![]() |
Citat:
|
Cred că e singurul vaccin care merită. Eventual.
|
Citat:
Dispariția epidemiilor de poliomielită nu s‑a făcut datorită vaccinurilor antipolio, ci datorită îmbunătățirii condițiilor de viață. Au contribuit și mulți alți factori: oprirea vaccinării antivariolice și altor vaccinuri și, după unii autori, retragerea pesticidului DDT de pe piață.Poliomielita, dată de virusul natural (sălbatic), este o boală care, practic, a dispărut din Europa. Cazurile de boală existente la ora actuală (destul de rare) sunt cele date de vaccinuri: “poliomielită postvaccinală” și, foarte rar, “poliomielită de contact” (la părinții copiilor care au primit vaccinul oral Sabin). Cu toate acestea, mai izbucnesc focare endemice în diferite regiuni ale lumii: în 2004, au reapărut cazuri de poliomielită în 10 țări ale Africii. În 2005, au urmat focare endemice în alte trei țări: Yemen, Indonezia și Somalia. Tot mai mulți experți sunt sceptici și recunosc că nu este posibilă eradicarea acestei boli. Ei arată că ar fi mai bine ca banii folosiți pentru programele extinse de vaccinare să fie investiți în tratamente curative, atât de necesare în aceste țări și în întreaga lume." Doctor, Christa Todea Gross |
"Începând cu anul 1957, Koprowski, creează un vaccin antipolio oral, cu virus viu, cultivat pe rinichi de maimuță verde din Africa, iar primul test l‑a efectuat în Congo, unde a vaccinat 240.000 de oameni. În 1958, el continuă să vaccineze 75.000 de copii în Leopoldville (acum Kinshasa/ Zair). Ulterior s‑a constatat că acest vaccin era infectat cu virusul simian SV40, cauzator de tumori la hamster și cancer la om. În 1959, israelianul Albert Sabin (care testează și el un vaccin oral, începând cu 1956) face pentru prima dată afirmația conform căreia vaccinul lui Koprowski era infectat cu un virus necunoscut. Vaccinul a fost retras de pe piață. Până în în culturile de celule renale de maimuțe rhesus (RhM), provenite din India și folosite pentru prepararea vaccinurilor antipolio cu virus viu, fuseseră vaccinati deja un număr de 325.000 de congolezi. Este vorba de un virus Simian, amintit anterior, denumit SV40 (S = lat. Simian = maimuță și V = virus), care, în mod normal se găsește în rinichiul maimuțelor, într‑un procent de 70%, fără să provoace boli sau cancer la această specie.
Este locul și momentul când, a început și răspândirea bolii HIV/ SIDA (după 3 decenii), dar cu un alt virus simian (SIV). Cum au decurs lucrurile? În 1980, a început să se răspândească o nouă boală între americanii homosexuali, cunoscută ulterior sub denumirea de SIDA. În 1983, virusul HIV (virusul imunodeficienței umane, cauzator al bolii SIDA) a fost descoperit și izolat de către Luc Montagnier, la Paris. Se punea întrebarea: de unde provenea acest virus? În 1985, niște cercetători descoperă virusul HIV și la cetățenii din Kemu, Zairul de Est, unde Koprowski testase primul său vaccin antipolio oral, cu virus viu. În 1991, când se vorbea de un nou virus Simian, necunoscut până atunci, s‑a descoperit că acesta este identic cu virusul HIV‑II, care a provocat boala SIDA în Africa de Vest. Cel care a reușit să dovedească cel mai bine legătura dintre vaccinul antipolio oral al lui Koprowski și boala SIDA este Louis Pascal, un cercetător independent, fără nicio legătură formală cu vreun Institut de Cercetare sau cu vreo Universitate. A scris despre studiul său într‑un articol intitulat “Ce se întâmplă când știința degenerează? Corupția științei și apariția bolii SIDA. Analiza unei sinteze spontane”, care a apărut într‑un număr editorial al Universității Wollongong (Nr.9/ 1991). În articolul său, Pascal arată cum SIDA este consecința directă a unui vaccin antipolio oral, infestat cu virusul imunodeficienței Simiene (SIV), și care a fost administrat oamenilor din Congo. “Toate tulpinile virusului antipolio din vaccin, a căror virulența neurologică a fost «atenuată», dar care pot induce o reacție imună, au reușit ca prin trecerea de la un individ la altul să își recâștige virulența și, ce este mai important, modul de preparare al vaccinului a înlesnit contaminarea vaccinului cu virusuri străine, care nu au mai putut fi omorâte, fiindcă altfel ar fi fost distrus însuși virusul polio și