![]() |
Citat:
da..posibil..doar ma gandeam ca tot despre viata si moarte e vorba..cum zice ca nimeni nu va mai putea cumpara sau vinde..nu stiu...eu am zis ca nu as lua..nici in caz de boala...dar na...e mai complicat.una i vorba alta i fapta...dupa cum am spus ...voi mai spune.. Dumnezeu cu mila pt noi toti . :) niciuna nici alta :( dar eu am beneficiat de servicii doar cu adeverinta...insa hai sa nu ne mai gandim la boli..sa ne rugam la Dumnezeu sa ne tina sanatosi.Doamne ajuta! :) |
Și când nu va mai funcționa sistemul cu adeverința, ce faci, refuzi cardul doar pentru că are cip?
|
Citat:
|
Și pentru telefon sau comp/laptop ai o alternativă! Să nu le ai sau să nu le deschizi. :)
|
Nu există nici un document electronic fără cip , inclusiv noile buletine de identitate , ca sa nu mai amintesc de cardul bancar.
Cei care tot cântă melodia asta a cipurilor , va rog citiți de câteva ori Noul Testament , inclusiv Apocalipsa lui Ioan . Iertare , dar nu cunoașteți Sfânta scriptură si preluați idei si fragmente de idei de pe diferite siteuri , sau vorbiți din auzite . |
Domnul Cristian a spus-o cum nu s-ar fi putut mai bine si clar. E o chestiune de bun-simt si catehism elementar. Pietismul apocaliptic rasaritean, in varianta post-moderna cu pretexte, texte si spaime tehnologice, e insa boala grea...
|
................
|
Citat:
|
Ad hominem, ad hominem...
|
Citat:
corect..numa' vointa sa existe :) |
Citat:
scuza ma daca da :( |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cei care au principii si ei, vor fi doua categorii. Unii care vor ajunge la concluzia ca principiile au un const prea mare si altii care dimpotriva, il vor accepta. CIpofobii spun ca impotrivirea asta a lor in privinta unor chestiuni minore ii va "antrena" in privinta asta. Evident, nu cred ca e foarte greu sa realizezi ridicolul. Diferenta intre o alegere de viata si de moarte si intre a-ti ridica banii de la banca si nu de la bancomat. :24: |
Citat:
eu vreau sa raspunzi la intrebari...nu replica asta..care am crezut ca e destinata altcuiva... m ai necajit un pic..eu ti am vorbit frumos..si tu ma faci o " asta" ..am si eu un nume...dar in fine..ai scapat gata..scuze ca te am deranjat cu intrebarile. |
Carmen, mesajul lui Alin "Ad hominem, ad hominem..." a fost adresat lui Flying. :)
|
Citat:
Colerica rau de tot.:65::66: Cred ca daca Alin era langa tine ii faceai felul pe loc, asa din instinct... |
Citat:
|
Depinde cum folosesc temperamentul :)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
sunt un pic mandra..ca orice om..cine nu e mandru? nu vad ce ti se pare maare mandrie.eu cred ca e mica in comparatie cu altii / altele..oare tu nu esti cu mult mai mandru decat mine.?..eu am fost necajita.. de aceea am reactionat asa..ca m. inselat ..asta i alta treaba...i am cerut iertare.. mi se pare atat de grav ca ai putut sa te gandesti la a i face felul eu lui...Dooamne fereste...sincer n am cuvinte la acesta aiureala spusa de tine. |
E taticul meu, ma protejeaza de femeile rele.
