Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atac grav al cainilor maidanezi asupra societatii umane !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16763)

aubergine 15.09.2013 16:48:22

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 534058)
Stii cum e aia,nu aduce anul ce aduce ceasul...
Am scris,am tot scris dar astazi mi s-a intamplat o mare nenorocire,chiar acum cateva ore!

Faceti ce vreti cu cainii,nu are rost sa mai discutam acum-imi trebuie timp si resurse pentru viata mea!
Mi-as dori din totul sufletul ca numai cainii sa fie problema mea spinoasa,in nmomentul asta.
Poate va dau si putina satisfactie ca in sfarsit aparatoarea cainilor a fost anihilata.

In fine,o sa continuam dupa ceva timp in care am sa refac si voi mai avea timp din nou de filozofii si pierdut timp de forumuri.
Sa salut cu respect prieteni!

Cristina

Imi pare rau pentru d-voastra si chit ca mi-ati vorbit urat, v-am iertat. Imi cer iertare daca v-am suparat si eu. Sper sa va rezolvati toate problemele pe care le aveti. Sanatate si putere sa treceti peste tot. O sa ma rog pt d-voastra.

Pelerin spre Rasarit 16.09.2013 11:01:04

Pt AlinB de la un sceptic al plaiurilor mioritice :)

http://www.ziare.com/marius-marinesc...la-ccr-1257104

Ekaterina 16.09.2013 11:13:58

Tara in care doar cainii conteaza...

"Câinii vagabonzi sunt adevărate pericole de moarte pentru nevăzători

Legea privind maidanezii adoptată recent de parlamentari i-a împărțit pe români în două tabere. Din categoria celor care nu mai vor câini pe stradă fac parte și nevăzătorii.

“Babele miloase care plâng toată ziua după maidanezii luați de pe străzi nu înțeleg ce problemă avem noi, nevăzătorii. Eu nu cer omorârea acestor câini, ci eliminarea lor de pe străzi, într-o formă sau alta”, a spus Radu Sergiu Ruba, președintele Asociației Nevăzătorilor din România. Sergiu Ruba a explicat că bățul care ajută un nevăzător pentru orientare irită câinii fără stăpân și îl pun pe om într-un pericol de moarte. De asemenea, nevăzătorii nu pot beneficia de serviciul “câinilor ghizi”, animale de companie special dresate pentru nevăzători, deoarece aceștia sunt atacați de maidanezi." (sursa: libertatea.ro)

http://static2.libertatea.ro/typo3te...8adfa4bfa7.jpg

Barsaumas 16.09.2013 13:52:02

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 534170)

Sunt de parere ca, legal sau nu, cainii care sunt periculoasi trebuie ucisi. Nu ma intereseaza ce spun niste legi idioate, date de o clasa politica scelerata. Daca as fi atacat de caini, as incerca sa scap cu fuga, daca nu, sa omor cel putin unul, iar daca s-ar baga vreo proasta din alea care "urasc copiii, dar iubesc cainii", as incerca sa o trimit pe urmele cainelui, "in alta dimensiune". No joke.

aubergine 16.09.2013 14:01:55

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 534171)
"Câinii vagabonzi sunt adevărate pericole de moarte pentru nevăzători

Legea privind maidanezii adoptată recent de parlamentari i-a împărțit pe români în două tabere. Din categoria celor care nu mai vor câini pe stradă fac parte și nevăzătorii.

“Babele miloase care plâng toată ziua după maidanezii luați de pe străzi nu înțeleg ce problemă avem noi, nevăzătorii. Eu nu cer omorârea acestor câini, ci eliminarea lor de pe străzi, într-o formă sau alta”, a spus Radu Sergiu Ruba, președintele Asociației Nevăzătorilor din România. Sergiu Ruba a explicat că bățul care ajută un nevăzător pentru orientare irită câinii fără stăpân și îl pun pe om într-un pericol de moarte. De asemenea, nevăzătorii nu pot beneficia de serviciul “câinilor ghizi”, animale de companie special dresate pentru nevăzători, deoarece aceștia sunt atacați de maidanezi." (sursa: libertatea.ro)

http://static2.libertatea.ro/typo3te...8adfa4bfa7.jpg

Mi-e extrem de mila de acesti oameni, nevazatori, pe langa ca nu vad, mai sunt si atacati de caini! Cred ca e groaznic! Noi, cei care vedem nu ne putem da seama ce mult sufera acestia!

Barsaumas 16.09.2013 14:12:09

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 534181)
Mi-e extrem de mila de acesti oameni, nevazatori, pe langa ca nu vad, mai sunt si atacati de caini! Cred ca e groaznic! Noi, cei care vedem nu ne putem da seama ce mult sufera acestia!

Daca s-a ajuns pina acolo, incit suferinta unor copii si a nevazatorilor sa fie indiferenta "iubitoarelor de caini", atunci trebuie exterminati cainii, cu sau fara lege, eventual batute zdravan citeva zeci de babe sau "singuratice tinere" din astea. (Atentie, am zis sa fie doar batute, nu ucise cretinele alea!))
Ca sa intelegi sa pui copilul desupra cainelui nu iti trebuie nici macar inteligenta, nu mai zic studii. Iti trebuie bun-simt, si chiar mai adinc si elementar, o normalitate bazica. Sincer, eu pe iubitorii de caini ii vad ca pe zombie. Cainii trebuie ucisi pina la unul, iar "iubitorii de falci insingerate" trebuie pusi "cu botul pe labe".
Blestemata Europa e impotriva mersului firesc al lucrurilor. Pune detracatii desupra familiei, cainii desupra oamenilor, etc. Da Doamne sa faca armata Siriei jonctiune la Paris cu cele ale Rusiei si Iranului, chiar si printre ruine radioactive! Amin!
Sunt satul de capitalismul asta, de lumea asta zgomotasa si (auto)destructiva, altfel spus nebuna si perversa.

Ekaterina 16.09.2013 14:16:38

Povestea morții lui Ionuț Anghel, MANIPULATĂ la Bruxelles

"Un important ONG afiliat Departamentului de Relații Publice al Organizației Națiunilor Unite (ONU) i-a trimis o scrisoare ambasadorului României la UE, Mihnea Motoc, în care susține o ipoteză scandaloasă în cazul morții micuțului Ionuț Anghel în scopul de a-l convinge că Legea eutanasierii este inumană. Coincidență sau nu, soția destinatarului este judecătoare la singura instituție din țară care poate declara neconstituțională respectiva lege.

