Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

Doriana 04.12.2009 17:23:14

Daca ma cunosti, stii ca detest ortodoxismul si ca fac prozelitism, inseamna ca tot ce spun eu spun degeaba si nu are rost sa mai spun. Tu stii totul despre mine.

Despre Charles Parham poti cauta pe Google. Iar secta din filmulet nu ma intereseaza. Ca ei sunt multi.

AndruscaCIM 04.12.2009 17:29:09

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188004)
Daca ma cunosti, stii ca detest ortodoxismul si ca fac prozelitism, inseamna ca tot ce spun eu spun degeaba si nu are rost sa mai spun. Tu stii totul despre mine.

Despre Charles Parham poti cauta pe Google. Iar secta din filmulet nu ma intereseaza. Ca ei sunt multi.

Pai asta incerc sa iti transmit...ca e degeaba, realmente degeaba, noi nu te putem lua in considerare, nu putem lua in considerare un asemenea cult, un asemenea fondator, o asemenea Traditie sau argumentele aduse de tine care se bazeaza ca si Charles, numai pe o experienta personala transformata in Traditie...fara nicio baza de niciun fel!

Daca ai renunta la prozelitism, ti-ar face mai bine...poate asa ai mai intelege putin cate putin Ortodoxsimul pe care tu l-ai parasit, si pe care acum incerci sa il si desfiintezi prin ", mult credinciosul, binecuvantatul si daruitul cult" al tau....

De ce este considerata secta ceea ce ti-am aratat eu?

Acei oameni pretind acelasi lucru ca si adeptii cultului tau, ca il primesc pe Duhul Sfant?

Care este diferenta intre manifestarea voastra si a lor?

Ce inseamna pentru tine notiunea de secta?

Doriana 04.12.2009 20:03:34

Andrusca, fata mea, te dovedesti total lipsita de imaginatie. Pentru tine lumea se imparte intre ortodocsi buni si sectari rai, iar sectarii toti fac prozelitism. Poate ca e timpul sa mai iesi si tu in lume.

Iti raspund si la intrebari daca imi spui sincer ce urmaresti cand le pui.

SÉCTĂ, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.

AndruscaCIM 04.12.2009 20:12:42

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188028)
Andrusca, fata mea, te dovedesti total lipsita de imaginatie. Pentru tine lumea se imparte intre ortodocsi buni si sectari rai, iar sectarii toti fac prozelitism. Poate ca e timpul sa mai iesi si tu in lume.

Iti raspund si la intrebari daca imi spui sincer ce urmaresti cand le pui.

SÉCTĂ, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.

Cultul tau ce este?

De ce nu crezi in secta aia, asa cum apare ea in inregistrarile acelea?

De ce nu crezi ca poate "profetul" tau a fost un simplu eretic, si al lor este cel daruit de Dumnezeu sa va arate Calea cea Dreapta voua, un cult corupt si care se dovedeste ca e mai putin credincios decat al lor?

De ce contesti credinta si iubirea de Dumnezeu a acelor oameni?:3:...in baza a ce...a constiintei tale??? nu se pune!

Exista secte rele? Cea pe care o contesti tu este rea? De ce este rea si nu este mai buna decat a ta?

tricesimusquintus 04.12.2009 20:19:50

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 187750)
P.S. Daca raspunzi corect, primesti....ta ta ta..una peste nas!!!!!:69:

Prefer peste ochi, că nas am doar unul singur.

AndruscaCIM 04.12.2009 20:21:24

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 188034)
prefer peste ochi, că nas am doar unul singur.

:21::3:..............

Doriana 04.12.2009 20:47:13

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188030)
Cultul tau ce este?

De ce nu crezi in secta aia, asa cum apare ea in inregistrarile acelea?

De ce nu crezi ca poate "profetul" tau a fost un simplu eretic, si al lor este cel daruit de Dumnezeu sa va arate Calea cea Dreapta voua, un cult corupt si care se dovedeste ca e mai putin credincios decat al lor?

De ce contesti credinta si iubirea de Dumnezeu a acelor oameni?:3:...in baza a ce...a constiintei tale??? nu se pune!

Exista secte rele? Cea pe care o contesti tu este rea? De ce este rea si nu este mai buna decat a ta?

Nu mi-ai spus de ce intrebi.

tricesimusquintus 04.12.2009 21:19:33

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 187879)
ei, totusi scrie "adevarata credinta" :78:(sa iti mai spun ce inseamna ortodox?)

Firma de la intrare nu garantează că înăuntru vei găsi "adevărata credință", ști vorba aceea "afară vopsit gardul..." Este chiar o biserică ce se autodenumește ”Adevărata Biserică a lui Dumnezeu”.

