![]() |
Citat:
Tu la ce te referi cand spui BMF-urile implantate? Citat:
|
Psihiatru vrei sa zici.
Si nu e vorba de o terta persoana care are nevoie de consultatie, daca nu te-ai prins. |
Citat:
|
Daca nu ti-ai dat seama, nu este vorba de o prietena, ci de ea insasi.
Chiar si asa, cine ia de bun ceea ce cred ca pentru 97% din oameni reprezinta clar fanteziile unei persoane schizofrenice, nu poate fi decat o persoana care are cel putin inclinatii schizofrenice. Probabil nu ai cunostinte medicale in acesta directie, dar astel de cazuri nu mai tin de domeniul psihologiei ci de sfera psihiatriei. Apropo, stii ca cca. 3% din romani sunt schizofrenici conform statisticilor oficiale bazate pe evidente deci numarul real al cazurilor, inclusiv inca nediagnosticate poate fi poate chiar de doua ori mai mare? |
Citat:
|
Tulburarea de gândire: dedusă de obicei din anormalitățile limbajului scris și vorbit, cum ar fi slăbirea asociațiilor, digresiunile continue în vorbire, sărăcia conținutului vorbirii și utilizarea unor expresii idiosincratice.
Delirurile: credințe false bazate pe inferențe incorecte despre realitate, în contradicție cu fondul social și cultural al pacientului. Se pot observa adeseori idei de referință, control sau persecuție. Halucinațiile: percepții senzoriale în absența unor stimuli exteriori. Halucinațiile auditive (în special vocile) și senzațiile fizice bizare sunt cele mai frecvente. |
Citat:
|
Citat:
Am intrebat-o daca nu cumva e vorba de ea insasi si a evitate sa raspunda. |
Aline, Aline ... tacerea ta poate vorbi mai mult decat glasul tau.
|
Citat:
Cred ca intelegi.. |
Citat:
Eu pe radigrafie vad lucrari dentare- este normal sa fie radioopace, am si eu in gura imagini (nu sunt implanturi- alea sunt clre- arata ca un cui infipt in os-ceea si este- sunt dinti cu obturatii de canal care par bine facute (pana la radacina) si coroane. Nu sunt implanturi dentare- ma refer la cele care se substituie unui dinte pierdut. Din aceasta cauza au si forma "neregulata". Poate exista un stomatolog pe forum care sa detalieze problema. Eu am purtat si aparat dentar vreo 2 ani jumatate si pe cuvant ca nu prindeam posturi straine cu sarmele din gura..... |
Citat:
Tehnic vorbind, se poate implanta un dispozitiv elecronic de urmărire în cavitatea bucală, dar ca să merite investiția trebuie să existe și o miză pe măsură. Poate că amantei liderului Al Qaeda ar merita să-i montezi așa ceva în măsea..... |
Eu nu m-am referit la experimente medicale, ci la temerea unei femei ca i s-a implantat un cip in uter la ultimul control ginecologic. Personal cred ca asemenea idei sunt ispite moderne (sa te temi, sa te crezi deosebit s.a).