vaccinul ar fi fost ruinat”. Pascal citează cazul lui Hillary Koprowski, care a folosit vaccinul infestat în campaniile de vaccinare în masă, atât în Congo‑ul Belgian (Leopoldville), cât și în Ruanda‑Urundi, și care nu a analizat deloc virusul antipolio viu din vaccin, altfel ar fi constatat cu siguranță că, alături de acesta, mai există în toate preparatele vaccinului încă un virus străin, cel de la maimuță. Se știe, adaugă Pascal, că “virusuri noi care apar la o populație tânără (sugari) și fără experiență imunologică, pot deveni patogene și foarte virulente”. În 1985, a fost descoperit primul virus al imunodeficienței simiene (SIV) la maimuțele Rhesus, unul dintre cele trei animale care pot fi folosite pentru cultivarea virusului poliomielitic. Virusul SIV a fost găsit apoi și la celelalte două tipuri de maimuțe (maimuța verde africană și maimuța Java). Se pune întrebarea: virusul SIV este unul și același cu virusul HIV? Aflăm răspunsul tot de la Pascal. Toate aceste virusuri simiene sunt înrudite între ele, chiar și cu virusul HIV/ SIDA (a nu se confunda virusul simian cancerigen, SV40, descoperit în 1960, cu virusul imunodeficienței simiene, SIV, desoperit în 1985, ambele fiind virusuri simiene, dar diferite). Pascal arată că unul dintre aceste virusuri al imunodeficienței simiene (SIV) a fost “transferat” la om, provocând SIDA. Cu alte cuvinte, un virus simian SIV, a putut deveni actualul virus HIV. Pascal a tratat și aspectele etice și morale, aducând în discuție faptul că niciun om de știință sau jurnalist nu a scos la iveală adevărul atâta timp, deși ar fi putut preveni răspândirea bolii SIDA și a altor boli. Cu toate acestea, multe vaccinuri administrate copiilor din întreaga lume conțin “celule Vero din rinichi de maimuță” drept mediu de cultură pentru virusurile din vaccin. În 1992, Meyers și colaboratorii săi au emis ipoteza (aceeași cu a lui Pascal) conform căreia este posibil ca virusul HIV să nu fie altceva decât virusul SIV, care s‑a adaptat omului (printr‑o mutație genetică). Este o ipoteză care devine, pe timp ce trece, tot mai plauzibilă, spune Goldberg (1992). " Doctor, Christa Todea Gross |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
"Contaminarea vaccinului Salk cu virusul cancerigen SV40.
În 1960, Hillemann și Sweet descoperă prezența virusului simian SV40 în toate culturile de celule renale de maimuțe rhesus (RhM), utilizate pentru fabricarea vaccinurilor antipolio cu virusuri vii (vaccinurile Koprowski și Salk), ceea ce înseamnă că milioane de persoane au fost vaccinate timp de decenii cu un vaccin infestat. Virusul simian SV40, care se găsește în mod normal la aceste maimuțe africane, fără să provoace vreo boală, dar este cancerigen pentru alte animale și pentru om, “a fost depistat în tumori cerebrale umane și pus în legătură cu producerea și altor forme de cancer: limfomul non‑Hodkin…”. S‑a constatat că virusul SV40 provoacă sarcoame (forme agresive de cancer) și la hamster. Faptul că virusul “modificat” din vaccin – și nu virusul sălbatic – a fost găsit la 25% dintre tumorile cerebrale la om (Krieg et al., Proc.Ant.Acad. Sci., 78‑6646‑1981) atestă că virusul SV40 este cauza tumorilor. De asemenea, în 1966, prof. Lwoff a observat că virusul SV40 are capacitatea să formeze, împreună cu adenovirusul tip 7 (un virus gripal), un hibrid foarte cancerigen. Guvernul american a fost obligat să retragă de pe piață urgent toate vaccinurile antipolio contaminate cu virusul simian SV40. Legat de acest grav incident, putem citi, într‑un articol din National Cancer Institut Monograph din 29 decembrie 1968, următoarele: “Faptul că SV40 favorizează o dezvoltare accentuată a unui adenovirus uman, precum și formarea unor hibrizi prin combinarea celor doi viruși (adenovirus și SV40) în culturile de celule pe rinichi de maimuță, arată că este posibil să se formeze și alți hibrizi periculoși…”. Se știe că virusurile cancerigene, precum SV40 și adenovirusuri izolate de la animale, nu sunt cancerigene pentru specia lor, dar devin cancerigene dacă trec de la o specie la alta. Concluzia este că “virusurile SV40 și adenovirusurile nu sunt cancerigene pentru maimuțe, dar sunt cancerigene pentru alte specii animale și pentru om. Nu vom putea ști niciodată câte persoane vaccinate au dezvoltat un cancer la câțiva ani de la vaccin, dar este foarte probabil ca acest număr să fie unul important”. Doctor, Christa Todea Gross |
