Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dilema........ Alegerilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15825)

ioanna 13.12.2012 14:17:49

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488070)
Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei.

Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").

Miha-anca 13.12.2012 14:19:45

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 488068)
Draga mea ,Victor Ponta e cam modest ca intelegere.
Vezi ce am scris mai sus .nici PDL nu au fost corecti cand ne-au promis marea cu sarea ,in special reducererea coruptiei.
In politica nu intra oameni cinstiti ,e penibil ,te rog sa ma crezi.
Dar nici noi nu suntem cum trebuie ,trebuie intrat in ei ,iesit in strada si dati jos toti care fura

Adica vrei sa spui ca e prost?!? Nu cred ca e prost, ci mincinos, si prost sfatuit. Dar nu ne miram de acest lucru, daca cel, care il sfatuieste, cu toata inteligenta si educatia, e dupa gratii...

Faptul ca PDL a deceptionat, nu scuza pe altii. PDL a pierdut guvernarea, a fost pedepsit de populatie; atata doar, ca alegerea facuta nu e cea mai buna. Ne asteapta vremuri si mai grele, si mai nelinistite. Sunt deja semne...

Nici noi nu suntem mai buni, dar noi nu sutem membrii Parlamentului sau ai Guvernului. Nu toti dintre noi sunt hoti si mincinosi, nu? Mai sunt unii, care s-au sfintit - Dumnezeu ii stie pe acestia - si care la fel de mult suporta consecintele, ca si noi, care poate ca meritam.

ioanna 13.12.2012 14:28:26

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488072)
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").

Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.

Miha-anca 13.12.2012 14:29:01

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488072)

Idei preconcepute! Incercati sa ascultati ceea ce spune, si lasati ceea ce presupuneti.

ioanna 13.12.2012 14:30:22

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488075)
Idei preconcepute! Incercati sa ascultati ceea ce spune, si lasati ceea ce presupuneti.

Acelasi lucru iti spun si tie: deschide ochii, asculta-l si vezi (si) ce face, chiar daca traiesti in Suedia. Nu trebuie sa presupunem nimic, faptele sale vorbesc de la sine :)

Miha-anca 13.12.2012 14:34:02

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488074)
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.

Idei preconcepute! Fii mai atenta la ce spune.
Poate ne dai exemple de ilegalitati.
Dar sa nu uitam ca daca Justitia isi face datoria, toate ilegalitatile isi vor afla o pedeapsa, indiferent cine e . Ori daca Justitia e supusa altei Puteri din Stat, respectiv Parlamentului, atunci nu ne mai asteptam la dreptate, ci la vointa muschilor cuiva.

Miha-anca 13.12.2012 14:36:11

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488076)
Acelasi lucru iti spun si tie: deschide ochii, asculta-l si vezi (si) ce face, chiar daca traiesti in Suedia. Nu trebuie sa presupunem nimic, faptele sale vorbesc de la sine :)

Ioanna, am urmarit si nu iti scriu fantezii, ci ceea ce am auzit. Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!?

ioanna 13.12.2012 14:40:02

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488079)
Ioanna, am urmarit si nu iti scriu fantezii, ci ceea ce am auzit. Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?

Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".

DragosP 13.12.2012 14:44:17

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488078)
Idei preconcepute! Fii mai atenta la ce spune.
Poate ne dai exemple de ilegalitati.

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume?
Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu?
Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu?

Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.

ioanna 13.12.2012 14:45:09

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 488081)
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?

E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)

Ekaterina 13.12.2012 14:46:46

Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.

DragosP 13.12.2012 14:48:11

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488082)
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)

Am editat între timp și-am scris.:77:

anita 13.12.2012 14:54:15

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488079)
Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!?

Anca ,au fost dezbateri televizate ,declaratii ,pe care tu nu ai cum sa le vezi de acolo
Apar pe toate posturile de televiziune
Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat
Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns
Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi
Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca.
Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN

Miha-anca 13.12.2012 15:24:52

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 487996)
B1tv spune ca Basescu si PDL e un inger pe pamant, iar altii le impartasesc opinia.

