Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Mari Duhovnici si predicile lor (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5036)
-   -   Parintele Cristian Pomohaci (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5614)

Iulita 31.01.2011 19:58:04

Esti ratacit, frate!

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 325425)
Pastorul penticostal cu pricina este, desigur, un predicator de exceptie dar credinciosii din Biserica din Mosuni nu plangeau fiindca le predica Pustan. Ei simteau prezenta lui Dumnezeu in Biserica lor si se bucurau plangand. Acei credinciosi erau obisnuiti sa fie in prezenta Duhului Sfant si sa planga. Nu toate bisericile in care predica Pustan plang.

Observ ca Pomohaci este invidiat. Pe undeva e normal si asta. Omul este invidiat pentru vocea lui calda, este invidiat pentru ca are o biserica in care este iubit cu adevarat, este invidiat pentru ca Dumnezeu a ales sa faca prin el miracole. Asa sunt oamenii, invidiosi.
Si despre Iisus se stie ca a fost dat in mainile lui Pilat din invidie. Marcu 15:10

Eu nu vorbesc din invidie, ci din experienta personala. Ai spus bine, invidiat ca daca era cu adevarat, un preot bun, era CAUTAT, asa cum sunt, si au fost Sf Parinti ai Ortodoxiei.
Dumnezeu sa te lumineze!!

gabriel 30 31.01.2011 20:00:36

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330850)
Cine mai stie!?

Exagerezi si vorbesti aberatii.

Iulita 31.01.2011 20:20:00

Citat:

În prealabil postat de gabriel 30 (Post 330871)
Exagerezi si vorbesti aberatii.

Explica-mi, te rog frumos, cu ce exagerez si care sunt aberatiile, postate de mine pana acum. Daca tu esti mai luminat, te rog frumos, lumineaza-ma si pe mine, nu ma lasa in intuneric. Iar daca n-ai s-o faci, inseamna ca te crezi prea bun decat ceilalti, intunecati ca mine si ca mandria si ingamfarea joaca in capul tau, unul din cantecele Pr. POMOHACI.

gabriel 30 31.01.2011 20:26:39

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330880)
Explica-mi, te rog frumos, cu ce exagerez si care sunt aberatiile, postate de mine pana acum. Daca tu esti mai luminat, te rog frumos, lumineaza-ma si pe mine, nu ma lasa in intuneric. Iar daca n-ai s-o faci, inseamna ca te crezi prea bun decat ceilalti, intunecati ca mine si ca mandria si ingamfarea joaca in capul tau, unul din cantecele Pr. POMOHACI.

De ce ai atata ura in suflet.....? Dumnezeu sa iti dea lumina Sa si sa iti aline tulburarile sufletului tau......ma rog pentru asta.

bairstow 31.01.2011 20:33:32

Cred ca patriarhia nu il exclude pe acest preot deoarece avem de a face cu Oastea Domnului si il lasa pe acest preot sa se indrepte! .Sau pur si simplu are alte probleme de rezolvat.... Citind ca acest preot o da cu ghicitul in biblie si nu numai si ca vin foarte multi la el, in acel videoclip in care il vedem pe Pustan, cred ca acei oameni din biserica sunt penticostali adusi cu autocarul sau asa cum am mai zis credinciosi din Oastea Domnului!

Iulita 31.01.2011 20:37:34

Citat:

În prealabil postat de gabriel 30 (Post 330884)
De ce ai atata ura in suflet.....? Dumnezeu sa iti dea lumina Sa si sa iti aline tulburarile sufletului tau......ma rog pentru asta.

Iti multumesc pentru ca vrei sa te rogi pentru mine, dar ce stii tu ce este in sufletul meu??
Vorbesti in nestiinta de cauza. De cand au tot postat impotriva Pr. Cristian Pomohaci, am evitat tot timpul sa postez pentru a-mi expune experienta personala cu acest parinte. Iar acum, am hotarat sa vorbesc. Care-i problema ta, in acest caz? Si unde vezi tu ura si tulburare, aparte descriere unei experiente neplacute traite cu acest om?? Da, o spun puternic si tare, sa se simta, ca sa nu pateasca si altii ca mine, care nu stiu despre ce este vorba cu acest "vazator cu duhul".
Dumnezeu sa te lumineze!

gabriel 30 31.01.2011 20:39:34

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 330889)
Cred ca patriarhia nu il exclude pe acest preot deoarece avem de a face cu Oastea Domnului si il lasa pe acest preot sa se indrepte! .Sau pur si simplu are alte probleme de rezolvat.... Citind ca acest preot o da cu ghicitul in biblie si nu numai si ca vin foarte multi la el, in acel videoclip in care il vedem pe Pustan, cred ca acei oameni din biserica sunt penticostali adusi cu autocarul sau asa cum am mai zis credinciosi din Oastea Domnului!