Citat:
Adam si Eva aceau perfuzii? Noi de ce le folosim in spitale? Ma ingrozeste modul asta de a pune problema? Nu ti se pare ca esti meschin incercand sa manipulezi sentimente religioase? |
Citat:
|
Citat:
Aaaa.... uneori iarba aia nu ajunge asa ca nenea medicu' ce sa gandit... ia sa extraga exact ce trebuie si in cantitati mai concentrate cate ceva din salcie... asa ca a facut aspirina. Ups era sa uit... sa uitat cu microscopul la mucegai si a vazut ca el omoara pe tanti bacteria asa ca a facut antibioticul... Nenea medicu' a vazut ca soldatul antibiotic uneori face pierderi colaterale omorand bacterii nevinovate asa ca a facut pe mister-probiotic! Cand nenea medicu' vede ca pentru unele boli nu e in stare sa foloseasca ierburi... incearca sintetizarea chimica a unor substante noi... a incercat chiar si nitroglicerica folosita pentru detonari si a avut succes major! Nenea medicu' vede ca nu poate vindeca multe alte boli... si inventeaza tratamente genetice pentru orbirea provocata de niste gene proaste! Mai vede ca unele medicamente au efecte adverse mult prea problematice asa ca le retrage de pe piata (dar nu dispera, cauta altele)! Ma bucur ca nenea medicu' impreuna cu nenea chimistu' si nenea biologu' se plimba cu submarinul (si se grabeste) sa caute noi leacuri: http://www.descopera.ro/dnews/103024...a-si-industrie Nenea medicu' impreuna cu nenea fizicianu' si nenea ingineru' au facut si niste frigidere pentru pastrarea celulelor stem la nastere pentru cazul in care copilul, cand va fi mare va avea nevoie transplant si nu se gasesc donatori compatibili... mai ales atunci cand e nevoie de regenerarea de tesuturi intregi! |
Citat:
Mananca tu ierburi si plante si o sa fie bine (cu conditia sa nu ai o boala genetica care se trateaza cu orice altceva numai cu plante si ierburi nu... sau sa nu dai peste vreun virus suparat rau de tot pus pe hartza!)! Previi in felul asta uneori (dar nu intotdeauna) diabetul, obezitatea, bolile de inima si multe altele... dar sunt situatii nasoale cand asta nu ajunge... Renunta tu la chimioterapie cand ai cancer (desi de multe ori mori oricum, grabesti in felul asta moartea)! |
Citat:
Eu am facut vaccinul impotriva hepatitei B si nu am devenit retardat, impotent sau mai stiu eu ce! Antiecumenism sustinea ca de prin anii 50 sunt "experimente" malefice cu vaccinuri... eu am facut vaccinul acum cativa ani... deci trebuia (daca vaccinurile sunt chiar atat de rele) se fiu "legumificat"! Citat:
Citat:
Citat:
Aici este o lista cu toate pericolel pseodomedicale: http://whatstheharm.net/index.html Eu ti-am dat doar link-ul care arata "limitele" tratamentelor dupa ureche prin plante (sunt si alte tratamente dupa ureche) mai ales cele acordate de persoane nepregatite! |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Asa-zisa sa sacro-terapie IMBINA PRACTICILE ORIENTALE CU RUGACIUNEA INIMII! Citez din Gheorghe Ghelasie, ,,Medicina isihasta”, Editura Axis Mundi, 1992, pagina 110: ,,In Dedublarile Energetice Mentale, Esenta Mentala din Cap se Uneste cu Energia Acumulativa Gastrica, fac un Fel de Corp Eteric si se Dedubleaza de Corpul Fizic, ce nu este Constiinta Pura de Suflet, ci tot Mental de Corp, Un Paranormal Mental Energetic ce in Ocultism se dovedeste o adevarata Sursa de Miracole Energetice. In Bolile Energiilor Acumulative Gastrice noi ca Medicina Isihasta trebuie sa Descifram aceste Mecanisme, ca sa putem interveni unde este nevoie.” -scrierile lui ghelasie sunt niste aberatii care nu se aseamana nici pe departe cu nici unele din scrierile sfintilor parinti mistici ortodocsi,de exemplu Sf Simeon Noul Teolog,sau Sf Maxim Marturisitorul.Sunt insa aproape identice cu delirurile “mistice” yoghine,dealtfel nu degeaba e foarte popularizat printre yoghini,editura axis mundi la care i s-au publicat “productiile” fiind yoghina. -parintele Staniloae nu cu mult timp inainte sa moara,a spus ca Biserica Ortodoxa Romana ar trebui sa se pronunte repejor (dupa parerea parintelui ca sa nu se propage mai mult inselarea)asupra