|
Citat:
Sau: - poate că e un plan secret al lui bărba-su să-i monitorizeze "traficul" în zona respectivă Sau: -savanții din subordinea masoneriei au descoperit adevăratul centru de comandă al gândirii feminine... Sau: - femeia respectivă a fost selecționată să-l aducă pe lume pe Terminator 6 Dincolo de glumă, observația legată de ispitele moderne este cât se poate de plauzibilă! |
Citat:
|
Citat:
Individul refuza realitatea si isi creaza una alternativa in care este o persoana deosebita si trece prin lucruri iesite din comun, avand un rol special, etc. |
Citat:
Acum 10 ani gandeam exact ca tine. Si in felul tau ai dreptate (privit dintr-un unghi). Acum insa (priviind si din alt unghi) ma intreb: oare nu este fiecare om o persoana deosebita in felul sau, o persoana deosebita pt ca asa a vrut si a ingaduit Dumnezeu sa fie? Oare nu cumva, acea supracompensare este un ultim strigat spre cei din jur, in a le arata (unor orbi) fumusetea si unicitatea umanitatii celui complexat? Oare nu simte (poate fara sa constientizeze), orice om (chiar cel mai marginalizat, cel mai complexat), ca este unic in ochii Cuiva, ca Cineva sigur il iubeste si il pretuieste si pe el (oare nu simte cumva instinctiv orice om ca trebuie sa aiba o valoare din moment ce este pe lumea asta, chiar daca inca nu constientizeaza ca valoarea sa este in ochii Lui Dumnezeu care l-a creat si il iubeste) si oare nu este aceasta supracompensare o incercare (ingaduita de Dumnezeu), un strigat, ca sa vada si orbii (cei ce nu vad decat cel mult propria lor "frumusete"-"normalitate"), sa vada frumusetea si valoarea umanitatii celei create de Dumnezeu si in ceilalti? Sa-ti spun o intimplare care m-a uimit: am intilnit o mama cu o fiica ce suferea de un retard sever. Copila, adulta de fapt, cu mintea ca unui copil mic, era atat de senina, fericita si emana atata pace, delicatete si blindete, ca uimea. Parca traia raiul de fapt. In timp ce mama-sa, femeie cat se poate de intreaga la minte, se amara si se supara din orice miscare a fiicei sale care ii scotea la iveala handicapul - mama era atat de chinuita de parca traia un continuu iad. Doua extreme: una cu mintea intreaga dar sufletul arzand de chin (parca in iad), cealalta cu mintea anormal de putina, dar radiind reala bucurie si seninatate (parca in rai). |
Ce bine ca exista si oameni normali pe lumea asta. O sa tin seama de sfaturile lui AlinB si ale Ioannei si am s-o sfatuiesc pe prietena mea sa consulte un psihiatru. Va multumesc, dragi crestini, pentru bunele voastre sfaturi. Numai psihiatrul este cel care poate rezolva asemenea probleme!
Da, unul dintre dispozitive produce niste reactii ciudate pe care inainte nu le-a avut. Dar, probabil, psihiatrul, in atotstiinta lui, va sti despre ce este vorba si-i va prescrie pacientei cu pricina leacul necesar. Chiar daca aceste dispozitive exista, psihiatrul trebuie s-o convinga ca i se pare! Asta am inteles ca e solutia propusa de crestinii nostri autentici si normali. |
Citat:
programeaza o dubla consultatie in cazul asta. |
Citat:
Nici n-am inteles practic ce anume ar fi putut genera aceasta perspectiva pana nu am ajuns si la a doua parte. Inteleg cum te-a impresionat pe tine acea experienta dar personal as vedea-o dintr-un unghi diferit. In primul rand, aici este vorba despre schizofrenie si nu cred ca am intalnit schizofrenici fericiti sau in orice caz impacati cu sine si lumea din jur, nu cand se afla la apogeul bolii (crize). Este posibil sa fie unii, dar cred ca abia cand au pierdut total contactul cu realitatea si se afla 100% in acea lume iluzorie in care lucrurile merg dupa placul lor asa daca nu cumva si-au construit chiar un iad, in care sunt permanent urmariti, persecutati, etc. In al doilea rand, sa nu confundam "fericirea" derivata dintr-un retard sever, care inseamna lipsa constientizarii de sine sine si a lumii din jur, cu pacea la care ajunge un om sanatos prin induhovnicire. Si un om cand doarme manifesta in exterior toate semnele impacarii cu sine si lumea din jur, nu inseamna ca asta este calea de urmat in viata. Iar pe de alta parte, trebuie sa o intelegi si pe mama - daca ai sa fii vreodata in postura de parinte probabil ai sa intelegi prin ce trece si de ce. Un copil - poate fi mult mai senin si cu suflet usor pentru ca nu a luat inca contactul cu viata insa secretul nu este cum sa fi iinfantil toata viata sau cum sa te feresti de ea ci cum sa treci prin viata fara vatamari sufletesti. In concluzie, facand deosebirea intre boala psihica dobandita pe fondul unui handicap sufletesc/biologic si retardul care este o chestiune strict biologica, nici una din ele nu este o stare speciala in sens pozitiv ci una tragica, pe scurt - o boala, iar Dumnezeu nu ne-a creat bolnavi. |
Citat:
Faptul ca te bati cu pumnul in piept ca esti normal si recomanzi intr-un mod agresiv drept unica solutie psihiatria imi da de gandit. Asa ca voi programa o tripla consultatie! Si pentru tine. E corect sa stiu ca acela care mi-a recomandat aceasta solutie este el insusi normal. Nu te mai obosi sa-mi raspunzi. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Aline, cred ca confunzi/suprapui un pic planurile sau persoanele la care faci referire. Daca este sa ne referim la citatul caruia ti-am raspuns eu (anume citatul de mai jos), atunci nu vad in ce fel se refera acest citat la schizofrenie, care este o boala psihiatrica majora cu criterii clare de diagnostic. Nu poti spune ca in cadrul schizofreniei "nevoia de stima de sine se transforma intr-o mandrie exagerata care daca nu-si gaseste o exprimare in realitate rabufneste in latura imaginara", etc.