Eu nu cred ca acel preot ghiceste sau face alte asemenea..totul e spus doar din rautate,din cauza ca l-a primit pe acel pastor ca sa predice. Dar de aici pana a calomnia si a spune minciuni si exagerari numai datorita faptului ca nu ne convine ce a facut e o cale lunga....deci mai domol cu jignirile si rautatile.

gabriel 30 31.01.2011 20:41:39

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330892)
Iti multumesc pentru ca vrei sa te rogi pentru mine, dar ce stii tu ce este in sufletul meu??
Vorbesti in nestiinta de cauza. De cand au tot postat impotriva Pr. Cristian Pomohaci, am evitat tot timpul sa postez pentru a-mi expune experienta personala cu acest parinte. Iar acum, am hotarat sa vorbesc. Care-i problema ta, in acest caz? Si unde vezi tu ura si tulburare, aparte descriere unei experiente neplacute traite cu acest om?? Da, o spun puternic si tare, sa se simta, ca sa nu pateasca si altii ca mine, care nu stiu despre ce este vorba cu acest "vazator cu duhul".
Dumnezeu sa te lumineze!

Da-mi voie sa cred in continuare ca exagerezi.

Iulita 31.01.2011 20:47:22

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330850)
Cine mai stie!?

Poate am exagerat cu ceea ce am postat mai sus, dar acela, a fost un raspuns ironic. In afara de aceasta ironizare, unde, in postarile mele, am exagerat si am aberat??? Explica-te, te rog!

bairstow 31.01.2011 20:49:03

O sa fiu atent la ce a scris Iulita! Din cate am inteles acest preot invarte mari sume de bani prin ghicitul in biblie! Sa spunem ca e un zvon! Cam mare acest zvon cei drept! dar oricum ar trebui sa isi faca a mea culpa! Si sa nu mai cante muzica populara sau sa ceara dezlegare pentru asta deoarece un preot nu are voie sa cante astfel de muzica frunoasa simpla si mai nu stiu cum dar nu bisericeasca!
da vad ca Iulita are dreptate in cea ce scrie. Nu am citit chiar tot! O sa vedem la slujbe (dupa slujba) venind lupi in haine de pastor. Si o sa zicem :da dar nu a predicat impotriva ortodoxiei! Usor usor sa nu avem grija o sa faca si acest lucru!

flyboy 31.01.2011 20:52:43

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330901)
Poate am exagerat cu ceea ce am postat mai sus, dar acela, a fost un raspuns ironic. In afara de aceasta ironizare, unde, in postarile mele, am exagerat si am aberat??? Explica-te, te rog!

Vad ca esti foarte impotriva parintelui Cristian Pomohaci. Te rog spune-mi si mie ce rau atat de mare ti-a facut omul acesta? Astept raspunsul tau pe mesaje private

Iulita 31.01.2011 20:55:26

Citat:

În prealabil postat de gabriel 30 (Post 330895)
Da-mi voie sa cred in continuare ca exagerezi.

Asta am inteles de la tine, si continui a te ruga sa-mi explici unde sunt aberatiile si exagerarile mele???? "exagerezi" si "aberatii", nu cred ca sunt doar aceste cuvinte care predomina vocabularul tau!? Daca tot ai acest sentiment frumos, si anume, de a te ruga pentru mine, cred ca imi vei arata unde am gresit, nu?? Astept, si sunt ochi si urechi!

gabriel 30 31.01.2011 20:59:58

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330846)
Draga, Violeta- Georgeta! Cred ca n-ai inteles si sigur faci confuzie cu ce se vorbeste aici, despre Pr Cristian Pomohaci. Ca parintele e bun, aduce ceaiuri, da la saraci.Si dracul te i a cu zaharelul, face la fel: din lup se imbraca-n oaie. Pe mine, personal, nu ma intereseaza, ca da audi A6 curvelor, desfraneaza sau se imbata, etc. Sunt pacatele lui personale in viata lui privata, si nu asta nu trebuie sa judecam. Nu trebuie sa judecam pe nimeni,nu avem dreptul si nici capacitatea de a o face, dar cand este hulita credinta ortodoxa, nu avem voie sa tacem. Asa ar trebui gandit, si asta n-o zic de la mine, ci de la cei mai in masura sa-si dea cu parerea.
"Fii treaz, constient, informat!..." (Serafim Rose)

Draga Iulitza.....urat din partea unei "ortodoxe" care isi mai spune si dreptcredincioasa sa se exprime asa.....despre un preot. Da masini curvelor,desfraneaza si se imbata.... Ti se pare ok felul cum te exprimi....? De asta am zis ca ma rog Domnului pentru tine. Asta nu mai este gluma,ci e calomnie. Stii asta....? Ai dovezi in afirmatiiile tale......? Daca da,arata-le. Daca nu,cere-ti iertare acelui om pentru ca l-ai jignit in asa hal.....In nici un caz credinta crestin-ortodoxa nu se reflecta in atitudinea ta...si de asta am spus ca ai nevoie de rugaciuni pentru a te indrepta. Fara suparare.

bairstow 31.01.2011 21:04:32

Gabriel tu nu intelegi felui Iulitei de a vorbi! El doar a presupus! A si zis ca nu il intereseaza ce face acest preot in viata lui personala! Dar in biserica preotul trebuie sa fie om ortodox!