catorva rataciri actuale, dintre care una este acest parinte ghelasie. -Iar Parintele Arsenie Papacioc le-a raspuns mai demult unor intrebatori despre ghelasie ca scrierile lui nu sunt corecte,nici inspirate de Duhul Sfant si zicea,nu fara oarecare simt al umorului, ca fiind publicate cu o scriere atat de greu de citit(litere foarte mici,multe majuscule aiurea…)macar nu incita cu usurinta la studiat.;insa din pacate astazi au multi cititori; si ghelasie are multi “fani”. -Iata o ,,reteta” de insanatosire: ,,Zilnic pe Nemancate, cu Intestinele Golite de reziduuri fa Incordari lente ale Diafragmei si cu mentinerea Incordarii fa in specific pur Crestin Aplecari zise Inchinaciuni si Metanii. La inceput stai in genunchi si cu Incordarea Diafragmei pe expiratie apleaca-te cu Frintea jos si la inspiratie ridica-te in sus, mentinand Incordarea Diafragmei. Aceasta va face Un Masaj al Organelor interne abdominale. La fiecare aplecare si ridicare Asociaza Rugaciunea ca Energia Divina sa Purifice Organele. Constientizeaza ca Inspiri si expiri prin Diafragma si prin toate Organele, cu Baie Energetica, cu apa si Lumina energetica.” -asta seamana clar cu udyana banda o tehnica de yoga pe care am practicat-o si e u cand eram la secta satanica MISA,numai ca ghelasie o combina cu inchinaciuni si energii purificatoare – parca imi amintesc de cursurile satanice de yoga -Iată un fragment citat din cartea “Ne vorbeste pr. Arsenie Papacioc”, vol II: “P.I.(Pr. Ioanichie): – De miscarea Parintelui Ghelasie de la Frasinei ce ne spuneti? Se amesteca Ortodoxia cu ideile budhiste, cu reîncarnarea, cu plante, cu radacini, cu buruieni… P.A.(Pr. Arsenie): – Cu pâine harica (parintele râde). P.I.: – Iei faina, o înmoi si usuci la soare, apoi la umbra, o manânci si zice ca dupa aceea ai har în tine. P.A.: – Felix e împotriva lor. P.I.: – Si eu sunt împotriva lor. Eu am vazut o carte a lor, o am în casa, dar nu o mai gasesc. „Isihasm” se numeste. El are multe carti. P.A.: – E scrisa marunt, nu se poate citi. P.I.: – Nu numai ca marunt, dar nu întelegi ideile. Totul e pus cu litera mare si, sus, numele lui, apoi titlul cartii: „Isihasm”; mai jos: „Dialog în absolut”, si mai jos: „Editura Axis Mundi”. Asta înseamna „Editura masonica mondiala”. Ca sa stiti. Noi suntem informati în privinta aceasta. Si el colaboreaza cu ei, iar cartea înauntru e plina de însemne budhiste si yoghine: yin si yang, idei de reîncarnare, nici un citat din Biblie, si o semneaza „Ghelasie”. Ati auzit de carti din acestea? Iar pe coperta cartii, culmea, pe coperta mare a cartii, apare steaua lui David si semnul masonic pus ca un blazon, ca o sigla, peste Duhul Sfânt. Deci Duhul Sfânt este cenzurat de sigla masonica. P.A.: – E ceva amestecat, parinte. P.I.: – Ceva… Doamne! Si erau cei doi de la Râmnicu Vâlcea, iertati, am vorbit cu ei -eu sunt îndraznet. N-a facut nimic! Am vorbit si cu Înaltul de la Iasi. P.A.: – Steaua lui David, sa zic asa ca sa fiu înteles, este adoptata de evrei. E „crucea” lor. P.I.: – Deci, cu Ghelasie, stiti ceva anume? Nu cumva este înrudit cu cazul de la Pucioasa? Eu vad ceva dubios. A spus Parintele Staniloae -va spun ca sa nu uit-, înainte de a muri cu vreo câteva luni ceva: fusesem pe la el, si printre altele spunea si aceasta: „Parinte, avem, în Biserica Ortodoxa Româna sapte cazuri grave care ne îndeparteaza de Ortodoxie”. „Care sunt aceste cazuri, parinte profesor?” „Vladimirestiul, cu toata miscarea lor; al doilea, miscarea de la Mânastirea Recea (a pus-o separat); miscarea cu tatal, fiul si cu duhul sfânt, cu aceia, Gherasim si Arsenie de la Cocosu; Visarion, visarionistii, despre care ati vorbit; Ghelasie de la Frasinei; si Pucioasa. V-am spus, sunt sapte cazuri în care Biserica trebuie sa ia niste masuri. Noi nu putem sa lasam asa.” Parintele Ghelasie Gheorghe lauda yoga http://www.trilulilu.ro/muzica-tradi...-gheorghe-desp |
Si monahii se smeresc si iau pastile, merg la doctori etc. De ce nu am face si noi asta? Si eu m-am incapatanat sa merg la doctori, si dupa ce ca am suferit mai mult am fost si putin "mustrat" la manastire. Asa e, nu am incredere in doctori, dar mai sunt si unii buni si Dumnezeu are grija sa ii scoata in cale oamenilor care-L iubesc pe El.