Nu este adevarat! B1 TV este un post f echilibrat ca opinie.

DragosP 13.12.2012 15:30:37

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488090)

Dumnezeu să te binecuvânteze că mi-ai înseninat ziua cu replica asta!:36::24:

Miha-anca 13.12.2012 15:35:10

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 488086)
Anca ,au fost dezbateri televizate ,declaratii ,pe care tu nu ai cum sa le vezi de acolo
Apar pe toate posturile de televiziune
Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat
Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns
Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi
Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca.
Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN

Draga mea, am antena si vad toate posturile romanesti.

ioanna 13.12.2012 15:48:05

Citat:

O consider gluma zilei.
B1 e la fel de "echilibrat" ca Antena3.
Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 488091)
Dumnezeu să te binecuvânteze că mi-ai înseninat ziua cu replica asta!:36:

Sunt atat de obiectivi Turcescu si Pora, nepartinitori ... :71:

Miha-anca 13.12.2012 15:49:43

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488048)
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.

Sa intelegem ca nu te-ar deranja un Parlament format doar din USL? M-as simti ca pe vremea Epocii de Aur.
Dna Ridzi va face politica PP-DD de acum inainte. Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa.

Miha-anca 13.12.2012 15:50:35

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488096)
O consider gluma zilei.
B1 e la fel de "echilibrat" ca Antena3.

:71:

Nu este adevarat!

ioanna 13.12.2012 15:51:34

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488099)
Nu este adevarat!

E parerea ta. Incep sa inteleg de ce romanii de afara voteaza cu Basescu sau de ce-l vad atat de bine, sunt rupti de realitatea de aici. Poi sa spui "am net, am tv", insa asta se observa din replici.
Citat:

Sa intelegem ca nu te-ar deranja un Parlament format doar din USL? M-as simti ca pe vremea Epocii de Aur.
Pe mine ma intereseaza ca votul uninominal sa fie uninominal. Ni s-a cerut sa votam persoane, nu partide. Am votat persoana si aceea mi se pare nedrept ca cel pe care l-am votat si a fost pe primul loc cu 49% sa nu intre in Parlament, ci a intrat unul clasat pe locul 2 cu doua zeci la suta. Mai bine s-ar vota partide, cum era in trecut, decat sa ne amageasca ca intr-adevar conteaza omul votat:)

Miha-anca 13.12.2012 15:55:04

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488076)

La ce fapte te referi?

Miha-anca 13.12.2012 15:56:45

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488074)

Care ar fi aceste ilegalitati?
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft?

ioanna 13.12.2012 15:57:37

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488104)
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft?

Constitutia trebuie respectata mereu, nu doar atunci cand nu-i convine unei parti ca cealalta parte o incalca, insa n-au nimic impotriva cand abuzul e de partea lor.

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488098)
Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa.

Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari.

Miha-anca 13.12.2012 16:04:23

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488080)
Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".

Deci ei sunt pusi in functie pentru interes personal?!?
Destituirea trebuia facuta legal; si nu s-a facut potrivit Constiutiei. Adica, preferi ca cineva sa-si arate muschii si sa nu respecte Constitutia?
Vad ca cu asa pareri ne asteapta vremuri grele. Sa nu ne miram daca ne vor jefui in vazul lumii si vor fi aparati hotii, de acum inainte. O tara in care nu e respectata Constitutia, e o tara care nu respecta Legea.
Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte. Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte!

ioanna 13.12.2012 16:08:34

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488110)
Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte!

Nu ma plang si nu m-am plans, m-am lamurit de potentialul clasei politice. Astept insa destituirea presedintelui, facuta in mod constitutional. E inadmisibil sa-l mai avem inca 2 ani. Sunt intru-totul de acord sa-l destitue in mod legal.

Citat:

Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte.
Antipatia fata de Basescu n-are nicio legatura cu Ponta. Lipsa crasa de respect aratata de Presedinte cred ca a avut implicatii mai mari decat actiunile lui Ponta, pentru ca pe Presedinte l-am ales si am avut pretentii de le el, pe Ponta nu l-am ales. Institutia Presedentiei s-a degradat prin Basescu.