flyboy 31.01.2011 21:04:40

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 330902)
O sa fiu atent la ce a scris Iulita! Din cate am inteles acest preot invarte mari sume de bani prin ghicitul in biblie! Sa spunem ca e un zvon! Cam mare acest zvon cei drept! dar oricum ar trebui sa isi faca a mea culpa! Si sa nu mai cante muzica populara sau sa ceara dezlegare pentru asta deoarece un preot nu are voie sa cante astfel de muzica frunoasa simpla si mai nu stiu cum dar nu bisericeasca!
da vad ca Iulita are dreptate in cea ce scrie. Nu am citit chiar tot! O sa vedem la slujbe (dupa slujba) venind lupi in haine de pastor. Si o sa zicem :da dar nu a predicat impotriva ortodoxiei! Usor usor sa nu avem grija o sa faca si acest lucru!

Ca sa aduc o lamurire la ce se spune mai sus Parintele Cristian NU ghiceste nici in biblie, nici in stele, nici in ghioc sau mai stiu eu ce. Spun acest lucru fiindca tare mie ca o sa aud ca da si in carti de tarot, in ritmul in care se vorbeste pe aici.
Si legat de muzica populara, ce e atat de rau? A fost cineva de aici la un concert la Sfintia Sa? fiindca eu am fost si vreau sa va spun ca la sfarsitul spectacolului parintele se roaga impreuna cu toata sala spunand rugaciunea Tatal Nostru. Unde mai gasit voi un astfel de om care sa faca astfel de fapte mari? Plus de asta sa stiti ca si Marius Pop este preot si in acelasi timp canta si muzica populara. Asa ca nu mai judecati! Daca are cineva dreptul sa judece acela este Dumnezeu! Si acest lucru nu este valabil doar pt subiectul pe care il discutam mai sus ci pt orice om.

gabriel 30 31.01.2011 21:14:17

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 330915)
Gabriel tu nu intelegi felui Iulitei de a vorbi! El doar a presupus! A si zis ca nu il intereseaza ce face acest preot in viata lui personala! Dar in biserica preotul trebuie sa fie om ortodox!

Poate ca nu,numai ca nu mi se pare normal ca un om...fie el si preot (mai ales...) sa fie terfelit si manjit in asemenea hal.........mai ales ca nici nu se poate apara....(nu cred ca are cont pe forum..) De asta i-am luat eu apararea.Jignirile nu sunt permise in NICI o situatie.

Iulita 31.01.2011 21:27:28

Citat:

În prealabil postat de flyboy (Post 330906)
Vad ca esti foarte impotriva parintelui Cristian Pomohaci. Te rog spune-mi si mie ce rau atat de mare ti-a facut omul acesta? Astept raspunsul tau pe mesaje private

Eu, nu am ce sa ascund, si de aceea n-o sa-ti raspund privat. Daca ai citit postarile mele anterioare, vei intelege, doar "introducerea" povestii mele neplacute ca deznodamantul este mult mai neplacut. Nu vreau sa dau detalii despre viata mea personala, dar omul acela a insistat cu "aceasta putere de vazator cu duhul" asupra deciziei mele de a nu face un lucru de care simteam ca nu trebuie sa fac, privind o situatie a mea personala, incat datorita naivitatii si faptului ca eram atat de credula, am cedat si am ascultat sa procedez, pana la urma, ceea ce a tinut mortis el sa fac, de la inceput. Am ascultat, pentru ca pe-atunci, fiind la inceput de drum duhovnicesc, am zis ca Dumnezeu graieste prin gura lui, dar de fapt era diavolul. Si de asta, m-am lamurit, cand au inceput suferintele mele extrem de dureroase incat ajunsesem sa am ganduri sinucigase, cazusem intr-o deznadejde de nu doream sa mai vad fata de preot. Cand aveam nevoie de sfatul lui, ca nu mai stiam incontro s-apuc, nu se mai facea deloc de gasit. Am incercat din rasputeri, sa i-au legatura prin manager-ul lui, D-na Mariana, cu care ma cunosc, dar totul a fost in zadar. Si dupa multa suferinta, am reusit sa-mi gasesc linistea la Pr Iustin Parvu, si sa-mi dau seama de cat de mult am fost inselata.
Daca nu-ti sunt de ajuns, cele scrise mai sus, imi pare rau pentru tine, dar nu te cunosc, ca sa-ti relatez cu detalii viata mea personala. Ca sa-ti dau dovezi mai clare, trebuie sa-ti trimit, inregistrari si documente, care le detin, dar care nu le pot afisa cu usurinta, unui necunoscut. Intr-un timp, doream sa ma duc la Episcopul Alba-Iulia, ca sa relatez cele intamplate, dar am renuntat cu speranta ca Dumnezeu il va lumina pe acest om, pana la sfarsitul vietii lui. Si de aceea, am evitat. Am evitat de multe ori, cum am spus, sa si postez impotriva lui ( cauta pe forum despre Pr Cristian Pomohaci si te vei convinge), dar n-am facut-o, tot din acelasi principiu. Dar, in afara de experienta mea personala neplacuta, faptul ca huleste credinta ortodoxa, aici, mi-am zis ca nu trebuie sa mai tac. Si daca ai citit postarile mele, vei vedea ca m-am plans numai de cea de-a doua problema si nu de cea personala.De cea personala, judecata ii se cuvine doar lui Dumnezeu, ca si de celelalte. . Si ma rog sa fie judecat cu mila si nu, cu dreptate.
Doamne ajuta din toata inima!