Așa cum era de așteptat, la o zi după ce parlamentarii români au adoptat legea ce permite eutanasierea câinilor fără stăpân, reacția ONG-urilor internaționale nu a întârziat să apară. Un reprezentant al Organizației Internaționale pentru Protecția Animalelor i-a trimis o scrisoare ambasadorului Mihnea Motoc, cerându-i o întâlnire de urgență pentru a discuta despre situația maidanezilor și a-i oferi soluții "umane" pentru rezolvarea acesteia. În scopul de a-l convinge pe ambasadorul Mihnea Motoc că Legea eutanasierii maidanezilor este inacceptabilă și inumană, reprezentantul organizației respective aduce în discuție drama micuțului Ionuț Anghel, însă într-un mod absolut halucinant.

Minte că băiețelul a fost ucis de un pedofil

Reprezentantul organizației internaționale minte, în scrisoarea trimisă ambasadorului, că investigațiile în cazul morții băiețelului în vârstă de patru ani conduc spre varianta că acesta a fost omorât de un pedofil, nicidecum de o haită de maidanezi. "Din păcate, cazul dramatic întâmplat în București a condus rapid la consecințe inumane pentru mii de animale nevinovate. Dar există o întrebare care se răspândește: este, recenta moarte tragică a copilului de patru ani, Ionuț Anghel, doar un eveniment teribil (dar comun la nivel mondial) sau o crimă atroce, perfectă ca pretext pentru a lansa o campanie politică populistă? (...) Investigațiile conduc spre al doilea scenariu teribil, iar imaginea dezgustătoare a pedofiliei pare să fie în spatele morții copilului", se punctează în scrisoare. Legea eutanasierii, atacată la CCR Soția ambasadorului Mihnea Motoc, căruia reprezentantul ONG-ului internațional i-a cerut o întâlnire pentru a discuta despre situația maidanezilor din România, este Iulia Motoc, judecătoare la Curtea Constituțională a României (CCR). Mai precis, CCR este singura instituție publică din țară în măsură să se pronunțe asupra constituționalității legilor. Recent, 29 de parlamentari au sesizat CCR privind neconstituționalitatea legii care permite eutanasierea câinilor fără stăpân.

Invocă o convenție care permite eutanasierea

Reprezentantul Organizației Internaționale pentru Protecția Animalelor mai invocă, în scrisoarea trimisă ambasadorului Mihnea Motoc, ca argument împotriva eutanasierii, faptul că România este semnatară a Convenției Europene pentru Protecția Animalelor din 1987. Totuși, respectiva convenție permite, de fapt, eutanasierea maidanezilor în situația în care numărul lor crește semnificativ și dacă încep să constituie o problemă pentru societate. 4 ani avea Ionuț, micuțul devorat, pe 2 septembrie, de o haită de câini în apropierea Parcului Tei din sectorul 2." (sursa: ziarulring.ro)

Scrisoarea (ONU) trimisă ambasadorului României la UE, Mihnea Motoc o puteti citi in ziarul ring.

catalin2 16.09.2013 14:33:15

A spus Vadim o prostie, cu copilul omorat de altcineva si acestia, in disperare de cauza, au ales sa propovaduiasca povestea asta. Mai grav e ca acesti "iubitori de animale" ii ameninta cu moartea pe cei ce vad ca se opun lasarii cainilor pe strazi.

guardian knight 16.09.2013 15:05:54

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 534183)
Daca s-a ajuns pina acolo, incit suferinta unor copii si a nevazatorilor sa fie indiferenta "iubitoarelor de caini", atunci trebuie exterminati cainii, cu sau fara lege, eventual batute zdravan citeva zeci de babe sau "singuratice tinere" din astea. (Atentie, am zis sa fie doar batute, nu ucise cretinele alea!))
Ca sa intelegi sa pui copilul desupra cainelui nu iti trebuie nici macar inteligenta, nu mai zic studii. Iti trebuie bun-simt, si chiar mai adinc si elementar, o normalitate bazica. Sincer, eu pe iubitorii de caini ii vad ca pe zombie. Cainii trebuie ucisi pina la unul, iar "iubitorii de falci insingerate" trebuie pusi "cu botul pe labe".
Blestemata Europa e impotriva mersului firesc al lucrurilor. Pune detracatii desupra familiei, cainii desupra oamenilor, etc. Da Doamne sa faca armata Siriei jonctiune la Paris cu cele ale Rusiei si Iranului, chiar si printre ruine radioactive! Amin!
Sunt satul de capitalismul asta, de lumea asta zgomotasa si (auto)destructiva, altfel spus nebuna si perversa.

Fii sigur ca la ei acasa occidentalii nu pun mai presus canii decat oamenii, dimpotriva, ucid la caini din greu si pe rupte !
Asa se face ca in multe tarii din UE,nu exista picioar de caine pe strazi,iar proprietarii ai duc pe strada numai in lesa ,si le dau drumul numai in parcuri amenajate special pentru proprietarii de caini ,deci nu in orice parc !
In toate parcurile din Viena,am vazut cu ochii mei zeci de placute care avertizau " Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi !
Acolo e o lege, o politie adevarata ,nu niste politisti,cu burta., ca la noi de pe care curg hainele lalai si nu stiu cum sa se fereasca de as-i face datoria !!!

Nici macar in Slovakia, pe care am traversat-o de la S la N. nu am vazut picior de caine.,si macar slovacii am zice ca nu is austrieci! Da de unde !!!

Deci, problema noastra e ca nu vrem sa copiem ce e extrem de bun in Europa !!!

De ce nu luam exemplul SUA, a l serifului si al ajutorului sau, care sunt alesi de comunitate pe un mandat de 4 ani, si raspund in fata ei, de ce fac, in snsul ,ca politistul sunat pt o problema a cetateanului trebuie sa se asigure ca problema a fost rezolvata !
Daca dai telefon la sherif si spui ca exista caini, el se ocupa mai departe sa sune la politia animalelor,etc, si se asugura ca aia si-au facut treaba !
La noi daca dai telefon la politie iti spune unu flegmatic ,ca tre sa dai la hingheri, si-ti inchide telefonu in nas !!!

sophia 16.09.2013 22:00:31

1. Nu am mai intrat sa scriu. Sunt satula.
Totusi limbajul si tonul in care scriu unii aici ar trebui oprit.
Barsaumas, iti atrag atentia ca te afli pe un forum crestin-ortodox si felul in care vorbesti este sub orice limita.
Ma mir ca nu se sesizeaza chiar nimeni sa te anunte la admin. Chiar va place?
Chiar nimeni nu reactioneaza?