[quote=anaana71;187879]
Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 187602)
sunt ferm convinsa ca ai citit biblia si nu Sfanta Scriptura

Care e diferența?

[quote=anaana71;187879]
Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 187602)
stau si ma gandesc daca nu te intalneai cu un adventist si era un mormon sau penticostal? acum cred ca ai fi fost mormon sau penticostal

Eu am stat și mai mult să mă gândesc decât tine. Am gândit, am cântărit și am ales. Singur și neforțat de cineva.

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 187879)
sa nu ma intelegi gresit, sunt ferm convinsa ca multi cred in "adventeism" dar si mai multi incearca sa se autoconvinga ca asta e calea.

Iată un lucru pe care într-adevăr n-ai de unde să-l ști. Doar Dumnezeu cunoaște ce e în mintea omului.

AndruscaCIM 04.12.2009 21:20:39

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188045)
Nu mi-ai spus de ce intrebi.

De ce nu raspunzi?...eu evident intreb pentru ca as vrea sa aflu opinia ta!

tricesimusquintus 04.12.2009 21:21:17

Citat:

În prealabil postat de gabriela_iagar (Post 187922)
o mica precizare as vrea sa fac

"Deci ne-am îngropat cu El, în moarte, prin botez, pentru ca, precum Hristos a înviat din morți, prin slava Tatălui, așa să umblăm și noi întru înnoirea vieții;" (Romani 6,4)

Acest citat nu are absolut nicio legatura cu afundarea. Se refera la ingroparea omului rau, pacatos si la renasterea lui intru Hristos prin Taina Botezului.

Poate nu am fost suficient de explicit. De fapt, chiar tu recunoști că textul se referă la îngroparea omului vechi prin botez. Dacă îngroparea propriuzisă se realizează prin acoperirea completă cu pământ, îngroparea în apa botezului trebuie să se efectueze prin scufundare completă.
O glumă răutăcioasă spune că scoțienii (cunoscuți ca hoți) atunci când se botează, ridică mâna dreaptă sus să nu fie acoperită de apă.

Citat:

În prealabil postat de gabriela_iagar (Post 187922)
Apropo, as fii curioasa cum sarbatoriti voi Craciunul.:confused:

În calendarul adventist nu există sărbătoarea Crăciunului.

Doamne ajută!

tricesimusquintus 04.12.2009 21:21:51

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 187955)
Trebuie sa intelegi ca ortodocsii nu sunt toleranti cu sectari

Fraza aceasta va trebui s-o reformulezi, nu seamănă deloc a învățătură creștină...

Ioana-Andreea 04.12.2009 21:57:17

Citat:

În calendarul adventist nu există sărbătoarea Crăciunului.

Doamne ajută!
si ti se pare normal???Va duceti sambata la intruniri,dar Ziua Nasterii Domnului nu o sarbatoriti?

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:11:38

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188073)
si ti se pare normal???Va duceti sambata la intruniri,dar Ziua Nasterii Domnului nu o sarbatoriti?

Apostolii au sărbătorit-o?
Și când s-o sărbătorim, pe 25 decembrie? Hai să fim seriosi!

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:20:49

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188080)
Apostolii au sărbătorit-o?
Și când s-o sărbătorim, pe 25 decembrie? Hai să fim seriosi!

Daca pana si evreii sarbatoreau scoaterea din robie si Iisus a sarbatorit Pastele evreiesc cu apostolii,d'apai noi,Pastele crestin!
E clar ca e ceva sinistru la mijloc.Chiar sarbatorile mari nu le aveti.
Nu trebuie sa citesti undeva ca sa-ti dai seama.Orice crestin adevarat sarbatoreste Ziua Nasterii lui Hristos,pentru ca e ziua in care S-a intrupat pentru mantuirea noastra.E ceva logic.Ziua de nastere de ce ti-o sarbatoresti,nu ti se pare contradictoriu?

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:27:09

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188086)
Orice crestin adevarat sarbatoreste Ziua Nasterii lui Hristos,pentru ca e ziua in care S-a intrupat pentru mantuirea noastra.E ceva logic.

Să înțelegem că apostolii nu au fost "creștini adevărați"?
Ce logică vezi în serbarea nașterii lui Hristos taman pe data unei sărbători păgâne? Și te rog nu pune placa cu "coincidența" că e zgâriată rău...