Citat:
Ce stii tu despre sufletul unui bolnav psihic, despre cat de mult se revarsa sau nu dragostea Lui Dumnezeu asupra lui si cat de mult o primeste (si cand/ sau daca in fiecare moment)? Dumnezeu nu ne vrea bolnavi, dar iata ca bolile sint ingaduie de catre Dumnezeu, si de orice boala ar suferi un om, exista sana si speranta la mantuire a aceluia. Ca daca cineva este bolnav, cel mai bine e ca omul sa mearga la medic, asta mi se pare de la sine inteles, dar este alt plan. PS. Ca sa nu existe confuzii, comentariile mele de pe acest topic nu se refereau la nici o persoana de pe acest forum, ci era un raspuns mai degraba la nivel "principial" fata de afirmatia ta. |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Si tot cand se roaga e bantuita de demoni din cauza cipului? Si cine stie de ce alte minuni e capabil. Se vede ca n-ai experienta in domeniul abordarii acestui gen de...dificultati. :) |
Citat:
Sunt diverse grade de schizofrenie si unele detectabile doar in baza unei observatii atente si a unor teste speciale. Pentru majoritatea, schizofrenicul poate sa treaca drept un om normal (eventual putin ciudat) mult timp. 2. In ce fel ceea ce am spus nu tine de schizofrenie? Ce am afirmat este pe baza unor observatii personale asupra unor cazuri concrete. 3. Sunt diverse cauze pentru schizofenie - unele tin mai mult de fondul psihic/spiritual, altele de cel fiziologic, iar aceste aspecte se potenteaza reciproc Citat:
2. Este evident si fara o specializare medicala, de obicei acesti oameni isi dau de gol patima cu voce tare. Aici vorbeam de un caz f. concret - cineva care sufera de mania persecutiei desi evident este un nimeni practic insa prin iluzia auto-indusa se autoconsidera o importanta amenintare pentru cei rai care o urmaresc si o pedepsesc pentru asta, etc. Citat:
Exista probabil oameni schizofrenici dar cuminti si asezati in felul lor, dar eu n-am cunoscut astfel de cazuri. Citat:
|
Antonia, daca nu la psiholog, la duhovnic a fost sa o invete cum sa traiasca cu cipul?
Ce i-a zis respectivul? |
Nu am acum timp sa iti raspund, insa iata o povestire cu un pic de talc, a unui simpatic psihiatru:
http://dulce-mahala.tapirul.net/2008/10/19/ej-nebun/ Citat:
|
Citat:
Cine s-a nascut cu retard, Dumnezeu cu mila, dar cui i s-a creer si l-a busit pe parcurs.. |
Aline, citeste, te rog, (daca poti cu atentie) povestirea. Era un exemplu asupra faptului cum se manifesta un om cu o problema spirituala (un om impatimit cum este un alcoolic), fata de cum se manifesta un bolnav psihic, in cazul din poveste chiar unul suferind de schizofrenie.
Patima nu are absolut nimic de-a face cu boala psihiatrica. Ca in timp alcoolismul produce modificari cerebrale ireversibile, asta e alta poveste. Ma refeream la aspectul de patima. ---- Si apropo, un bolnav psihiatric nu isi busete singur, din vina lui, creierul, insa un impatimit (un alcoolic de ex) poate sa si-l buseasca singur daca insista cu patima sa pina isi distruge trupul. |
Nu are legatura cu consumul de alcool, genul asta de ipocrizie este intalnit si la persoane care nu au patima alcoolului.