2. Eu una nu stiu. Va intreb pe voi insa: chiar ati fost acolo si stiti cum a fost? Chiar sunteti convinsi ca nu a fost si altceva? A fost incheiat cazul?
Lasand la o parte discutiile legate de caini, la care nu ma mai amestec, eu am unele nelamuriri si imi par neelucidate niste lucruri. Dar in fine.

" Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi ! - nu este corect. Nu exista cuvantul "Hutte" si nici fraza nu are sens.
La care caini crezi ca se refereau? Poate ca este interzis sa se plimbe cu cainii de rasa pe acolo. Si nici asta nu ar fi corect. In anumite conditii poti sa-ti plimbi cainele prin parcuri.

Nu stiu cum au facut ei in Vest, daca au au vreodata maidanezi. Acum, cel putin aici unde sunt eu, nu se omoara caini. Nu este voie sa omori animale! Numai daunatori (sobolani, capuse, tantari). In rest exista o multime de adaposturi si asociatii, inclusiv in curti private, care se ocupa de animale gasite si se duc si in alte tari pentru a ajuta.
Inclusiv in Romania au fost. Animalele sunt preluate si ingrijite.
Asa ca gasiti-i pe internet si scrieti-le.
Exemple cu ceea ce fac:

http://www.tierschutz-berlin.de/tier...rmittlung.html

http://www.tierheim-muenchen.de/

http://www.tierheim-dellbrueck.de/

Ekaterina 16.09.2013 22:37:21

Am vazut o stire zilele trecute care mi se pare relevanta in descrierea comportamentului celor numiti "iubitori de caini". O doamna a cumparat o casa la tara si a dus acolo 80 de caini (undeva in judetul Giurgiu). Vecinii erau disperati de galagie si miros si nimeni nu putea sa faca nimic, doamna cu pricina a spus ca este curtea ei si poate sa aduca cati caini doreste. Nu o interesa ca vecinii erau terorizati de acestia. Nesimtirea asta a celor ce spun ca iubesc cainii si trec peste omul de langa ei ma revolta cumplit.

O alta idee: se tot spune ca strainii vin si iau caini de la noi, dar eu am auzit de la o doamna care este bine informata ca strainilor le este interzis sa adopte caini din Romania pentru ca sunt plini de boli (printre care si rabia). In tarile civilizate cei ce se ocupa de protectia animalelor iau masuri ca acestea sa nu fie chinuite, lasate flamande si fara aparare. In Romania ii iubim cum ne convine noua: pe strada, avand falsa impresie ca ii ingrijim.

aubergine 16.09.2013 22:53:10

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 534183)

Din cate am vazut la tv legea eutanasierii a fost oprita de Marinescu pe motiv ca el are nu stiu cati caini vagabonzi acasa si pentru asta trebuie sa sufere o tara intreaga, din cate am inteles, unii caini sunt din nou pe strada, altii sunt adoptati de oameni care iarasi ii vor lasa pe strada, au fost stransi multi dar nu incap in adaposturi oricum, acum a mai aparut si minciuna lui Vadim cum ca copilul ar fi fost ucis de pedofili si europenii sar pe noi ca ucidem maidanezii! Nu o se rezolve absolut nimic si iarasi vor fi omorati oameni si muscati, traim in tara lui Papura-Voda unde nu se rezolva absolut nimic, bine este de cei care pleaca pana la urma pentru ca nu mai trebuie sa suporte aceste lucruri!

Nu mai calc in Bucuresti in veci, nu vreau sa ma muste cainii! Eu zic ca nimeni nu ar mai trebui sa il voteze pe Oprescu, daca era om, isi dadea demisia de onoare!

aubergine 16.09.2013 23:07:26

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 534237)
Am vazut o stire zilele trecute care mi se pare relevanta in descrierea comportamentului celor numiti "iubitori de caini". O doamna a cumparat o casa la tara si a dus acolo 80 de caini (undeva in judetul Giurgiu). Vecinii erau disperati de galagie si miros si nimeni nu putea sa faca nimic, doamna cu pricina a spus ca este curtea ei si poate sa aduca cati caini doreste. Nu o interesa ca vecinii erau terorizati de acestia. Nesimtirea asta a celor ce spun ca iubesc cainii si trec peste omul de langa ei ma revolta cumplit.

O alta idee: se tot spune ca strainii vin si iau caini de la noi, dar eu am auzit de la o doamna care este bine informata ca strainilor le este interzis sa adopte caini din Romania pentru ca sunt plini de boli (printre care si rabia). In tarile civilizate cei ce se ocupa de protectia animalelor iau masuri ca acestea sa nu fie chinuite, lasate flamande si fara aparare. In Romania ii iubim cum ne convine noua: pe strada, avand falsa impresie ca ii ingrijim.

Numai un bolnav mintal poate sa tina 80 de caini , nepasandu-i de vecini!

Eu va zic ceva, cand o sa moara persoana, daca cainii nu vor mai avea mancare o vor manca pe proprietara, cainii asculta de stapan numai pana ce primesc de macare, mai incolo Dumnezeu cu mila!

aubergine 16.09.2013 23:13:09

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 534233)
1. Nu am mai intrat sa scriu. Sunt satula.
Totusi limbajul si tonul in care scriu unii aici ar trebui oprit.
Barsaumas, iti atrag atentia ca te afli pe un forum crestin-ortodox si felul in care vorbesti este sub orice limita.
Ma mir ca nu se sesizeaza chiar nimeni sa te anunte la admin. Chiar va place?
Chiar nimeni nu reactioneaza?

2. Eu una nu stiu. Va intreb pe voi insa: chiar ati fost acolo si stiti cum a fost? Chiar sunteti convinsi ca nu a fost si altceva? A fost incheiat cazul?
Lasand la o parte discutiile legate de caini, la care nu ma mai amestec, eu am unele nelamuriri si imi par neelucidate niste lucruri. Dar in fine.

" Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi ! - nu este corect. Nu exista cuvantul "Hutte" si nici fraza nu are sens.
La care caini crezi ca se refereau? Poate ca este interzis sa se plimbe cu cainii de rasa pe acolo. Si nici asta nu ar fi corect. In anumite conditii poti sa-ti plimbi cainele prin parcuri.

Nu stiu cum au facut ei in Vest, daca au au vreodata maidanezi. Acum, cel putin aici unde sunt eu, nu se omoara caini. Nu este voie sa omori animale! Numai daunatori (sobolani, capuse, tantari). In rest exista o multime de adaposturi si asociatii, inclusiv in curti private, care se ocupa de animale gasite si se duc si in alte tari pentru a ajuta.
Inclusiv in Romania au fost. Animalele sunt preluate si ingrijite.
Asa ca gasiti-i pe internet si scrieti-le.
Exemple cu ceea ce fac:

http://www.tierschutz-berlin.de/tier...rmittlung.html

http://www.tierheim-muenchen.de/

http://www.tierheim-dellbrueck.de/

Nu suntem la gradinita sa param si domnul are dreptul la o parere ca oricine de aici. Cred ca e la capatul rabdarii si de aceea vorbeste asa, nu cred ca ar pune in practica ce spune aici. E o situatie tensionata.

cezar_ioan 16.09.2013 23:34:03

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 534246)
Nu suntem la gradinita

Hîm!.......

Lady Brightside 17.09.2013 00:35:06

Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafață detalii șocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuțul a fost ucis de șase câini vagabonzi.

Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis: Au venit rezultatele analizelor ADN

Surse din interiorul anchetei au declarat pentru DC News că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei șase maidanezi acuzați că l-ar fi ucis pe Ionuț.

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi.

Informațiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize

http://www.dcnews.ro/2013/09/rasturn...nalizelor-adn/

CE sa mai credem acum?! Pe cate parti mai intorc povestea asta?

dobrin7m 17.09.2013 00:55:29

Citat:

Stirea este adevarata. Da, asa spun despre Romania. Si ce e mai grav este ca aici la Londra se vehiculeaza ca romanii care vor veni de la anul aici odata cu ridicarea restrictiei, sunt plini de boli si vor imbolnavii englezii. In special , boala de care se tem englezii ca va fi adusa de romani, este tuberculoza.

Iata stirea:
http://www.dcnews.ro/2013/03/the-sun...area-britanie/

Parascheva16 17.09.2013 01:00:53

Citat:

depinde de tara si de caine. Daca i se fac analizele, vaccinurile, tot ce trebuieste, il post scoate din tara. In UK e mai dificil, chiar daca e caine de rasa. Depinde de tara. Nu a luat Bridgette aia niste caini?

Iar legat de doamna cu 80 de caini. Pai, aia nu e iubire nici de oameni, dar nici animale. Cum sa tii 80 de caini ingramaditi in acelasi loc? Maindoiesc ca ii spala si vaccineaza pe toti.

Parascheva16 17.09.2013 01:05:15

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 534272)
Stirea este adevarata. Da, asa spun despre Romania. Si ce e mai grav este ca aici la Londra se vehiculeaza ca romanii care vor veni de la anul aici odata cu ridicarea restrictiei, sunt plini de boli si vor imbolnavii englezii. In special , boala de care se tem englezii ca va fi adusa de romani, este tuberculoza.

Iata stirea:
http://www.dcnews.ro/2013/03/the-sun...area-britanie/

De parca numai in Romania avem tuberculoza. Plus ca depinde si de ce tip, in majoritatea cazurilor se vindeca. Apoi, sa fim seriosi. Astea sunt vorbe aruncate asa intentionat. Da' englezii aia cred chiar tot ce scrie prin presa? Nu stiu ca e masina de propaganda a sistemului? :D
*
A zis Pr.Necula ca a fost mai demulte in Franta, parca cu un Inalt. Si era o buba mare, cica multi romani se prostituau. Si el a fost de fata si a vazut fiecare din ce natie erau, si numai 1 din 150 erau romani care se prostituau, dar presa a scris numai si numai despre romani. Si nu e singurul caz si singura tara. Pai normal ca scriu ce vor daca nu ne apara nimeni.

catalin2 17.09.2013 12:50:54

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 534269)
Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis: Au venit rezultatele analizelor ADN
Informațiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize

Scrie si in articol cine e sursa stirii, Marinescu. Este una din ipoteze lansate de Vadim, preluata acum ca sigura de Marinescu. Dupa cum scrie in articol nimeni nu a confirmat stirea asta, e o minciuna.

Iliana 17.09.2013 14:41:34

Am tot citit multe comentarii despre maidanezi, eutanasiere, iubitori/neiubitori de animale si as vrea sa-mi spun si eu parerea, nu despre maidanezi ci despre ce am inteles eu din comentariile iubitorilor de animale nu numai de pe acest forum ci in general. Iar daca n-am inteles bine, va rog frumos sa-mi explicati, cei care veti dori, ce anume n-am inteles bine:
Eu am inteles astfel:

1. In cazul acelui mic ingeras (Ionut) sunt de vina, in principal, oamenii si nu cainii (oamenii fiind: toti politicienii, primarii si ceilalti care ar fi trebuit sa se ocupe de problema cainilor de 23 de ani, apoi chiar bunica lui Ionut pentru ca nu l-a supravegheat asa cum ar trebui, copilul fiind pe un teren privat, la distanta mare de parc, unde categoric nu avea ce cauta, si, poate chiar parintii pentru ca nu s-au gandit ca bunica are probleme de sanatate si nu poate supraveghea doi copii). Pericole sunt foarte multe...

2. Iubitorii de animale nu spun ca e normal ca acesti caini sa fie pe strazi, ei sustin doar ca nu vor sa fie omorati in masa, ci ca trebuie sa se gaseasca o solutie mai blanda de a rezolva problema (adunati in adaposturi, sterilizati, vaccinati, dati spre adoptie in limita posibilitatilor si, eventual, omorati cei care sunt agresivi, foarte batrani sau bolnavi)
Celor care spun ca nu sunt bani pentru asa ceva as vrea sa le raspund eu personal: ar trebui sa plateasca toti cei care nu s-au ocupat de aceasta problema in atatia ani, cei care au facut cu totul altceva cu banii care s-au alocat de-a lungul timpului pentru aceasta problema!)