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:32:54

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188094)
Să înțelegem că apostolii nu au fost "creștini adevărați"?
Ce logică vezi în serbarea nașterii lui Hristos taman pe data unei sărbători păgâne? Și te rog nu pune placa cu "coincidența" că e zgâriată rău...

chiar de ar fi data pagana,inceteaza sa mai fie,in momentul in care oamenii sarbatoresc Nasterea lui Iisus.Tocmai,ca eclipseaza sarbatorile pagane.Dar nu e pagana.Atunci ,dc nu sarbatoriti in alta zi?
Voiai sa spuna apostolii clar ca au sarbatorit-o?E ceva logic.Din moment ce vorbesc atat de frumos,in epistole,desde Nastere,e normal ca o si sarbatoreau.Ei erau apostoli,dar sarbatoreau si sarbatorile evreiesti,deci,cu atat mai mult,pe cele crestine.

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:34:35

nu ai raspuns daca nu ti se pare socant sa sarbatoriti zilele voastre de nastere,dar Nasterea lui Iisus,nu.

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:36:42

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188100)
chiar de ar fi data pagana,inceteaza sa mai fie,in momentul in care oamenii sarbatoresc Nasterea lui Iisus.Tocmai,ca eclipseaza sarbatorile pagane.Dar nu e pagana.Atunci ,dc nu sarbatoriti in alta zi?

Tu ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi?

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188100)
Voiai sa spuna apostolii clar ca au sarbatorit-o?E ceva logic.Din moment ce vorbesc atat de frumos,in epistole,desde Nastere,e normal ca o si sarbatoreau.Ei erau apostoli,dar sarbatoreau si sarbatorile evreiesti,deci,cu atat mai mult,pe cele crestine.

Argument ex silentio. Caută altul...

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:38:05

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188101)
nu ai raspuns daca nu ti se pare socant sa sarbatoriti zilele voastre de nastere,dar Nasterea lui Iisus,nu.

Nu e deloc șocant. A cerut Hristos sau apostolii așa ceva?
În plus, se cunoaște ziua Lui de naștere?

AndruscaCIM 04.12.2009 22:44:09

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188086)
Daca pana si evreii sarbatoreau scoaterea din robie si Iisus a sarbatorit Pastele evreiesc cu apostolii,d'apai noi,Pastele crestin!
E clar ca e ceva sinistru la mijloc.Chiar sarbatorile mari nu le aveti.
Nu trebuie sa citesti undeva ca sa-ti dai seama.Orice crestin adevarat sarbatoreste Ziua Nasterii lui Hristos,pentru ca e ziua in care S-a intrupat pentru mantuirea noastra.E ceva logic.Ziua de nastere de ce ti-o sarbatoresti,nu ti se pare contradictoriu?

Nu tine de ei, asa a hotarat White....degeaba incerci sa expui situatia atat de frumos!

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:44:30

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188104)

dc nu s-ar cunoaste?crezi ca pe vremea aia nu exista memoria?Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.
Atunci,sa nu mai ceri nici tu cadouri de ziua ta.
Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza.

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:45:18

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188104)

Hristos nu i-a cerut nici femeii desfranate sa Ii unga parul cu mir.Si totusi...

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:50:52

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188108)
dc nu s-ar cunoaste?

Poate chiar de aia! La asta nu te-ai gândit, este?

Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.[/quote]

"Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente...

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188108)
Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza.

Tot n-ai răspuns dacă ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi. Lasă copiii abandonați, nu e cazul Domnului Iisus.

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:51:40

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188109)
Hristos nu i-a cerut nici femeii desfranate sa Ii unga parul cu mir.Si totusi...

Ce relevanță are în acest context?

Danut7 04.12.2009 23:04:38

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188110)
Poate chiar de aia! La asta nu te-ai gândit, este?

Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188110)
"Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente...

Tot n-ai răspuns dacă ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi. Lasă copiii abandonați, nu e cazul Domnului Iisus.

Tu serbeaza pe cine vrei , pe White , pe Milleristi si pe alti profeti "grandiosi"

Ioana-Andreea 04.12.2009 23:10:34

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188111)
Ce relevanță are în acest context?

are,pt ca tu ai dat ca argument faptul ca Iisus nu a zis clar sa sarbatorim Ziua Nasterii Sale.
Dar Iisus nici nu i-a cerut femeii sa-i sarute picioarele,dar a dat-o ca exemplu apostolilor,apoi.Deci Biblia iti arata ca nu trebuie sa scrie orice lucru pe care trebuie sa-l faci.
Cat despre poza aceea,am spus "nu stiu cum",pt ca ,de fapt,cautam altceva in ziua aceea,nu am fost atenta la poza,am vazut doar ca era ceva legat de miscarea soarelui la acea data.

http://www.odaiadesus.ro/inchinare.html

Ioana-Andreea 04.12.2009 23:11:47

daca oamenii nu ar stii ziua mea de nastere,nu m-ar deranja sa-mi fie serbata la alta data,presupunand ca tu nu accepti ca data Nasterii e 25 decembrie.