|
Citat:
Si la animale apare fenomentul: cimpanzei care dau atacuri cat de cat organizate pentru a ucide cimpanzei din alte grupuri care umbla singuri departe de grup, sau caini care ataca in haita cate un caine ratacit. Nu exista conspiratii globale organizate perpetuate pe o durata de timp de zeci de ani. Poate fi vorba doar de excrocherii si oameni neinformati sau creduli excrocati... de exemplu o anumita companie farmaceutica foloseste milioane de dolari pentru a vedea daca un produs este sau nu este eficient si daca descopera ca nu este eficient (evident studiile fiind confidentiale) platesc o alta suma de bani (mai mica) pentru a crea iluzia ca un anumit produs ar fi eficient (astfel de produse nu prea ajung sa fie recomandate ca medicament ci doar ca suplimente alimentare). Uneori mai apar cazuri de asftfel de "suplimente" care ajung sa fie vandute ca medicamente: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ighlight=ginko dar de multe ori lumea se prinde (doar naivii cronici niciodata)! |
adventistii vin cu aceasta stratagema perfida, cu tot felul de medicamente si ierburi bune pentru tratarea bolilor, cu retete si diete, iti ia glicemia gratuit pe strada, ca sa fure sufletele celor naivi, atragandu-i in religia lor.
|
Citat:
1. Formularea "sistem imunitar puternic" este o eroare. Sitemul imunitar este complex... nu este atat de simplu incat sa-l poti intari sau slabi cum ai chef (totusi este evident ca are nevoie de sumbstante -vitamine, minerale, etc. -pentru buna lui functionare, nu pentru intarirea lui). Sincer sa fiu... nu-mi doresc un sistem imunitar puternic fiindca atunci o sa am boli autoimune... care sunt nasoale rau de tot (cunosc destui oameni cu alergii urate). Ia uitate putin aici si vezi cat de complex este sitemul imunitar: http://www.scientia.ro/biologie/37-c...-imunitar.html 2. Vitamina C este un mit bine umflat de reclame! Ai nevoie de vitamina C pentru procesele organismului... dar e inutil sa ai vitamina C mai mult decat ai nevoie... este egal cu 0 (poate pe fumatori ii ajuta ceva mai multa vitamina C). 3. Echinaceea este cea mai mare tzeapa! Studiile stiintifice nu sunt concludente... doar unul (din cate tin minte de pe vremea cand ma interesa subiectul... dar poate ma insel) a confirmat ca ar avea o influenta pozitiva de doar 2% in prevenirea unor/unei (nu mai stiu exact) boli. Citat:
Cei care vand astfel de remedii nu fac altceva decat sa colecteze taxa pe prostie... si fac un lucru bun fiindca ne arata cine este prost si cumpara astfel de "minuni" pentru a ne pune mintea cu el! Astia care vand astfel de "minuni" au tot interesul sa arunce cu noroi in medicina! |
Foarte bine subliniata ideea cu "sistemul imunitar puternic".