Deci va rog frumos sa-mi spuneti ce n-am inteles bine si sa ma iertati daca am suparat pe cineva.
Doamne ajuta tuturor!

catalin2 17.09.2013 14:59:33

Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 534303)
1. In cazul acelui mic ingeras (Ionut) sunt de vina, in principal, oamenii si nu cainii (

Adica sunt de vina oamenii pentur ca nu au luat cainii de pe strazi. Adica nu i-au eutanasiat, pentur ca a venit marinescu cu o lege care sa o acopere pe cea data in 2002, prin care se eutanasiuau cainii dupa 7 zile.
Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 534303)
2. Iubitorii de animale nu spun ca e normal ca acesti caini sa fie pe strazi, ei sustin doar ca nu vor sa fie omorati in masa, ci ca trebuie sa se gaseasca o solutie mai blanda de a rezolva problema (adunati in adaposturi, sterilizati, vaccinati, dati spre adoptie in limita posibilitatilor si, eventual, omorati cei care sunt agresivi, foarte batrani sau bolnavi)
Celor care spun ca nu sunt bani pentru asa ceva as vrea sa le raspund eu personal: ar trebui sa plateasca toti cei care nu s-au ocupat de aceasta problema in atatia ani, cei care au facut cu totul altceva cu banii care s-au alocat de-a lungul timpului pentru aceasta problema!)

De fapt iubitorii de animale nu spuneau pana acum sa nu fie in strada, ci sa fie sterilizati si dusi inapoi in strada. Acum, vazand ca nu e bine ce spuneau pana acum, unii din ei sustin si ca nu mai trebuie sa stea in strada.
Dimpotriva, cei care sunt atacati de iubitorii de animale spuneau ca nu e neaparat nevoie sa fie eutanasiati, ci doar sa fie luati de pe strada.
Nu e alta solutie deocamdata in afara de eutanasiere. Am explicat in alte mesaje, numai harna pentru toti cainii comunitari din strada ar fi aproape 1 miliard de dolari pe an, adica jumatate din bugetul sanatatii. Si ca sa adopte unii un milion de caini, nu ar fi mai bine sa ajute pe orfani sau familii sarace sau batrani?

Iliana 17.09.2013 15:15:39

Da, sunt de vina oamenii care ar fi trebuit sa se ocupe de acest lucru de-a lungul timpului, atunci cand nu erau atat de multi si, daca i-ar fi strans, sterilizat, dat spre adoptie sau tinuti in adaposturi daca nu erau adoptati (repet, cred ca erau putini in primii ani dupa comunism), acum nu se ajungea la aceasta situatie. Deci, daca sunt vinovati, sa plateasca! Ei, nu cainii! Sa gaseasca acum solutii, sa aduca inapoi banii pe care i-au furat! Sa fie pedepsiti pentru ca nu si-au indeplinit atributiile! Mai sunt unii care sunt pedepsiti dupa 16-17 ani de la comiterea unei fapte, deci???

Iar cat despre obligatia de a ne supaveghea copiii minori (mai ales cei de 4,5, 6 ani), tacere totala!!!

Nu vreau sa creada cineva ca sunt pentru invinovatirea/pedepsirea bunicii! Biata femeie sufera enorm, este deja pedepsita crunt de ce s-a intamplat, tragedia, tristetea familiei este imensa! Dar totusi s-ar putea mentiona macar acest lucru...

catalin2 17.09.2013 15:47:41

Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 534307)
Da, sunt de vina oamenii care ar fi trebuit sa se ocupe de acest lucru de-a lungul timpului, atunci cand nu erau atat de multi si, daca i-ar fi strans, sterilizat, dat spre adoptie sau tinuti in adaposturi daca nu erau adoptati (repet, cred ca erau putini in primii ani dupa comunism), acum nu se ajungea la aceasta situatie. Deci, daca sunt vinovati, sa plateasca! Ei, nu cainii! Sa gaseasca acum solutii, sa aduca inapoi banii pe care i-au furat! Sa fie pedepsiti pentru ca nu si-au indeplinit atributiile! Mai sunt unii care sunt pedepsiti dupa 16-17 ani de la comiterea unei fapte, deci???
Iar cat despre obligatia de a ne supaveghea copiii minori (mai ales cei de 4,5, 6 ani), tacere totala!!!

In tarile din vest se eutanasiaza cainii, desi nu au prea multi caini pe strada (sau deloc).
Anul trecut au fost muscati de caini 16000 de oameni, 8000 doar in Bucuresti, nu erau doar copii.

Iliana 17.09.2013 16:12:19

Iti multumesc ca-mi raspunzi, dar nu inteleg de ce nu-mi raspunzi si la celelalte nelamuriri ale mele (e vorba sa-ti spui doar parerea, sunt convinsa cu nu rezolvam nimic cu discutiile si parerile noastre, cainii tot vor fi omorati, politicienii tot isi vor face de cap ca si pana acum), dar era doar o expunere de pareri.
Sau nu esti cumva de acord cu faptul ca exista atat de multi vinovati (oameni, evident) atat in situatia generala cu cainii maidanezi cat si in cea particulara (tragedia care s-a produs cu acel ingeras)?

Eu am tot vazut pe tot felul de forumuri ceva de genul: cainii sunt vinovati, moarte maidenezilor etc, etc, iar daca cineva incearca sa spuna ceva de genul: nu, cainii nu sunt vinovati, oamenii sunt vinovati, imediat sar din nou cu gura: oamenii sunt mai importanti decat cainii sau ceva de genul asta, de parca ar spune cineva ca nu e asa!

Da: oamenii sunt mai importanti decat cainii, dar oamenii sunt mai vinovati decat cainii!!!
Daca si-ar fi facut treaba nu s-ar fi ajuns aici si daca si-ar supraveghea toata lumea copiii asa cum trebuie s-ar evita multe tragedii (caderi de la etaj, uciderea surorii de 1 an de catre fratele de 10 ani cu masina tatalui!, innecarea in diferite lacuri, violarea copiilor de catre pedofili, omorarea lor de catre caini etc, etc...

Deci?...

Iliana 17.09.2013 16:15:12

E usor sa invinovatim cainii, sa-i omoram si gata, am scapat de toate problemele!!! Omul e important, omul n-a gresit cu nimic...Doar cainii...

AlinB 17.09.2013 16:21:41

Da, oamenii sunt vinovati ca nu i-au eutanasiat mai devreme, inainte sa se inmulteasca tragediile, esti multumita de raspunsul asta?