Iulita 31.01.2011 21:40:42

Citat:

În prealabil postat de gabriel 30 (Post 330923)
Poate ca nu,numai ca nu mi se pare normal ca un om...fie el si preot (mai ales...) sa fie terfelit si manjit in asemenea hal.........mai ales ca nici nu se poate apara....(nu cred ca are cont pe forum..) De asta i-am luat eu apararea.Jignirile nu sunt permise in NICI o situatie.

Acelasi lucru vei spune si despre oamenii care au relatat ratacirea lui Arie, cand era Arhiepiscop, Sf Ierarh Nicolae??? Si alti mari Sf. Parinti, de pe acea vreme?? Draga, Gabriel eu iti multumesc pentru rugaciunea care o faci pentru mine, in schimb ma voi ruga si eu pentru tine, ca la tine, ma tem, ca este ravna diavoleasca si nu dumnezeiasca.
Asta inseamna pentru tine, toate aceste relatari privind ratacirea Pr Pomohaci, ca este "terfelit si manjit in asemeanea hal"???Ma tem frate, Gabriel, ca te-ai facut frate cu dracul, in acest caz. Nu sunt jigniri, su fapte facute si relatate. Sper c-ai pretentii la tine, catusi de putin, cand postezi pe acest forum, in nestiinta de cauza. Si te sfatuiesc, sa citesti mai bine postarile mele, si dupa aceea sa vorbesti. Si vezi, sa nu te pierzi printre randuri, eu nu m-am numit, in nici una din postarile mele, "dreptcredinciosa". Dimpotriva, am zis ca nici credincioasa, nu ma pot numi, ci doar INDRAZNESC.

flyboy 31.01.2011 21:43:52

Daca ai avut necazuri ascultand sfatul parintelui acest lucru s-a intamplat fiindca satana a vrut sa te indeparteze de Mosuni si de parintele. Iti spun asta fiindca eu merg de 3 ani si am vazut cum Dumnezeu lucreaza si cat de MARE este Dumnezeu. Si eu la inceput am avut ispite mari, tot asa cu deznadejde si tot tacamul dar cand mi s-au deschis ochii si am inceput sa vad, mi-am schimbat perspectiva.

Nu stiu ce ai scris in alte posturi, daca ai vrea sa imi faci un rezumat ar fi dragut, nu le-am citit fiindca ma intristez cand vad cum oamenii spun atata rau impotriva unui om in care se vede Iisus si care face atata bine la atati oameni, salvand multe suflete, ceea ce lui satana nu ii place

Doriana 31.01.2011 21:44:40

Citind ce scrieti voi aici sunt tot mai curioasa. Sper sa ajung si eu sa-l cunosc vreodata pe acest parinte deosebit. Pana atunci il ascult cum canta. Foarte fain. Ascultati si voi, poate va mai linistiti [ma refer la cei mai inversunati]

http://www.youtube.com/watch?v=ryR3Iz8w3S0

Iulita 31.01.2011 21:50:36

Citat:

În prealabil postat de flyboy (Post 330948)
Daca ai avut necazuri ascultand sfatul parintelui acest lucru s-a intamplat fiindca satana a vrut sa te indeparteze de Mosuni si de parintele. Iti spun asta fiindca eu merg de 3 ani si am vazut cum Dumnezeu lucreaza si cat de MARE este Dumnezeu. Si eu la inceput am avut ispite mari, tot asa cu deznadejde si tot tacamul dar cand mi s-au deschis ochii si am inceput sa vad, mi-am schimbat perspectiva.

Nu stiu ce ai scris in alte posturi, daca ai vrea sa imi faci un rezumat ar fi dragut, nu le-am citit fiindca ma intristez cand vad cum oamenii spun atata rau impotriva unui om in care se vede Iisus si care face atata bine la atati oameni, salvand multe suflete, ceea ce lui satana nu ii place

"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine. " (Ioan 5:39)

"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. " ( I Ioan 4:1)

Iulita 31.01.2011 21:57:05

Citat:

În prealabil postat de flyboy (Post 330948)