Sufla si in iaurt, adica la cele blande si sensibile ca tine:) |
Citat:
eu cam asa sunt...ma mir ca ti ai dat seama :) poate ca sunt prea sensibila in sensul ca un picut suparaciosa..na..se mai intampla.. |
Citat:
Citat:
Citat:
le-am facut o vizita , domnului sistem, sa ii intreb de ce nu au vazut banalitatea? si cu un zambet larg pe fata (eu numesc pe acesti oameni ziduri zambitoare ca asa e aici lumea) a ridicat din umeri si a spus - nu stiu. haida de , zambetul ghidus al domnului sistem spunea altceva. imi pare rau sa o spun , dar tu esti primul lepadat , inainte de a te lepada.(mintea ta a plecat pe drumul lepadarii chiar daca acuma zici ca aiurez) si nu o lua in nume de rau ci ca avertisment. cand vei ajunge acolo si vei intelege iti vei aminti de mine. |
Citat:
Citat:
nu sufera comparatie. cipul in cauza, nu doar culege informatii din corpul tau, mergand pana la structura de ADN, Hopa, aici te-ai pierdut in Star Trek. mev! Citat:
Citat:
Si in concluzie, a inceput sa-ti placa Star Trek. Citat:
tugh bIpIvchoHjaj! |
Citat:
Proskis tag, atavere kag. |
Citat:
Sper ca Mihaela are suficient umor incat sa guste formularea asta delicioasa....:))) |
Citat:
Psihologul sau psihiatrul poate pune diagnosticul din timp si uite asa se incepe tratamentul din timp Citat:
care are experienta cat-de-cat cu femeile colerice isi da seama de simptome. Pana si metodele de aparare si negare pe care le folsesti sunt cele clasice. De aceea iti zic: la medic cat este inca devreme ca apoi mai tarziu sa nu fie prea tarziu. |
"Doctore", vindeca-te pe tine insuti. Lasa medicina medicilor, da? Asa e mai sanatos. Pentru tine, in primul rind.
|
Citat:
te uiti tu, de incepi sa le confunzi cu realitatea si incepi sa te identifici cu acele personaje.Un fel de inceput de realitate schizo intelegi ? Hai la medic si cu tine. |
Citat:
|
Citat:
frica de psihiatrie /psiholog si nu inteleg dece . Fiecare ar trebui cel putin o consultatie pe an pe la psihiatru,ca sa se depisteze din timp bolile mentale. De altfel sper ca in curand sa incepa campania de consult psihiatric preventiv la toata populatia astfel incat fiecare roman sa fie obligat ca cel putin odata pe an sa fie consultat la psihiatrie, ca altfel ajungem sa facem urmatoarea chestie: ii plangem pe cei care au fost omorati de comunisti dar in acelasi timp ii votam criminali.Asta tine foarte mult de creier.Mai exact de niste boli mentale aflate in evolutie. |
Citat:
Vezi de tine, ca vezi nicovale zburind prin cer si lovind oamenii in piept. Sau, e o imagine favorita psihotica a gurului tau de doi bani, ala cu mormintul magic? |
Citat:
Citat:
sa raspund cu replici de-ale lor.Efectiv pt un ochi antrenat este fara dar si poate ca pacientul(adica tu) se indentifica la nivelul subconstientului cu acele personaje. De obicei pacientii uneori au sentimente de vinovatie auto-indusa.Un efect al acestor stari il reprezinta auto-invinovatirea un public, un fel de pocainta in public de genul :"sunt prostul formului etc", chestia care tin sa-ti reamintesc ca in cazul tau s-a repetat de cel putin de doua ori pana acum. |
Citat:
P.S. Eu cred ca majoritatii romanilor le e frica de majoritatea romanilor...:) |
Aflandu-ne pe un forum ortodox, cred ca ar trebui sa ne incurajam unii pe altii sa apelam la Farmacia Domnului. Citind carti scrise de sfinti, ne regasim in ele cu problemele sufletesti pe care le avem. Asa putem descoperi anumite pacate pe care noi nu le percepem drepta pacate, asa ne cunoastem mai bine pe noi insine.
Sfantul Nectarie acorda o mare importanta cunosterii de sine. Cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat reusim mai bine sa scoatem din suflet molozul care ne impiedica sa ajungem la bucuria divina. E corect sa recunoastem chiar si public ca avem pietre si moloz in suflet, dar nu e suficient. La scaunul spovedaniei e bine sa ne aratam ranile sufletesti. Spre deosebire de oamenii de alte profesii, preotul dezleaga pacate, indruma, recomanda mijloace duhovnicesti de lupta cu noi insine. Exista oameni cu multa bucurie in priviri, capabili sa-i transmita aproapelui o stare de liniste, de pace sufleteasca. Spre asta trebuie sa tindem. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:57:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.