Ca asa se face peste tot, nicaieri nu sunt tinuti cu anii in "adaposturi" sau sterilizati, vaccinati si lasati in libertate, mai exact avand "libertatea" de a muri de foame, frig, bataie, accidente care uneori ii lasa cu handicapuri severe (nu o data am vazut caini cu doar 3 picioare).

Si da, vom fi de doua ori mai vinovati daca nici acum nu aplicam procedura standard care o aplica orice om de bun simt daunatorilor.

AlinB 17.09.2013 16:33:04

Citat:

Ei nu puteau sa faca nimic...
Probabil "vecinii" erau doar nsite babe care abia isi puteau duce zilele, ca daca ar mai fi fost barbati in sat, problema era rezolvata in cateva zile.

[quote]O alta idee: se tot spune ca strainii vin si iau caini de la noi, dar eu am auzit de la o doamna care este bine informata ca strainilor le este interzis sa adopte caini din Romania pentru ca sunt plini de boli (printre care si rabia).

Inca o doamna "bine informata", canofila?

Ei bine, daca ar fi "plini de boli" am fi scapat de mult de ei, n-au decat sa adopte cati pot din aia sanatosi (li se poate face un control in prealabil) si restul sa-i lase pentru eutanasiere.
Oricum nu-mi imaginez un exod de straini veniti sa adopte caini, sunt sigur ca in fiecare oras mai mare de a lor sunt cu zecile daca nu sutele sau miille in fiecaree luna, care sunt adoptabili dar ajung la eutanasiere.

Citat:

In tarile civilizate cei ce se ocupa de protectia animalelor iau masuri ca acestea sa nu fie chinuite, lasate flamande si fara aparare. In Romania ii iubim cum ne convine noua: pe strada, avand falsa impresie ca ii ingrijim.
Exact. O mica parte (logic) sunt adoptati, majoritatea care nu sunt adoptati in termen de X zile (probabil nu mai mult de o luna) sunt eutanasiati.

Eu nu pot sa inteleg, a fi lasati flamanzi si bolnavi pe strazi, e mai "uman" decat eutanasierea?

Iliana 17.09.2013 17:01:16

Oamenii sunt vinovati ca nu i-au eutanasiat mai devreme ai spus.
Bine, si cei care sunt vinovati de acest lucru cum si cand vor plati?
Cat despre celelalte categorii de oameni vinovati, cei care nu au grija de copiii lor, din nou tacere...

AlinB 17.09.2013 18:09:51

Sunt politicieni. Cand ai vazut politicieni condamnati in tara asta?
Doar asa, simbolic, 1-2, fata de sute sau mii care ar trebui sa infunde puscariile.

Nu e vorba aici despre parinti iresponsabili.
Desigur, bunica poate fi pusa sub acuzatie, dar nu va pati nimic.
A fost un caz de bunica care si-a otravit (neintentionat) nepotul - caz mortal, nu a facut nici o zi de puscarie.

catalin2 17.09.2013 18:24:29

Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 534309)
Eu am tot vazut pe tot felul de forumuri ceva de genul: cainii sunt vinovati, moarte maidenezilor etc, etc, iar daca cineva incearca sa spuna ceva de genul: nu, cainii nu sunt vinovati, oamenii sunt vinovati, imediat sar din nou cu gura: oamenii sunt mai importanti decat cainii sau ceva de genul asta, de parca ar spune cineva ca nu e asa!
Da: oamenii sunt mai importanti decat cainii, dar oamenii sunt mai vinovati decat cainii!!!

Da, cei vinovati sunt oamenii, adica "iubitorii de animale", pentru ca din cauza lor nu s-a rezolvat problema cainilor. Iubitorii de animale s-au opus tot timpul sa fie eutanasiati cainii si s-a aplicat doar metoda lor, sterilizarea. Care vedem ce efecte a avut, nimic.

Ekaterina 17.09.2013 18:49:55

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 534269)
Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafață detalii șocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuțul a fost ucis de șase câini vagabonzi.

Surse din interiorul anchetei au declarat pentru DC News că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei șase maidanezi acuzați că l-ar fi ucis pe Ionuț.

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi.

http://www.dcnews.ro/2013/09/rasturn...nalizelor-adn/

CE sa mai credem acum?! Pe cate parti mai intorc povestea asta?

De retinut ca informatiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Fratele lui Ionut a fost de fata si a vazut tot ce s-a intamplat, el este un martor cheie in acest caz.

In apararea cainilor, cei ce pretind ca lupta pentru acestia, mint cu nerusinare si inventeaza tot felul de scenarii.

Iliana 17.09.2013 19:59:36

Daca se aplica legea care prevedea sterilizarea tuturor cainilor maidanezi de catre cei care erau autorizati si obligati sa faca acest lucru, adica cei care luau bani pentru asta acum nu am mai fi avut atatia caini, ca nu se mai inmulteau, nu?
Nu cred ca iubitorii de animale nu i-au lasat pe cei in masura sa aplice aceasta lege, sa-si faca treaba. Chiar poate cineva sa afirme acest lucru?

Cat despre vinovatia bunicii, am mai spus-o, nu sunt sub nici o forma pentru condamnarea ei, nu ar avea nici un rost, mi-ar placea doar sa se spuna adevarul (eventual sa recunoasca si ea) ca daca ar fi fost tot timpul cu ochii pe copii, sa vada in ce directie pleaca atunci cand au parasit locul de joaca si s-ar fi dus dupa ei, i-ar fi strigat sa se intoarca, tragedia nu s-ar fi produs. Atat!
Ei au intrat pe un teren privat, nu aveau ce cauta acolo. Punct!

Nu mi se pare normal si nici uman sa fie omorati atatia caini, sa se faca practic un masacru, doar pentru ca unii nu si-au facut treaba la vremea lor. Si nu mi se pare normal sa fie acuzati cu atata vehementa cainii! Ei sunt vinovati, sa moara, cam asa reiese, noi, oamenii, suntem puternici si putem sa dispunem de viata lor, sa plateasca pentru greselile noastre! Am gasit vinovatii, am rezolvat problema! Foarte simplu si foarte inteligent! Demn de specia umana si, mai ales, de unii care-si mai spun si crestini ortodocsi!

sophia 17.09.2013 20:04:27

1. Orice caz din acesta in care moare un om este anchetat de politie. Va mai dura probabil cand vor avea toate elementele si vor da rezultatul in presa.
Fratele lui Ionut nu poate apare ca martor. Este prea mic si este si prea traumatizat. Poate sa fie si timorat acum, sa-i fie frica sa spuna ceva. Nu stie nimeni ce s-a intamplat cu adevarat acolo.
Nici voi nu stiti. Pentru ce nu vreti sa acceptati acest lucru si sa rationati corect?

