sau daca cumva parintele ne citeste, il rugam sa intervina si sa lamureasca problema. Sau sa dea un telefon la o persoana de incredere, Cristiboss, de exemplu, sau cine crede dansul ca e de incredere si acea persoana sa ne anunte. Trebuie lamurita problema fiindca altfel oricine se poate da drept altcineva si produce dezbinari si ura. Ori cel ce lucreaza asa e altul decat Domnul Hristos. Sper sa se lamureasca toata tevatura.
Încet, încet, parcă încep să înțeleg câte ceva, și anume: neica_nimeni care a apărut astăzi nu e același cu neica_nimeni_altul, care a activat cu mai multe zile în urmă. Probabil de aici confuzia.
Nu știu dacă mai poți compara IP-urile astea două. |
Citat:
Cu consideratie, MariS. |
Citat:
Nu uita , te rog , cand ai vrut sa pleci de aici , un intreg thread a fost deschis pe tema asta jenanta pana la urma ! Dezbinarea o facem noi , frate ! Revolta , tot noi ! Ne suparam , o parte din noi , ne luam lopetica , galetusa , si plecam , asteptand reactia "copiilor " cu care ne-am "jucat ! Pai , ori suntem smeriti , ori nu ! Ori suntem buni , ori nu ! Atitudinea asta de revolta NE APARTINE , si uitam ca acest spatiu virtual nu ni l-a bagat nimeni pe gat , dar tot noi ne "revoltam " inpotriva lui , ne suparam , trantim , bufnim , plangem , ca apoi sa revenim mult mai "intelepti". E , uite lipsa asta de verticalitate nu-mi place deloc , precum si obsesia asta de a-ti crea conturi duble , jucand murdar si fara rost ! Adminul a gresit de asta data , caci trebuia sa astepte pana maine sa vada lista celor "smeriti " si "ascultatori " care se retrag , caci acum multi din ei , ba se ascund , ba o dau cotita , sau mai stiu eu ce ! Daca aici , nu avem cuvant , atunci in viata reala suntem PRAF ! Asa sa sti ! |
Problema nu e daca neica-nimeni este sau nu neica-nimeni-altul, ci ca "neica-nimeni" are acelasi IP cu al user-ului "PrGheorghe". Iar neica-nimeni imi scrie: "Sa inteleg ca deoarece m-am aratat impotriva intoarcerii parintelui Gheorghe pe forum am fost banat? Oare are fratele Adrian atata dragoste de cuvintele parintelui incat chiar doreste ca sfintia sa (popa Gheorghe, cum il alint eu cu drag) sa mai zaboveasca pe aici? ..."
Deci, nu numai ca are un alt cont, dar posteaza si impotriva sa. Asta da dovada de duhovnicie. |
Citat:
Citat:
A cerut sa i se stearga doua sau trei conturi. I s-au sters si apoi dumnealui a revenit cu un ID asemanator. Preotul Gheorghe nu s-a ascuns si nu a incercat sa dea drept altcineva. Daca se poate spune despre o vina, este „vinovat” ca s-a revenit asupra deciziei de a se retrage definitiv din aceasta comunitate. I-am telefonat preotului Gheorghe dar nu am reusit sa dau de dumnealui. Aici pe forum este un user cu ID-ul "PrGheorghe". Ne asteptam sa posteze astazi. Daca nu o va face voi incerca din nou sa iau legatura cu Pr. Gherorghe. Cel real. Oricum nu vad decat trei posibilitati: 1. - neica nimeni a furat identitatea preotului Gheorghe 2. - preotul Gheorghe si-a deschis mai multe conturi simultan 3. - administratia, dorind sa-l pedepseasca pe preotul Gheorghe pentru indrazneala sa, incearca sa ne induca in eroare si sa distruga credibilitatea preotului. |
MariS este vorba de acelasi IP. Am rugamintea sa nu va certati.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:48:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.