![]() |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
In zilele de azi numai cine invata pe de rost toata Psaltirea sau acatistul
Domnului Nostru Iisus Hristos(versiunea cu canon de pocainta inclus) pana la sfarsitul vietii sale, se poate asigura ca face voia Domnului. Asa ca daca pana la sfarsitul zilelor tale stii pe dinafara Psaltirea sau acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos(versiunea cu canon de pocainta inclus) esti sigur ca esti pe drumul cel bun. |
Noua formulă magică, producție Copăcel. :))
|
Citat:
|
Citat:
Ia intreaba-ti duhovnicul |
Mulțumesc, dar cu idioțenii dinastea nu mă duc la duhovnic. :))
Ar râde și curcile de noi, apăi dracii. |
Citat:
|
Nu frate, este foarte bine, dar nu că fug dracii de tine pentru simplul fapt că o știi pe de rost. :)
|
Citat:
|
Una este să știi o rugăciune, spre exemplu "Doamne Iisuse..." și alta este ca mintea ta să lucreze neîncetat această rugăciune. La fel și cu Psaltirea sau orice altă rugăciune. Zic și eu, poate greșesc, căci nu am ajuns încă la asemenea măsură.
|
Citat:
|
Citat:
|
Părerea mea este că astea sunt întrebări care vin de la aghiuță.
|
Citat:
|
Tot aghiuță te muncește cu gânduri aparent bune. Dar asta nu este treaba mea, aici e treaba duhovnicului, spune-i lui aceste gânduri că tot amintești mereu de spovedanie.
|
Citat:
|
Tu faci pe prostul sau vorbești serios? Vezi ce-ți zice duhovnicul.
|
Citat:
http://www.doxologia.ro/cuvinte-duho...tive-rugaciuni http://www.marturisitorii.ro/2015/05...un-rug-aprins/ |
Păi fă ascultare. Vobește cu duhovnicul tău de gândul care te încearcă. Gândul tău este ciudat, nu faptul că o citești.
|
Binecuvantare sa o inveti pe de rost ti-a dat?
Recomandare, macar? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In cazul asta cu "pluraliatea religioasa" vorbim de cu totul altceva. Poate daca urmaresti firul discutiei intelegi. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Noapte buna tuturor si minte limpede spre mantuire. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:30:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.