TunsDiana 13.12.2012 16:14:08

Citat:

Hahahahahahahahahahahaha! Ce guma buna!

Se vede ca nu traiti in Romania, rau este ca multi din afara au votat pentru Basescu si ei nu traiesc in tara, iar romanii prosti din tara trebuie sa suporte consecintele.

ioanna 13.12.2012 16:27:46

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488116)
... rau este ca multi din afara au votat pentru Basescu (...).

Votul celor de afara nu e reprezentativ, tinand cont ca doar 0,5% - 1% din ei voteaza.
Nu ma intereseaza cine va fi prim-ministru (sincer, nu-mi place Ponta, reabiliteaza cuvantul "prostie"), insa astept de la el si de la noul guvern si parlament destituirea legala a Presedintelui.

Miha-anca 13.12.2012 16:40:24

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 488081)

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume?
Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu?
Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu?

Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.

Dar se cunosc aceste lucruri si nu sunt de acord cu ele. Dar, daca punem aceste lucruri pe un talger si pe celalat nerespectarea Constitutiei, atunci vom intelege, ca acestea sunt mici si fara efecte grave, comparativ cu ce a facut USL, prin nerespectarea Cinstitutiei.
Nu cred ca numirea Elenei Basescu ca europarlamentar a pus in pericol Romania in fata Europei. Dar lovitura de stat, indiferent ca acceptati sau nu acest lucru, a pus Romania intr-o situatie dificila in cadrul UE, al carei membru suntem, fapt care ne obliga la o anumita corectitudine.

Miha-anca 13.12.2012 16:42:51

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488119)
Votul celor de afara nu e reprezentativ, tinand cont ca doar 0,5% - 1% din ei voteaza.
Nu ma intereseaza cine va fi prim-ministru (sincer, nu-mi place Ponta), insa astept de la el si de la noul guvern si parlament destituirea legala a Presedintelui.

DA, vad ca legea muschiului inca mai functioneaza la unii.
Ioanna, inca nu ai inteles ca nu exista baza constitutionala pentru aceasta destituire, ca daca exista, era deja destituit?
Mai informati-va, fratilor!

Miha-anca 13.12.2012 16:47:00

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488082)

Invidia e mare! Dar se stie ca fiecare profita cand are ocazia. Sau sunt exceptii pe aici?
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE.

ioanna 13.12.2012 16:50:11

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488122)
Invidia e mare! Dar se stie ca fiecare profita cand are ocazia. Sau sunt exceptii pe aici?

Chiar ca-l adori pe Basescu si acolitii lui, daca suspectezi de invidie pe cineva care afirma ca Ioana Basescu si-a obtinut o parte din avere in mod ilegal.
Citat:

DragosP:Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.
Poate in Suedia ajunge doar ecoul lui Basescu sau a doamnei Macovei care urla: „lovitura de stat”. Cand s-au infiltrat pdl-istii in toate structurile statului subordonand sistemul judiciar n-a fost „lovitura” de stat, a fost doar in vara cand s-a facut rocada si s-a considerat lovitura pentru ca s-a facut mult prea brusc. (deh, nu intamplator am spus ca Ponta e caracterizat prin prostie)

anita 13.12.2012 16:52:04

Anca draga ,se vede ca nu traiesti aici si nu ai de suferit.
Eu nu vreau sa scriu mai multe ,dar tot ce spune Ioana e real
Cu destituirea nu sunt nici eu de acord ,ne facem de ras in Europa
De avioanele S-H luate din Portugalia ,la pret de avioane noi ai auzit ?
Suedia ,la acelasi pret ne dadea avioane noi chiar si oferta americana era mai buna.
Sunt multe de spus ,s-a umplut paharul romanilor.

anita 13.12.2012 16:54:52

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488122)
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE.

