![]() |
Citat:
|
Citat:
Faptul ca PDL a deceptionat, nu scuza pe altii. PDL a pierdut guvernarea, a fost pedepsit de populatie; atata doar, ca alegerea facuta nu e cea mai buna. Ne asteapta vremuri si mai grele, si mai nelinistite. Sunt deja semne... Nici noi nu suntem mai buni, dar noi nu sutem membrii Parlamentului sau ai Guvernului. Nu toti dintre noi sunt hoti si mincinosi, nu? Mai sunt unii, care s-au sfintit - Dumnezeu ii stie pe acestia - si care la fel de mult suporta consecintele, ca si noi, care poate ca meritam. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Poate ne dai exemple de ilegalitati. Dar sa nu uitam ca daca Justitia isi face datoria, toate ilegalitatile isi vor afla o pedeapsa, indiferent cine e . Ori daca Justitia e supusa altei Puteri din Stat, respectiv Parlamentului, atunci nu ne mai asteptam la dreptate, ci la vointa muschilor cuiva. |
Citat:
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!? |
Citat:
|
Citat:
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume? Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu? Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu? Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate. |
Citat:
|
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
|
Citat:
|
Citat:
Apar pe toate posturile de televiziune Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca. Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
B1 e la fel de "echilibrat" ca Antena3. Citat:
|
Citat:
Dna Ridzi va face politica PP-DD de acum inainte. Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Destituirea trebuia facuta legal; si nu s-a facut potrivit Constiutiei. Adica, preferi ca cineva sa-si arate muschii si sa nu respecte Constitutia? Vad ca cu asa pareri ne asteapta vremuri grele. Sa nu ne miram daca ne vor jefui in vazul lumii si vor fi aparati hotii, de acum inainte. O tara in care nu e respectata Constitutia, e o tara care nu respecta Legea. Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte. Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte! |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Se vede ca nu traiti in Romania, rau este ca multi din afara au votat pentru Basescu si ei nu traiesc in tara, iar romanii prosti din tara trebuie sa suporte consecintele. |
Citat:
Nu ma intereseaza cine va fi prim-ministru (sincer, nu-mi place Ponta, reabiliteaza cuvantul "prostie"), insa astept de la el si de la noul guvern si parlament destituirea legala a Presedintelui. |
Citat:
Nu cred ca numirea Elenei Basescu ca europarlamentar a pus in pericol Romania in fata Europei. Dar lovitura de stat, indiferent ca acceptati sau nu acest lucru, a pus Romania intr-o situatie dificila in cadrul UE, al carei membru suntem, fapt care ne obliga la o anumita corectitudine. |
Citat:
Ioanna, inca nu ai inteles ca nu exista baza constitutionala pentru aceasta destituire, ca daca exista, era deja destituit? Mai informati-va, fratilor! |
Citat:
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE. |
Citat:
Citat:
|
Anca draga ,se vede ca nu traiesti aici si nu ai de suferit.
Eu nu vreau sa scriu mai multe ,dar tot ce spune Ioana e real Cu destituirea nu sunt nici eu de acord ,ne facem de ras in Europa De avioanele S-H luate din Portugalia ,la pret de avioane noi ai auzit ? Suedia ,la acelasi pret ne dadea avioane noi chiar si oferta americana era mai buna. Sunt multe de spus ,s-a umplut paharul romanilor. |
Citat:
|
Citat:
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata. Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine. |
Citat:
|
Citat:
Ti-am spus ,am un coleg care sta mai mult la televizor si imi spune si mie. Trebuie sa butonezi pe toate canalele si sa selectezi |
Citat:
|
Citat:
Din pacate nu exista alternativa O sa vedem ce va mai fi |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Daca functioneaza Justitia, toti cei vinovati vor plati cu timpul;, dar daca ajunge sub controlul Parlamentului, adio Justitie. Ne cramponam de greselile trecutului, in loc sa ne preocupam ca sa nu se repete. Parerea mea e ca toate furturile trebuie luate sub lupa si pedepsite de Lege. Asa vad eu ca se face pe aici. Le merge si acestora cate o chestie, dar prinde de veste opozitia si pac! la Razboiu. Eu ceea ce vad este ca sunt f intransingenti cu orice fel de neregula si in nici un caz nu le musamalizeaza, caci greseala altui partid e un plus de votanti pentru propriul partid. Din pacate romanii sunt f pervertiti si inchid ochii. Dar ce interes are romanul de rand, care nu beneficiaza de nimic, ca sa inchida ochii si sa accepte viitoare nereguli? Pentru mine e un mister! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:50:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.