Eu am spus, ceea ce am considerat ca trebuie sa spun. Ca tu ai o experienta placuta, multumesc pentru inca o inselare auzita.Nu trebuie sa ma credeti si nici nu vreau! Eu, cu asta conclud: Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

gabriel 30 31.01.2011 22:01:47

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330944)
Acelasi lucru vei spune si despre oamenii care au relatat ratacirea lui Arie, cand era Arhiepiscop, Sf Ierarh Nicolae??? Si alti mari Sf. Parinti, de pe acea vreme?? Draga, Gabriel eu iti multumesc pentru rugaciunea care o faci pentru mine, in schimb ma voi ruga si eu pentru tine, ca la tine, ma tem, ca este ravna diavoleasca si nu dumnezeiasca.
Asta inseamna pentru tine, toate aceste relatari privind ratacirea Pr Pomohaci, ca este "terfelit si manjit in asemeanea hal"???Ma tem frate, Gabriel, ca te-ai facut frate cu dracul, in acest caz. Nu sunt jigniri, su fapte facute si relatate. Sper c-ai pretentii la tine, catusi de putin, cand postezi pe acest forum, in nestiinta de cauza. Si te sfatuiesc, sa citesti mai bine postarile mele, si dupa aceea sa vorbesti. Si vezi, sa nu te pierzi printre randuri, eu nu m-am numit, in nici una din postarile mele, "dreptcredinciosa". Dimpotriva, am zis ca nici credincioasa, nu ma pot numi, ci doar INDRAZNESC.

Zici ca ai dovezi cum ca preotul Pohomaci face masini cadou CURVELOR dupa cum te-ai exprimat......) desfraneaza si se imbata....asteptam dovezile...altfel totul se reduce in continuare la statutul de calomnie iar calomnia se poate pedepsi si prin lege.

flyboy 31.01.2011 22:02:40

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 330951)
Citind ce scrieti voi aici sunt tot mai curioasa. Sper sa ajung si eu sa-l cunosc vreodata pe acest parinte deosebit. Pana atunci il ascult cum canta. Foarte fain. Ascultati si voi, poate va mai linistiti [ma refer la cei mai inversunati]

http://www.youtube.com/watch?v=ryR3Iz8w3S0

Sa te ajute Dumnezeu sa resesti sa ajungi la Mosuni !

Doriana 31.01.2011 22:02:50

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330961)
Eu am spus, ceea ce am considerat ca trebuie sa spun. Ca tu ai o experienta placuta, multumesc pentru inca o inselare auzita.

De ce esti atat de multumita ca a mai fost inselat cineva?
Iar in ceea ce priveste versetul cu cercetatul duhurilor, pe care duh sa-l credem? Pe cel care marturiseste pentru parintele sau pe cel care marturiseste contra lui?

Eu inclin sa va cred pe amandoi; si pe tine si pe flyboy. Doar ca trebuie luate in considerare niste circumstante. Oricum, ma bucur sa aud ca parintele a gresit o data si ca a lucrat mai apoi plin de har timp de trei ani. Asta daca iau de buna informatia bruta pe care o oferiti voi.

flyboy 31.01.2011 22:08:40

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330961)
Eu am spus, ceea ce am considerat ca trebuie sa spun. Ca tu ai o experienta placuta, multumesc pentru inca o inselare auzita.Nu trebuie sa ma credeti si nici nu vreau! Eu, cu asta conclud: Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

Inca un lucru Iulita: daca diavolul vorbeste prin gura parintelui atunci ce fel de dracusor e acela care spune STOP pacatului? care spune NU chiuretajelor! NU Curviei! NU tigarii! NU paharului! Si care sustine ca in casa lui Dumnezeu trebuie sa vi imbracat cum se cuvine. Ce fel de dracusor e acesta? Eu pot sa cred 2 lucruri: fie e un demon care a luat-o pe o "carare gresita" fie e un demon pocait.

bairstow 31.01.2011 22:12:33

E aici sunt foarte multi mincinosi si ortodocsi falsi! Sau ortodocsi care sunt prea ecumenisti! Nici daca as fi protestant nu as vedea lucrarea acestui preot cu ochi buni! Da e adevarat ca unii preoti ghicesc deschizand sfanta scriptura! Si acesta poate fi unul din ei! Ce vedeti asa de bun sectantilor la acest preot? ca a invitat un sectant in biserica si a ascuns adevarul ca acesta e sectant? Ca acel sectant ( si penticostalii sau suparat pe ce a facut Pustan adica semnul crucii) s-a prefacut ortodox? Pe bune ce vedeti in el ca e bun?
Domnul dinaintea mea si secta lui david coresh spunea ca e pacat sa fumezi! Si iehovistii la fel! Dar el face o lucrare aici de scandalizare! Pt penticostali deoarece acela isi face crucea si el ca aduce un ratacit in biserica!

Iulita 31.01.2011 22:14:50

Citat:

În prealabil postat de flyboy (Post 330916)
Ca sa aduc o lamurire la ce se spune mai sus Parintele Cristian NU ghiceste nici in biblie, nici in stele, nici in ghioc sau mai stiu eu ce. Spun acest lucru fiindca tare mie ca o sa aud ca da si in carti de tarot, in ritmul in care se vorbeste pe aici.
Si legat de muzica populara, ce e atat de rau? A fost cineva de aici la un concert la Sfintia Sa? fiindca eu am fost si vreau sa va spun ca la sfarsitul spectacolului parintele se roaga impreuna cu toata sala spunand rugaciunea Tatal Nostru. Unde mai gasit voi un astfel de om care sa faca astfel de fapte mari? Plus de asta sa stiti ca si Marius Pop este preot si in acelasi timp canta si muzica populara. Asa ca nu mai judecati! Daca are cineva dreptul sa judece acela este Dumnezeu! Si acest lucru nu este valabil doar pt subiectul pe care il discutam mai sus ci pt orice om.