In orice caz, chiar "puternic" fiind, sunt boli (pentru care exista vaccinare) care sunt fatale sau au sechele groaznice. Atat timp cat n-ai avut de a face cu ele sau nu ai cunoscut persoane care au avut de a face cu ele, e usor sa te culci pe o ureche indopandu-te cu tot felul de surogate. Trist este ca aceeasi poveste derivata din ignoranta ajungi sa o promovezi la altii pe post de panaceu. |
Citat:
Pentru datele statistice, se iau în considerare doar cazurile paralitice de poliomielită. Este logic să fie așa, motiv pentru care toate graficele care arată evoluția poliomielitei sau mortalitatea iau în calcul doar cazurile paralitice, nu și pe cele ușoare, benigne, cu evoluție spre vindecare în timp scurt. În ambele zone epidemice (SUA și Europa), frecvența bolii a început să scadă, în special indicele de mortalitate. S‑a mai înregistrat un “vârf”între anii 1945‑1954, când crește incidența cazurilor grave de poliomielită. Explicația cea mai plauzibilă este introducerea de noi vaccinuri în masă, în acea perioadă, ducând la așa‑zisa “poliomielită provocată”. Se știe că poliomielita poate fi provocată de diferite injecții sau vaccinuri. Paralizii, asemănătoare cu cele din poliomielită, sunt provocate de intoxicații cu metale grele (mercur, plumb, arsen) sau de pesticide (DDT). Introducerea unor asemenea pesticide periculoase (DDT) în anul 1945 în SUA, și apoi în întreaga lume, a provocat multe cazuri de paralizii și alte afecțiuni grave (motiv pentru care s‑a decis retragerea lor), care au fost confundate cu poliomielita. Mulți cercetători și oameni de știintă au observat că leziunile provocate de poliomielită la nivelul măduvei spinării sunt practic identice cu cele din paraliziile provocate de aceste substanțe toxice. În renumitul Tratat de Medicină Internă a lui Harrison citim: “Paraliziile sunt adesea urmările intoxicației cu metale grele, iar din punct de vedere clinic este foarte dificil de făcut o diferențiere a acestora de poliomielită”. Este și motivul pentru care, în trecut, multe cazuri de paralizii erau atribuite poliomielitei (după unii autori, majoritatea cazurilor de intoxicații cu pesticidul DDT care a dus la paralizii, au fost atribuite poliomielitei, ceea ce a dus la o statistică falsă) . Epidemiile de poliomielită au dispărut înainte de introducerea vaccinurilor. Noi epidemii sunt provocate prin introducerea vaccinurilor. În Franța scăderea cazurilor de poliomielită este tradusă printr‑o curbă descrescătoare, care atinge cel mai scăzut nivel (câteva sute de cazuri) în anii 1955‑1956, înainte de introducerea vaccinului Salk. Vaccinul antipolio este introdus în 1956, după care cresc brusc cazurile de poliomielită, curba înregistrând o creștere spectaculoasă (un alt “vârf”). În acest an, s‑a înregistrat un număr de 1.150 de cazuri de boală. În anul următor, se înregistrează 4.109 de cazuri. A fost nevoie de încă 6 ani (până în 1962) ca să scadă curba și să revină la nivelul din 1956, înainte de introducerea vaccinului. Totodată, se constată că, după introducerea vaccinului, crește din nou mortalitatea, repetându‑se ceea ce s‑a întâmplat și în alte țări, precum Anglia și Brazilia, unde, deși poliomielita era inițial o boală destul de benignă, confundată adeseori cu o simplă angină acută, ea a devenit, din cauza vaccinării în masă, o boală soldată frecvent cu paralizii sau chiar cu decese. Începând cu anul 1962, curba revine la aspectul de dinaintea introducerii vaccinului. În 1970, în orașul Niort, izbucnește o epidemie de poliomielită gravă, cu paralizii, cu toate că a fost vaccinat un procent de 90% din populație, cu vârsta cuprinsă între 1 și 32 de ani (conform declarațiilor Autorităților Sanitare către revista Le Parisien Libéré din 13.XII.1969). În Anglia mortalitatea provocată de poliomielită a început să scadă înaintea introducerii vaccinului antipolio. A existat un “vârf” în anul 1946, când s‑a introdus vaccinul antidifteric. Din acest an se raportează multe cazuri de poliomielită paralitică, până în 1950, când este oprită vaccinarea antidifterică. Poliomielita provocată de alte vaccinuri, inclusiv de cel difteric, este un fapt cunoscut