Stie cineva, s-a spus undeva cui apartinea cel teren? Erau caini de rasa acolo, sau nu?
Eu sper ca adevarul va iesi la suprafata.

2. Nu are rost acum sa se invinovateasca oamenii unii pe altii. Pur si simplu am ajuns sa nu mai gandim si sa dam vina pe toti si toate.
Ce inseamna asta sa aratam cu degetul la ala si ala? Fiecare este vinovat.

Voi chiar va vedeti toti nevinovati in treaba asta? De ce n-ati revolutionat mai devreme asa cum faceti acum? Sa se fi luat aceste masuri acum zeci de ani. Pana acum ati trait toti bine merci fara probleme. Cainii erau pe strazi.
Acum brusc au devenit monstri, murdari, bolnavi si etc. Este o ura cumplita si toata lumea vede numai la caini vina. Si nu vrea nimeni nici sa caute alte solutii.

De ce nimeni nu a facut nimic pentru educarea oamenilor pana acum: sa nu arunce puii in strada, sa castreze, sa vaccineze, cum sa se poarte cu animalele, sa adopte caini de pe strada.

Primii vinovati, daca vrem chiar sa aratam cu degetul, au fost aceia care s-au mutat de la case (fie si acelea demolate in alte vremuri) si si-au abandonat cainii pe strada.
Si putem sa gasim o gramada de vinovati.

M-am tot gandit ca ar mai fi o solutie, dupa selectia cainilor. Dar ma intreb mai intai cum sunt prinsi. O sa fie si mai traumatizati.
Deci exista terenuri virane, chiar private, gradini zoologice care mai au spatiu poate, terenuri neutilizate cu ruine.Acolo se pot face adaposturi, tarcuri.
Si se pot duce caini acolo si vizita si hrani de catre oamenii care ii iubesc, dar nu au unde sa-i tina. Problema nu este cu hrana, ca oamenii pot aduce si resturi destule si ce mai vor. Pot sa-i viziteze, sa se joace cu ei, sa-i scoata la plimbare. Se pot adopta in timp. Problema este mai degraba ca multi nu au unde sa-i tina la oras.
La sat pot sa tina la curte1-2, sau la ferme, etc. Este o tara mare totusi.
Mai pot fi trimisi in afara in multe tari.

3. Si trebuie facuta educarea oamenilor, ca sa nu se ajunga la fel peste cativa ani. Si educat cum sa te porti cu animalele.
Ca oamenii simpli dau cu traista, arunca cu pietre, tipa, lovesc cu piciorul, indiferent ca este caine de rasa sau nu. Si atunci acesta se apara.
Copiii nu stiu nici ei cum sa se poarte: sa mentina distanta, sa nu intinda mana la ei, sa nu-i traga de coada si de urechi, sa nu dea cu piciorul, sa nu tipe la ei.

Parinti voi ce ati invatat din povestea asta? In afara de ura pe animale?
Eu una am invatat asa:

- ca un copil trebuie supravegheat permanent si ocupat de el si in parc si la joaca. Nu trebuie lasat pe maidane, terenuri private, etc.
- ca trebuie invatat ce este cainele, ca poate fi si periculos, chiar si cel de rasa si trebuie pastrat respectul (pentru cei de rasa intrebat proprietarul dacas poate fi mangaiat, daca se poarta bine cu copiii etc.)
- cainele propriu trebuie dus in lesa pe strada si in alte zone decat cele de joaca ale copiilor, iar acestia trebuie sa se joace numai in locurile destinate lor
- copii trebuie sa stie ca totusi cainii sunt prietenii omului si pot fi buni si utili si salvatori, sa nu-i urasca, sa nu-i chinuie
- cainele propriu trebuie castrat si cand a facut totusi pui (ca unii isi doresc si pui totusi), acestia sa fie dati in adoptie si nu aruncati pe strada, sau la gunoi, sau inecati

Mai spuneti si voi

Ma gandeam si la cei care cer sa existe cainele blocului (in sectorul 4 a fost initiativa) ca nu este un lucru rau totusi. Acesti caini mai apara de raufacatori. O cusca pe langa bloc...

Dan-Constantin 17.09.2013 20:05:50

Cred ca este pur si simplu inuman sa se tot insiste pe cazul asta,nu prea se gindeste nimeni la suferinta acelor parinti si se tot insista pe cazul asta,desi problema reala este ca acei maidanezi reprezinta o problema nationala si de vina sunt in mare parte asociatiile si iubitorii de caini care au sarit ca arsi de fiecare data cind se propunea o solutie si nu au rezolvat niciodata nimic,dar in schimb au cheltuit multe zeci de milioane de euro!!! care ar fi putut fi folositi in alte scopuri,acum normal sa sara asociatiile si o parte din iubitorii de caini ca li se ia painea de la gura la o multime de doctori veterinari,conducatori de asociatii si acolitii lor,patronasi de magazine de hrana si medicamente de animale,etc.o intreaga industrie care va fi afectata si o multime de oameni care ramin fara o bucata de paine,,buna" si cred ca de fapt aici este marea problema!
Acum de ar trece de marea curte constitutionala acea legea si asa incompleta,pt. ca eu cred ca doar cu eutanasierea nu se va face mai nimic,fara obligarea proprietarilor de caini la sterilizare si niste amenzi usturatoare pt. abandon de caini,parearea mea este ca nu vom scapa de ei nici in urmatorii 10ani in ritmul in care se misca de obicei autoritatile la noi in tara!

AlinB 17.09.2013 21:42:57

Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 534333)
Daca se aplica legea care prevedea sterilizarea tuturor cainilor maidanezi de catre cei care erau autorizati si obligati sa faca acest lucru, adica cei care luau bani pentru asta acum nu am mai fi avut atatia caini, ca nu se mai inmulteau, nu?

Ba da, ar fi fost la fel de multi, la fel de periculosi. Din N motive.