Apropo ca "Parintele Cristian NU ghiceste nici in biblie, nici in stele, nici in ghioc sau mai stiu eu ce". Dvs, care spuneti ca mergeti de 3 ani(sa ma corectati daca gresesc in a relata cele spuse de dvs), la dansul, stiti ca, cand se da darul la altarul Pr. Cristian Pomohaci (ulei, faina si vin) de catre cei care se duc pentru prima data acolo, fiecare da si un bilet (scrisoare) cu problema personala a fiecaruia. Eu cand am facut acest lucru, am intrebat si eu, cum curiozitatea ma patrunsese: dupa ce invataturi, da el sfaturi pentru problemele expuse in fiecare bilet a crestinului? Dupa putin timp, cineva, se pare ca a aparut cu raspunsul (nu stiu daca este adevarat si ce inseamna mai exact asta, tocmai de aceea va intreb pe dvs, poate ma puteti lamuri sau altcineva de pe acest site) si mi-a spus ca Parintele, in timp ce se roaga la Sf Masa, pune biletele cu problemele pe Sf.Masa (nu stiu unde) si Sf Duh il lumineaza sa zica oamenilor dupa slujba, in timpul predicii, rezolvarea problemelor lor. Lamuriti-ma,va rog! Ce inseamna asta?

Iulita 31.01.2011 22:18:49

Citat:

În prealabil postat de flyboy (Post 330972)
Inca un lucru Iulita: daca diavolul vorbeste prin gura parintelui atunci ce fel de dracusor e acela care spune STOP pacatului? care spune NU chiuretajelor! NU Curviei! NU tigarii! NU paharului! Si care sustine ca in casa lui Dumnezeu trebuie sa vi imbracat cum se cuvine. Ce fel de dracusor e acesta? Eu pot sa cred 2 lucruri: fie e un demon care a luat-o pe o "carare gresita" fie e un demon pocait.

Sa nu uitam ce se spune despre venirea lui Antihrist, in public, ca deja se afla in lume. Ca se va arata bun, bland si smerit si el va gasi rezolvari pasnice la toate problemele lumii care vor fi atunci, cand se va afisa in public.

flyboy 31.01.2011 22:19:02

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 330977)
E aici sunt foarte multi mincinosi si ortodocsi falsi! Sau ortodocsi care sunt prea ecumenisti! Nici daca as fi protestant nu as vedea lucrarea acestui preot cu ochi buni! Da e adevarat ca unii preoti ghicesc deschizand sfanta scriptura! Si acesta poate fi unul din ei! Ce vedeti asa de bun sectantilor la acest preot? ca a invitat un sectant in biserica si a ascuns adevarul ca acesta e sectant? Ca acel sectant ( si penticostalii sau suparat pe ce a facut Pustan adica semnul crucii) s-a prefacut ortodox? Pe bune ce vedeti in el ca e bun?
Domnul dinaintea mea si secta lui david coresh spunea ca e pacat sa fumezi! Si iehovistii la fel! Dar el face o lucrare aici de scandalizare! Pt penticostali deoarece acela isi face crucea si el ca aduce un ratacit in biserica!

Repet: Parintele nu deschide nicio carte si nu ghiceste in niciun fel(nici in bobi nici in cafea nici in stele si mai stiu eu ce).
Si cei rataciti nu trebuie sa afle calea cea buna? Credeti ca noi asa demonstram ca suntem mai buni decat sectarii si ii aducem pe calea cea buna, iesind cu bata la ei? sau mergand si vorbind cu ei cu duhul blandetii?

flyboy 31.01.2011 22:24:50

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330982)
Sa nu uitam ce se spune despre venirea lui Antihrist, in public, ca deja se afla in lume. Ca se va arata bun, bland si smerit si el va gasi rezolvari pasnice la toate problemele lumii care vor fi atunci, cand se va afisa in public.

Daca ai citi in Noul Testament o sa gasesti scris ca antihrist nu se arata din cauza faptului ca se savarseste Sf Liturghie - acest lucru l-am gasit scris in cartile Parintelui Arsenie Boca

Iulita 31.01.2011 22:28:14

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 330968)
De ce esti atat de multumita ca a mai fost inselat cineva?
Iar in ceea ce priveste versetul cu cercetatul duhurilor, pe care duh sa-l credem? Pe cel care marturiseste pentru parintele sau pe cel care marturiseste contra lui?

