![]() |
Daca ma cunosti, stii ca detest ortodoxismul si ca fac prozelitism, inseamna ca tot ce spun eu spun degeaba si nu are rost sa mai spun. Tu stii totul despre mine.
Despre Charles Parham poti cauta pe Google. Iar secta din filmulet nu ma intereseaza. Ca ei sunt multi. |
Citat:
Daca ai renunta la prozelitism, ti-ar face mai bine...poate asa ai mai intelege putin cate putin Ortodoxsimul pe care tu l-ai parasit, si pe care acum incerci sa il si desfiintezi prin ", mult credinciosul, binecuvantatul si daruitul cult" al tau.... De ce este considerata secta ceea ce ti-am aratat eu? Acei oameni pretind acelasi lucru ca si adeptii cultului tau, ca il primesc pe Duhul Sfant? Care este diferenta intre manifestarea voastra si a lor? Ce inseamna pentru tine notiunea de secta? |
Andrusca, fata mea, te dovedesti total lipsita de imaginatie. Pentru tine lumea se imparte intre ortodocsi buni si sectari rai, iar sectarii toti fac prozelitism. Poate ca e timpul sa mai iesi si tu in lume.
Iti raspund si la intrebari daca imi spui sincer ce urmaresti cand le pui. SÉCTĂ, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta. |
Citat:
De ce nu crezi in secta aia, asa cum apare ea in inregistrarile acelea? De ce nu crezi ca poate "profetul" tau a fost un simplu eretic, si al lor este cel daruit de Dumnezeu sa va arate Calea cea Dreapta voua, un cult corupt si care se dovedeste ca e mai putin credincios decat al lor? De ce contesti credinta si iubirea de Dumnezeu a acelor oameni?:3:...in baza a ce...a constiintei tale??? nu se pune! Exista secte rele? Cea pe care o contesti tu este rea? De ce este rea si nu este mai buna decat a ta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
[quote=anaana71;187879] Citat:
[quote=anaana71;187879] Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
O glumă răutăcioasă spune că scoțienii (cunoscuți ca hoți) atunci când se botează, ridică mâna dreaptă sus să nu fie acoperită de apă. Citat:
Doamne ajută! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Și când s-o sărbătorim, pe 25 decembrie? Hai să fim seriosi! |
Citat:
E clar ca e ceva sinistru la mijloc.Chiar sarbatorile mari nu le aveti. Nu trebuie sa citesti undeva ca sa-ti dai seama.Orice crestin adevarat sarbatoreste Ziua Nasterii lui Hristos,pentru ca e ziua in care S-a intrupat pentru mantuirea noastra.E ceva logic.Ziua de nastere de ce ti-o sarbatoresti,nu ti se pare contradictoriu? |
Citat:
Ce logică vezi în serbarea nașterii lui Hristos taman pe data unei sărbători păgâne? Și te rog nu pune placa cu "coincidența" că e zgâriată rău... |
Citat:
Voiai sa spuna apostolii clar ca au sarbatorit-o?E ceva logic.Din moment ce vorbesc atat de frumos,in epistole,desde Nastere,e normal ca o si sarbatoreau.Ei erau apostoli,dar sarbatoreau si sarbatorile evreiesti,deci,cu atat mai mult,pe cele crestine. |
nu ai raspuns daca nu ti se pare socant sa sarbatoriti zilele voastre de nastere,dar Nasterea lui Iisus,nu.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
În plus, se cunoaște ziua Lui de naștere? |
Citat:
|
Citat:
Atunci,sa nu mai ceri nici tu cadouri de ziua ta. Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza. |
Citat:
|
Citat:
Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.[/quote] "Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente... Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dar Iisus nici nu i-a cerut femeii sa-i sarute picioarele,dar a dat-o ca exemplu apostolilor,apoi.Deci Biblia iti arata ca nu trebuie sa scrie orice lucru pe care trebuie sa-l faci. Cat despre poza aceea,am spus "nu stiu cum",pt ca ,de fapt,cautam altceva in ziua aceea,nu am fost atenta la poza,am vazut doar ca era ceva legat de miscarea soarelui la acea data. http://www.odaiadesus.ro/inchinare.html |
daca oamenii nu ar stii ziua mea de nastere,nu m-ar deranja sa-mi fie serbata la alta data,presupunand ca tu nu accepti ca data Nasterii e 25 decembrie.
|
Citat:
Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta? Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau?? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Calculele respective sunt foarte relative și subiective. Orice cercetare serioasă nu va stabili o dată precisă a nașterii Mântuitorului (cum ar fi să vă numesc eretici că stabiliți data venirii lui Isus?;)), unii cercetători (neadventiști) plasând-o prin primăvară! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
zice undeva sambata? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
M-am nascut intr-un sat in care sunt ff multi adventisti,practic,famila mea era inconjurata de adventisti.Cand ma prindeau incercau sa ma racoleze la cultul lor,veneau la mine acasa si imi citea ,in felul lor ,din biblie.Nu au reusit sa ma racoleze cu toate ca am intrat si in biserica lor.Am plecat ,la oras cu serviciul si aici aveam un prieten care este penticostal,ca sa nu o mai lungesc,am fost si la ei la bserica.Sotia mea fiind ortodoxa practicanta,se ruga mereu la Maica Domnului sa-mi arate calea cea dreapta.Dupa un timp imi vine in minte un gand ca sa cercetez de ce vreau si de unde plec.Asa am descoperit marea eroare pe care eram gata sa o fac.Am gasit in ortodoxie tot ce cautam,mi-am dat seama ca aici nu lipseste nimic.In casa la mine ,ca la orice ortodox practicant ,arde candela mereu ,am icoane, am carti ortodoxe,mir,tamaie,etc.Prietenul meu venea la mine si sta numai la usa si ff putin,ma critica mereu ca consum uleiul cu candela.Intr-una din zile am rreusit sa-l introduc in sufragerie si sa incerc s-ai citesc din Parintele Cleopa.In timp ce ii citeam,m-a intrerupt spunand ca i se face rau,il ia cu calduri si ameteli.M-am oprit,s-a sculat si inainte de plecare ,l-am intrebat daca realizeaza in ce s-a bagat,mi-a raspuns ca da si a plecat.Ma gasesc cu el dupa un anumit timp si imi spune ca la ortodocsi,sunt vraji.Daca sunt rebotezati ,sectantii nu se pot apropia de cele sfinte,li face rau.De aceea este aproape imposibil sa aduci un sectant pe calea cea dreapta.Am incecat,fratilor asa cum ma pricep si eu,sa va descriu, aceasta ratacire a mea ,care sper sa fi de folos oilor ratacite si sa cerceteze ortodixia inainte de a o parasi.Majoritatea sectantilor care a fost oaie ratacita ortodoxa,nu a cercetat ortodoxia si vorbesc in nstiinta
Doamne ajuta. |
Citat:
Ca e idolatrie , nu o praznuire adevarata a ceea ce inseamna o zi de odihna. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:36:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.