și dovedit de oamenii de știintă. În următorii 6 ani (1950‑1956), până la introducerea vaccinului antipolio, s‑a înregistrat o reducere drastică a cazurilor de boală. O dată cu introducerea vaccinului antipolio, a crescut din nou numărul de cazuri de poliomielită, ca apoi să scadă încet și curba să revină, în 1960, la starea de dinaintea vaccinărilor. Făcând un studiu comparativ între cazurile de mortalitate date de poliomielită de dinainte și după vaccin, ne‑am aștepta ca reducerea cazurilor să se facă proporțional cu creșterea numărului de persoane vaccinate, ceea ce nu s‑a întâmplat. Dimpotrivă, în 1960 mortalitatea a crescut cu 72% , iar datele din anii 1961, 1962 și 1963 arată un adevărat eșec al vaccinului: în loc să scadă, curba crește ușor. Concluzia este că cel puțin mortalitatea dată de poliomielită nu a putut fi redusă de vaccin." Dr. Christa Todea Gross |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ps: văd că îți este ușor doar să ataci doar ce îți convine, dar eviți să dai răspunsuri concrete și cu simț de răspundere întrebărilor incomode. |
Citat:
Citat:
uite aici o înregistrare VIDEO care combate înregistrarea ta audio: http://www.youtube.com/watch?v=Ouz1wYTfoS8 |
Uite aici și părerea unui monah care i-a fost ucenic...și care trăiește, poate mergi să le te lămurească înainte de a mai pune etichete. Acum pr Valerian este stareț la Măn Pătrunsa. Mai nou cei care habar nu au ce e ală isihasm, vin să spună unui mare isihast, că a fost un rătăcit. Nici nu mă mir, că totul s-a întors cu susul în jos, adevărul a deenit mincună și minciuna a devenit adevăr.
http://www.youtube.com/watch?v=F4gxyXh-nas http://www.youtube.com/watch?v=roLrV...feature=relmfu ps: - în primul film la sfârșit se vorbește de yoghini... - să asculți filmulețul 2 de la min 3...ia vezi ce zice despre cei care judecă un ieromonah...și ia vezi cine nu era de acord cu acest lucru. |
Citat:
Nu stau sa mai dau reply la orice aberatie! Atat iti zic: amesteci capra cu varza! Te-am pupat! Pa! |
Bun așa. :71:
|
Citat:
|
Citat:
-am ascultat si zice Parintele Ghelasie ca e impotriva ecumenismului,nirvanei,ocultismului,am citit un pasaj dintr-o carte unde se vede ca e impotriva reincarnarii.. -Parintele Valerian zice ca de fapt a citit multe scrieri yoghine ca sa-i intoarca pe yoghinii rataciti la ortodoxie -poate nu a fost inteles Parintele Ghelasie datorita limbajului sau..din carti -ma mir ca totusi Parintele Arsenie Papacioc si se pare Parintele Staniloae nu erau de acord cu el -ar fi trebuit sa se intalneasca cu Parintele ,sa-i citeasca cartile si sa discute sa vada in detaliu cum gandeste si daca e in ratacire,inselare...pacat se lasa loc confuziilor,credinciosii nu mai stiu ce sa creada... -citat din cartea cuviosul ghelasie isihastul " "Odată veniseră la mănăstire(Frasinei) niște practicanți de yoga care au început să facă tot felul exerciții prin cameră, să stea în cap, să încerce să simtă și să preia în scopul manipulării tot felul de energii, etc. Când a aflat, Părintele le‐a zis blând, dar ferm: „Măi, tăticule, nu se poate așa, nu vedeți că vă joacă dracii?” -si totusi chiar sa fie falsa inregistrarea aceea audio in care arata ca yoga are valoare? oare nu l-au inteles Parintele Arsenie Papacioc si Parintele Staniloae ? sunt multe intrebari inca... -eu am citit filocalii ,paterice,psb-uri,Parintele Staniloae,alte scrieri alte sfintilor,Parintele Cleopa...nici unul nu foloseste un astfel de limbaj si oamenii inteleg destul de clar aceste scrieri; pe cand cartile Parintelui Ghelasie sunt foarte greoaie,foarte greu de inteles ,lasa loc interpretarii...de ce oare nu le-a scris intr-un limbaj mai accesebil,pe intelesul tuturor ? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