Eu inclin sa va cred pe amandoi; si pe tine si pe flyboy. Doar ca trebuie luate in considerare niste circumstante. Oricum, ma bucur sa aud ca parintele a gresit o data si ca a lucrat mai apoi plin de har timp de trei ani. Asta daca iau de buna informatia bruta pe care o oferiti voi.

Doriana, sa ma ierti, daca impresia asta am lasat in ceea ce am postat mai sus. Dar, pentru faptul ca am fost atacata de persoane care, din nestiinta de cauza, se plictisesc daca nu posteaza si ei ceva, am devenit si putin ironica. Eu nu ma bucur, dimpotriva, traiesc durerea inca o data, sa citesc aceleasi impresii care le aveam si eu despre acest parinte, inainte sa-mi dau seama c-am fost inselata. Si cu cercetatul duhurilor, se refera la preoti.

flyboy 31.01.2011 22:34:56

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 330979)
Apropo ca "Parintele Cristian NU ghiceste nici in biblie, nici in stele, nici in ghioc sau mai stiu eu ce". Dvs, care spuneti ca mergeti de 3 ani(sa ma corectati daca gresesc in a relata cele spuse de dvs), la dansul, stiti ca, cand se da darul la altarul Pr. Cristian Pomohaci (ulei, faina si vin) de catre cei care se duc pentru prima data acolo, fiecare da si un bilet (scrisoare) cu problema personala a fiecaruia. Eu cand am facut acest lucru, am intrebat si eu, cum curiozitatea ma patrunsese: dupa ce invataturi, da el sfaturi pentru problemele expuse in fiecare bilet a crestinului? Dupa putin timp, cineva, se pare ca a aparut cu raspunsul (nu stiu daca este adevarat si ce inseamna mai exact asta, tocmai de aceea va intreb pe dvs, poate ma puteti lamuri sau altcineva de pe acest site) si mi-a spus ca Parintele, in timp ce se roaga la Sf Masa, pune biletele cu problemele pe Sf.Masa (nu stiu unde) si Sf Duh il lumineaza sa zica oamenilor dupa slujba, in timpul predicii, rezolvarea problemelor lor. Lamuriti-ma,va rog! Ce inseamna asta?

intai de toate nu se duce faina la altar ci o prescura (zi acest lucru ca sa stie lumea niste informatii corecte)

cand dai darurile ii dai parinelui ce vrei: poti sa ii dai si o foaie pe care scrii Vii si mortii ca sa fie pomeniti la sf liturghie fie daca ai o problema personala si doresti ca Dumnezeu sa te ajute in rezolvarea ei.
Stiu ca parintele tine biletele pe masa Sf Altar dar mai departe nu stiu sa va spun fiindca niciodata nu l-am intrebat niciodata aceasta chestiune si chiar nu m-a interesat.
De multe ori vedeti ca punem intrebari de genu: ce face popa? cum face popa? dar cand face popa? si ramanem cu intrebarile iar Dumnezeu trece pe langa noi. Sunt taine pe care nu le stim si nu le intelegem dar in schimb stim sa le judecam si acest lucru nu e bun.

bairstow 31.01.2011 22:38:52

Eu repet ce am mai zis. A chemat un eretic sa vorbeasca in biserica si nici macar sa-l prezinte cu adevarat (a zis ca e teolog! deoarece teologii nu sunt neaparat preoti si pot fi si ortodocsii si protestantii deci a vrut sa ascunda adevarul ) nu a facut acest lucru!
In rest stiu ca e invinuit de oameni de lucruri necurate! Cea ce nu ma mira dar nici nu bag mana in foc ca e adevarat!

flyboy 31.01.2011 22:39:17

Iulita as vrea sa te sfatuiesc ceva. Daca sustii ca parintele ti-a facut atat de mult rau, de ce nu incerci sa mai faci un drum pana la Mosuni si sa ii scrii parintelui ce rau ti-a facut si sa il intrebi chiar tu personal la nedumeririle tale si Sfintia Sa o sa stie sa iti raspunda. Nu crezi ca ar fi mai bine? decat sa stai pe internet si sa il vorbesti de rau pe Parintele? Daca ai o suparare impotriva cuiva nu mai bine ii spui persoanei respective ? mie asa mi s-ar parea normal

gabriel 30 31.01.2011 22:45:37

Citat:

În prealabil postat de flyboy (Post 331001)
Iulita as vrea sa te sfatuiesc ceva. Daca sustii ca parintele ti-a facut atat de mult rau, de ce nu incerci sa mai faci un drum pana la Mosuni si sa ii scrii parintelui ce rau ti-a facut si sa il intrebi chiar tu personal la nedumeririle tale si Sfintia Sa o sa stie sa iti raspunda. Nu crezi ca ar fi mai bine? decat sa stai pe internet si sa il vorbesti de rau pe Parintele? Daca ai o suparare impotriva cuiva nu mai bine ii spui persoanei respective ? mie asa mi s-ar parea normal

Da-mi voie sa nu cred nimic din ce spune aceasta persoana........Daca a fost in stare sa zica ca acest preot face masini cadou CURVELOR,desfraneaza si se imbata....am mari dubii cu privire la adevarurile afirmatiilor sale........din cate vad, "dovezile" sale,pe care a afirmat ca le va ADUCE in sprijinul acestor afirmatii calomniatoare si injurioase interzie sa apara...si nici ca vor aparea.E vorba doar de rautate la mijloc.