Anca ,nici nu se pune problema de invidie , mai degraba ar fi de plans chiar daca au bani

Miha-anca 13.12.2012 16:57:39

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 488083)
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.

Exact pentru aceste lucruri nu imi place de Basescu. Dar trebuie sa acceptam ca a luptat, in ultima vreme cel putin, pentru respectarea Constitutiei, a justitiei si pentru separatia Puterilor din Stat.
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata.
Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine.

ioanna 13.12.2012 16:57:44

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 488125)
Anca ,nici nu se pune problema de invidie , mai degraba ar fi de plans chiar daca au bani

Am inteles-o gresit. Cred ca s-a referit la invidia fiicei lui Basescu pe altii si de aceea a comis acele ilegalitati, profitand de anumite circumstante, imbogatindu-se :)

anita 13.12.2012 16:58:53

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488092)
Draga mea, am antena si vad toate posturile romanesti.

Tu ,ca om duhovnicesc nu cred ca ai timp sa te uiti si sa afli toate cele din politica
Ti-am spus ,am un coleg care sta mai mult la televizor si imi spune si mie.
Trebuie sa butonezi pe toate canalele si sa selectezi

anita 13.12.2012 17:00:20

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488127)
Am inteles-o gresit. Cred ca s-a referit la invidia fiicei lui Basescu pe altii si de aceea a comis acele ilegalitati, profitand de anumite circumstante, imbogatindu-se :)

Nu stim cine a facut ilegalitatile ,dar cert este ca are foarte multi bani

anita 13.12.2012 17:03:12

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488126)
E
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata.
Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine.

Si aici ai dreptate .
Din pacate nu exista alternativa
O sa vedem ce va mai fi

ioanna 13.12.2012 17:03:40

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488126)
Dar trebuie sa acceptam ca a luptat, in ultima vreme cel putin, pentru respectarea Constitutiei, a justitiei si pentru separatia Puterilor din Stat.

A luptat sa-si apere scaunul prezidential, facandu-si campanie pe seama "constitutiei".

Citat:

Sa speram ca romanii de afara nu vor mai putea vota, pentru ca cei din tara suporta consecintele, nu romanul din Suedia, deci votul celor din tara sa conteze si sa-l responsabilizeze pe om.
Citat:

Anita:Din pacate nu exista alternativa
Tocmai asta e, iar atunci cand n-ai alternative, macar ii sanctionezi pe cei care au gresit, sa nu creada ca suntem chiar indiferenti.

Miha-anca 13.12.2012 17:15:18

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 488124)
Anca draga ,se vede ca nu traiesti aici si nu ai de suferit.
Eu nu vreau sa scriu mai multe ,dar tot ce spune Ioana e real
Cu destituirea nu sunt nici eu de acord ,ne facem de ras in Europa
De avioanele S-H luate din Portugalia ,la pret de avioane noi ai auzit ?
Suedia ,la acelasi pret ne dadea avioane noi chiar si oferta americana era mai buna.
Sunt multe de spus ,s-a umplut paharul romanilor.

Anita, depinde cu ce ochi privesti. Eu am un sistem de referinta, un stat care functioneaza, ceea ce voi nu aveti.
Daca functioneaza Justitia, toti cei vinovati vor plati cu timpul;, dar daca ajunge sub controlul Parlamentului, adio Justitie.
Ne cramponam de greselile trecutului, in loc sa ne preocupam ca sa nu se repete.
Parerea mea e ca toate furturile trebuie luate sub lupa si pedepsite de Lege. Asa vad eu ca se face pe aici. Le merge si acestora cate o chestie, dar prinde de veste opozitia si pac! la Razboiu. Eu ceea ce vad este ca sunt f intransingenti cu orice fel de neregula si in nici un caz nu le musamalizeaza, caci greseala altui partid e un plus de votanti pentru propriul partid.
Din pacate romanii sunt f pervertiti si inchid ochii. Dar ce interes are romanul de rand, care nu beneficiaza de nimic, ca sa inchida ochii si sa accepte viitoare nereguli? Pentru mine e un mister!

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:50:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.