-daca scrierile lui nu aduc oamenii la dreapta credinta ci dupa parerea mea aduc mai mult sminteli si nereguli ,indoieli atunci de ce le-a mai scris -eu nu voi citi niciodata scrierile lui pt ca nu cred ca-mi vor folosi deloc duhovniceste; avem destule scrieri ale sfintilor care merita citite “După cum nimeni nu trebuie să se poticnească de faptul că Tatăl e Dumnezeu și de faptul că și Mântuitorul e Dumnezeu, tot astfel, întrucât Tatăl e numit Atotputernicul, nimeni nu trebuie să se tulbure pentru faptul că și Fiul este numit Atotputernicul. Corespunde așadar adevărului ceea ce a zis El către Tatăl: Toate ale Mele sunt ale Tale și ale Tale sunt ale Mele și M-am preamărit întru ei (Ioan 17, 10). Iar dacă tot ce este al Tatălui este și al lui Hristos, printre atributele pe care le aflăm în Tatăl este și atotputernicia: or, fără nici o îndoială se cade ca și Fiul cel Unul-Născut să fie atotputernic pentru ca tot ce are Tatăl să le aibă așijderea și Fiul”. „Dumnezeirea Fiului este totodată a Tatălui. De aceea e și neîmpărțită. Și așa este un singur Dumnezeu și nu este altul afară de El. Astfel Ei fiind doi, dar dumnezeirea fiind una și aceeași, aceleași se spun despre Fiul, câte se spun și despre Tatăl, fără să I se spună Fiului Tată, cum I se spune Dumnezeu”. „Atotțiitor este Tatăl, Atotțiitor este deci și Fiul. […] Tatăl este lumină, deci Fiul este strălucire și lumină adevărată. Tatăl este Dumnezeu adevărat; Dumnezeu adevărat este deci și Fiul. […] și peste tot nu e nimic din ceea ce are Tatăl, care nu este al Fiului. De aceea Fiul e în Tatăl și Tatăl în Fiul. Fiindcă cele ce sunt ale Tatălui, acelea sunt în Fiul și iarăși acestea se înțeleg în Tatăl. Așa se înțelege și cuvântul: Eu și Tatăl una suntem (Ioan 10, 30). Fiindcă nu sunt alte în Tatăl și alte în Fiul, ci cele ce sunt în Tatăl, acelea sunt și în Fiul” Sf. Atanasie cel Mare -eu zic ca intelege tot crestinul ce vrea sa zica sfantul Atanasie si aceste scrieri ale lui au fost pentru toti nu numai pt unii. |
Eu doar te-am atenționat că ai putea greși, în rest ai libertatea de a alege. :1:
|
Ioan Vladuca - Dictatura Pseudo-Stiintei: http://www.orthodoxtube.com/viewvide...i-suceava.html
ps: chiar la început se vorbește despre vaccinuri și ecografie. |
Anchetă la un liceu din Vaslui: mai multor elevi li s-a făcut rău după administrarea unui vaccin
http://www.realitatea.net/ancheta-la...n_1054600.html Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a declanșat, vineri, o anchetă la un liceu din municipiul Vaslui, după ce mai mulți elevi din aceeași clasă au leșinat sau li s-a făcut rău după administrarea unui vaccin, două ambulanțe ajungând la unitatea de învățământ pentru a prelua adolescenții respectivi. Două eleve de 16 ani de la Liceul "Emil Racoviță", colege de clasă, au leșinat în urma administrării vaccinului împotriva tetanosului și difteriei, una după zece minute de la imunizare, iar cealaltă după aproximativ două ore după ce a fost injectată de către asistenta medicală a școlii. De asemenea, alți elevi din aceeași clasă au acuzat dureri sau li s-a făcut rău după administrarea vaccinului Speriați de ceea ce li se întâmplă colegilor, adolescenții au sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat intervenția unor ambulanțe.Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui au afirmat că nu ar fi nicio problemă cu vaccinul respectiv și nici în privința modului de administrare și că, de fapt, adolescenții ar fi leșinat de frică. "Leșinul nu este o reacție adversă postimunizare, administrarea vaccinului făcându-se corespunzător. De fapt, elevii au leșinat sau li s-a făcut rău deoarece le-a fost frică de înțepătură", a precizat medicul-șef al DSP Vaslui, Luminița Costache." Ce nenorociti,vedeti cum mint publicul,cum sa recunoasca ei efectele negative,dezastruoase ale vaccinurilor… |
Tuturor ne-a fost frica in copilarie de injectie, dar nu am auzit sa lesine atatia elevi doar de frica...
|
Citat:
|
Subiectul vaccinului este unul interesant! Aici aveti un curs despre vaccin oferit gratuit de Universitatea Johns Hopkins
https://www.coursera.org/course/vacctrials Pentru finalizarea cu succes a cursului primesti certificat de absolvire! (Ar fi bine ca noi, cei care criticam vaccinul, sa stim despre ce scriem pe aici!) |
Citat:
Dupa cum bine se stie, apa chioara si zaharul, n-au ucis pe nimeni, mai ales in cantitati homeopatice, iar placebo uneori chiar functioneaza. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:22:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.