Iulita 31.01.2011 22:47:32

Citat:

În prealabil postat de gabriel 30 (Post 330966)
Zici ca ai dovezi cum ca preotul Pohomaci face masini cadou CURVELOR dupa cum te-ai exprimat......) desfraneaza si se imbata....asteptam dovezile...altfel totul se reduce in continuare la statutul de calomnie iar calomnia se poate pedepsi si prin lege.

!Rabdare!Rabdare! si cand se termina....... s-o iei de la inceput"
Gabriel, cu toata dragostea frateasca, te intreb: Asta, ai inteles tu? Ca de la mine este aceasta afirmatie: ca Pr Pomohaci da cadou un Audi A6, unei curve? Ma tem ca n-ai inteles nimic din ce am postat si nici n-ai citit toate postarile despre acest preot, ca sa vezi, cine a afirmat despre el, acest fapt cu masina: printre care si faptul ca a daruit un audi A6 unei curve care a facut accident si a omorat un copil sau doi, nu-mi aduc aminte exact relatarea acelui crestin, de aici iti poti da si seama ca nici nu m-a interesat ce face el in privat. Si ceea ce am adaugat de la mine, a fost: "ca desfraneaza sau umbla beat": Dar, aceste ultime doua lucruri, le-am postat ca alte exemple de lucruri urate care el le poate face, si pe mine, iarasi, nu ma intereseaza. Pe mine, m-a facut sa fiu impotriva lui pentru ca huleste invatatura ortodoxa. Iar pentru faptul, ca un frate, m-a intrebat ce rau mi-a facut mie personal acest om, am expus, in cateva cuvinte si ceea ce mi-a facut el personal, de care cum am spus, nici nu mi-am expus de la inceput problema personala. Un alt frate, a inteles bine, ce-am dorit sa-ti spun si ti-a explicat-o destul de bine, dar se pare ca tot n-ai inteles. Nu-i nimic, iti voi explica pana cand ma voi plictisi. Si o sa-ti redau si postarile cu audi A6, a altor credinciosi, care spun ca din surse sigure, stiu acest fapt.

Iulita 31.01.2011 22:49:03

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 331014)
!Rabdare!Rabdare! si cand se termina....... s-o iei de la inceput"
Gabriel, cu toata dragostea frateasca, te intreb: Asta, ai inteles tu? Ca de la mine este aceasta afirmatie: ca Pr Pomohaci da cadou un Audi A6, unei curve? Ma tem ca n-ai inteles nimic din ce am postat si nici n-ai citit toate postarile despre acest preot, ca sa vezi, cine a afirmat despre el, acest fapt cu masina: printre care si faptul ca a daruit un audi A6 unei curve care a facut accident si a omorat un copil sau doi, nu-mi aduc aminte exact relatarea acelui crestin, de aici iti poti da si seama ca nici nu m-a interesat ce face el in privat. Si ceea ce am adaugat de la mine, a fost: "ca desfraneaza sau umbla beat": Dar, aceste ultime doua lucruri, le-am postat ca alte exemple de lucruri urate care el le poate face, si pe mine, iarasi, nu ma intereseaza. Pe mine, m-a facut sa fiu impotriva lui pentru ca huleste invatatura ortodoxa. Iar pentru faptul, ca un frate, m-a intrebat ce rau mi-a facut mie personal acest om, am expus, in cateva cuvinte si ceea ce mi-a facut el personal, de care cum am spus, nici nu mi-am expus de la inceput problema personala. Un alt frate, a inteles bine, ce-am dorit sa-ti spun si ti-a explicat-o destul de bine, dar se pare ca tot n-ai inteles. Nu-i nimic, iti voi explica pana cand ma voi plictisi. Si o sa-ti redau si postarile cu audi A6, a altor credinciosi, care spun ca din surse sigure, stiu acest fapt.

Si dovezie care le am, sunt privind problema mea personala. Si nu, ceea ce ai zis tu.

ioan_strainul 31.01.2011 22:54:52

@ Iulita

trairea pe care ai avutu tu numai tu o poti sti insa daca spui ca Alin a avut o traire inselataore ca tine inseamna ca tu esti Inainte vazatoe cu Duhul si acum nu trebuie sa mai cercetam pe Pr. Pomohaci ci mai bine te cercetam pe tine ca ne poti arata calea cea buna nu???

bairstow 31.01.2011 22:55:57

Imi pare rau sa o spun dar l-am si avertizat pe gabriel. Ori e nataru ori se preface! Iulica nu a spus ca acest preot da cadou un Audi A6, unei ...ca fiind ceva adevarat! Are dreptate Iulica : Ma tem ca n-ai inteles nimic din ce am postat ! Ori nu ai priceput nimic ori varianta numarul 2!

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:23:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.