Este o problema spirituala insa "candoarea" cu care isi sustin punctul de vedere te face sa te intrebi daca nu e si o problema psihica pe undeva. Sunt unii care sustin ca la radacina unor boli psihice sunt, in unele cazuri cel putin, bolile spirituale. |
Genul asta de ipocrizie este in sine o patima. Nu are legatura cu consumul de alcool decat in masura in care o patima atrage alta patima. Oricum se refera la patima, nu la boala psihica (in exemplul respectiv, cel bolnav de schizofrenie s-a comportat in felul lui cu dragoste fata de aproapele, in timp ce impatimitul s-a comportat exact opus).
Lipsa constiintei morale (candoarea absentei ei) este o problema spirituala, o suferinta duhovniceasca, nu una psihiatrica. La fel, termenul de mandrie se refera la o patima, la o notiune legata de viata spirituala, nu la un simptom psihiatric. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
M-ai terminat la faza asta, frate Mihail! Deocamdata cipul e in anus, pardon, sinus. Cind o intra in cosinus, sau in tangenta, atunci sa te tii sir de catastrofe! Antonia, pot sa vorbesc cu unul din kobolzii intilniti de Strieber sa iti faca o vizita mentala? sunt baieti buni, doar ca uneori au obiceiul de a face operatii fara anestezie. P. S. Sa nu te am pe constiinta (cine stie, poate mai vorbeste iar Vocea din cip, si mai trage {cipul, desigur} iar niste basini, tocmai cind te rogi)si sa nu mai deschizi alte topice de profil, afla ca e vorba de...un film: Communion, 1989. Superb! http://www.youtube.com/watch?v=M5SNQ6XQzLg Vizionare placuta! |
frica indusa
Oricit de credincios ai fi daca esti lovit cu arma psihotronica ti se modifica psihicul si devii un zombi cel putin o perioada.Frica si panica iti este indusa in creier si nu ai scapare.
Este adevarat ca un antrenament spiritual diminueaza efectele negative ale atacului dar nu te salveaza.Ai sanse de scapare daca inceteaza atacul cu arma psihotronica asupra ta,ori parasesti tu locul si pleci rapid cit mai departe intr-un loc unde sa ai prilej de meditatie ca sa-ti vindeci ranile psihice pe care tocmai le-ai capatat. Eu asa am procedat in mod instinctiv si am scapat.Acum sunt in perioada de refacere si documentez cele traite printr-un studiu multidisciplinar in urma caruia am gasit raspunsuri la o parte din fenomenele pe care le-am trait. Daca atacul psihotronic este continuu,in functie de scopul sau fie ti se modifica personalitatea,te poti imbolnavi,sinucide sau poti muri.Depinde ce si-a propus atacatorul. |
Citat:
On-topic: am auzit de una care zicea vecinilor de bloc "iar au trimis razele. aveti grija". |
Articolul urmator dezleaga enigma:
http://translate.google.ro/translate...ed=0CEMQ7gEwAA Daca se coroboreaza acest text cu imaginea din radiografia urmatoare, s-ar putea sa descoperim ceva interesant. In articolul de mai sus, se precizeaza ca astfel de practici, fiind ilegale, sunt mascate legal prin diagnosticul politic corect ,,schizofrenie paranoida!!!" Asadar, cand auzim despre cineva ca sustine ca are ceva implantat, trebuie sa verificam inainte de a ne da cu parerea. Daca suntem corecti. In zilele noastre, aceasta practica, nu mai este de domeniul SF. Medicina nu ar trebui implicata in jocuri murdare si in razbunari de joasa speta. Ce cadru legal exista pentru ca un pacient-cobai de acest fel sa se poata apara? Daca imaginea de mai jos este marita, se observa clar prezenta unui corp strain in partea de sus a imaginii, plus alte ciudatenii. http://s23.postimg.org/59pe4eujf/scan0001.jpg Doamne, iarta-i pe cei care se ocupa cu asa ceva, caci nu stiu ce fac! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:13:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.