Citat:

Cat despre vinovatia bunicii, am mai spus-o, nu sunt sub nici o forma pentru condamnarea ei, nu ar avea nici un rost, mi-ar placea doar sa se spuna adevarul (eventual sa recunoasca si ea) ca daca ar fi fost tot timpul cu ochii pe copii, sa vada in ce directie pleaca atunci cand au parasit locul de joaca si s-ar fi dus dupa ei, i-ar fi strigat sa se intoarca, tragedia nu s-ar fi produs. Atat!
Si la fel si in cazul celor cateva mii de oameni muscati anual, daca ar fi fost un hinger cu ei de fiecare data, sau un politist inarmat, nu ar fi fost muscati, nu?
Deci de vina nu sunt cainii, ci hingherii si politia.

Citat:

Ei au intrat pe un teren privat, nu aveau ce cauta acolo. Punct!
Teren privat aflat in posesia maidanezilor sau cum?

Citat:

Nu mi se pare normal si nici uman sa fie omorati atatia caini, sa se faca practic un masacru, doar pentru ca unii nu si-au facut treaba la vremea lor.
Adica nu e corect sa fie eutanasiati acum daca n-au fost eutanasiati acum 5 ani?
Ei bine, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Citat:

Si nu mi se pare normal sa fie acuzati cu atata vehementa cainii! Ei sunt vinovati, sa moara, cam asa reiese, noi, oamenii, suntem puternici si putem sa dispunem de viata lor, sa plateasca pentru greselile noastre! Am gasit vinovatii, am rezolvat problema! Foarte simplu si foarte inteligent! Demn de specia umana si, mai ales, de unii care-si mai spun si crestini ortodocsi!
Asa sa spui si celor care omoara sobolani, gandaci, ursi, lupi pentru ca sunt un pericol social sau vaci, porci, pasari, doar ca sa le manince.

Si da, o data eutanasia pusa in functiune problema e pe cale sa fie rezolvata.
Cu adevarat.

Un caine mort nu musca pe nimeni, un caine sterilizat si aflat in libertate are
la dispozitie cca. 5 ani daca nu mai bine in care poate sa mai faca victime.

La asta te-ai gandit?

AlinB 17.09.2013 21:44:40

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 534335)
3. Si trebuie facuta educarea oamenilor, ca sa nu se ajunga la fel peste cativa ani. Si educat cum sa te porti cu animalele.
Ca oamenii simpli dau cu traista, arunca cu pietre, tipa, lovesc cu piciorul, indiferent ca este caine de rasa sau nu. Si atunci acesta se apara.
Copiii nu stiu nici ei cum sa se poarte: sa mentina distanta, sa nu intinda mana la ei, sa nu-i traga de coada si de urechi, sa nu dea cu piciorul, sa nu tipe la ei.

N-ai observat cumva, asa...ca ai anumite dificultati in a realiza si mentine relatii sociale?
Sa stii ca nu e vina lor, desi probabil crezi contrariul.

catalin2 17.09.2013 22:54:41

Anul trecut au murit doi copii si un adult din cauza cainilor. Putem sa ne gandim la un aspect, daca din vina cuiva (de exemplu al asociatiilor iubitorilor de animale) cainii sunt tot pe strada, nu e ca o vina pentru ucidere neintentionata?

Ekaterina 17.09.2013 22:57:25

Citat:

În prealabil postat de Dan-Constantin (Post 534336)
Cred ca este pur si simplu inuman sa se tot insiste pe cazul asta,nu prea se gindeste nimeni la suferinta acelor parinti si se tot insista pe cazul asta,desi problema reala este ca acei maidanezi reprezinta o problema nationala si de vina sunt in mare parte asociatiile si iubitorii de caini care au sarit ca arsi de fiecare data cind se propunea o solutie si nu au rezolvat niciodata nimic,dar in schimb au cheltuit multe zeci de milioane de euro!!! care ar fi putut fi folositi in alte scopuri,acum normal sa sara asociatiile si o parte din iubitorii de caini ca li se ia painea de la gura la o multime de doctori veterinari,conducatori de asociatii si acolitii lor,patronasi de magazine de hrana si medicamente de animale,etc.o intreaga industrie care va fi afectata si o multime de oameni care ramin fara o bucata de paine,,buna" si cred ca de fapt aici este marea problema!
Acum de ar trece de marea curte constitutionala acea legea si asa incompleta,pt. ca eu cred ca doar cu eutanasierea nu se va face mai nimic,fara obligarea proprietarilor de caini la sterilizare si niste amenzi usturatoare pt. abandon de caini,parearea mea este ca nu vom scapa de ei nici in urmatorii 10ani in ritmul in care se misca de obicei autoritatile la noi in tara!

Aveti dreptate in tot ce ati scris. Daca legea nu se va aplica ne vom confrunta cu aceeasi situatie ce ne-a adus la disperare: caini in strada, multi oameni printre care si copii muscati si traumatizati de acestia, adevarate focare de infectie care ne vor imbolnavi, pentru ca nimeni nu curata dupa acesti caini. Daca vei suna la hingheri sa le spui ca pe strada x sunt caini agresivi ce ataca oamenii, iti vor spune ca nu au ce sa faca pentru ca adaposturile sunt pline. Alte adaposturi nu se vor mai face si vor da vina unul pe altul iar omul va ramane cu suferinta. Nu vom scapa de cainii din strada, cei ce au impresia ca ii iubesc ii vor chinui ca si pana acum (in strada, in frig si plini de boli le vor arunca un colt de paine).

secuiu_eugen 17.09.2013 22:59:44

"Afinitatea unor femei petru caini supecta." Nu sunteti sanatosi pe cuvant. Stau si ma uit pe forumul asta si imi este scarba de caracterul unor oameni care posteaza.
Vorbiti si va dati mari invatati cu citate din toti sfintii, fara a avea habar ce inseamna sau fara macar sa fi citit biblia. Cati credinciosi nu vad care spun ca cred in Dumnezeu dar nici macar nu stiu cu ce se mananca religia asta.
Dupa cum s-a aratat nu cainii aia erau vinovati. Fara mila fata de o vietate care este tot a lui Dumnezeu, cum este tot pamantul asta, asa o sa fiti si voi raspatiti cand o sa dati nas in nas cu Dumnezeu. Imi este rusine ca sunt crestin si imi este scarba de tot ce inseamna BO. Urmatorul preot care suna la usa pentru cotizatii o incaseza. Va salut si sper sa imi dati si ban. Am spus ce am avut de spus.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:31:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.