AndruscaCIM 04.12.2009 23:12:49

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188102)
Tu ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi?

Si tu chiar nu sarbatoresti Nasterea Mantuitorului???

Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta?

Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau??

Danut7 04.12.2009 23:19:37

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188119)

Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta?

Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau??

probabil ca se doza cu "Praful Ingerilor" in culise atunci cand trebuia sa o faca :))

tricesimusseptimus 05.12.2009 08:53:15

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 188115)
Tu serbeaza pe cine vrei , pe White , pe Milleristi si pe alti profeti "grandiosi"

Nu-i serbez nici pe ei. Eu serbez doar ceea ce a poruncit Dumnezeu să serbez.

tricesimusseptimus 05.12.2009 08:57:30

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188117)
Dar Iisus nici nu i-a cerut femeii sa-i sarute picioarele,dar a dat-o ca exemplu apostolilor,apoi.Deci Biblia iti arata ca nu trebuie sa scrie orice lucru pe care trebuie sa-l faci.

Interesant e faptul că oamenii fac tot ce nu a cerut Hristos în detrimentul implinirii prouncilor Lui explicite...

tricesimusseptimus 05.12.2009 09:04:04

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188119)

Chiar nu sărbătoresc... Bineînțeles că în Biserica mea se acordă spațiu amintirii acestui eveniment mai ales știindu-se faptul că este o perioadă a anului în care oamenii sunt mai receptivi la mesajul Evangheliei și mai dispuși să se îndrepte și spre cele spirituale. Însă nu cultivăm obiceiuri "creștine" precum tăiatul porcului, împodobirea bradului ori bețiile de pomină.

Calculele respective sunt foarte relative și subiective. Orice cercetare serioasă nu va stabili o dată precisă a nașterii Mântuitorului (cum ar fi să vă numesc eretici că stabiliți data venirii lui Isus?;)), unii cercetători (neadventiști) plasând-o prin primăvară!

gabriela_iagar 05.12.2009 09:47:43

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188175)
Nu-i serbez nici pe ei. Eu serbez doar ceea ce a poruncit Dumnezeu să serbez.

adica mai exact ce?

tricesimusseptimus 05.12.2009 09:55:17

Citat:

În prealabil postat de gabriela_iagar (Post 188182)
adica mai exact ce?

porunca a IV-a a Decalogului - Sâmbăta

gabriela_iagar 05.12.2009 09:57:46

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188183)

Porunca spune "Adu-ti aminte de ziua odihnei ca sa o sfintesti."

zice undeva sambata?

tricesimusseptimus 05.12.2009 09:59:35

Citat:

În prealabil postat de gabriela_iagar (Post 188184)
Porunca spune "Adu-ti aminte de ziua odihnei ca sa o sfintesti."

zice undeva sambata?

“Adu-ti aminte de ziua sambetei, sa o sfintesti pre ea. Sase zile sa lucrezi si vei face toate lucrurile tale, iara a saptea zi, sambata Domnului Dumnezaului tau, sa nu faci ….. Pentru ca in sase zile au facut Dumnezeu ceriul si pamantul si marea si toate cate sunt in ele si odihni in ziua a saptea. Pentru aceea blagoslovi Dumnezeu ziua a saptea si o sfinti pre dansa.” (Biblia de la Bucuresti 1688)

gabriela_iagar 05.12.2009 10:05:31

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188185)
“Adu-ti aminte de ziua sambetei, sa o sfintesti pre ea. Sase zile sa lucrezi si vei face toate lucrurile tale, iara a saptea zi, sambata Domnului Dumnezaului tau, sa nu faci ….. Pentru ca in sase zile au facut Dumnezeu ceriul si pamantul si marea si toate cate sunt in ele si odihni in ziua a saptea. Pentru aceea blagoslovi Dumnezeu ziua a saptea si o sfinti pre dansa.” (Biblia de la Bucuresti 1688)

"Adu-ti aminte de ziua odihnei ca sa o sfintesti. Lucreaza sase zile si-ti fa in acelea toate treburile tale, iar in ziua a Saptea este odihna Domnului Dumnezeului tau. Ca in sase zile a facut Domnul cerul si pamantul, marea si toate cele ce sunt intr-insele, iar in ziua a saptea s-a odihnit. De aceea a binecuvantat Domnul ziua a saptea si a sfintit-o"

gabriela_iagar 05.12.2009 10:08:10

Citat:

dar tu stii de ce cinstesc crestinii ziua de duminica?

paetru 05.12.2009 10:17:14

M-am nascut intr-un sat in care sunt ff multi adventisti,practic,famila mea era inconjurata de adventisti.Cand ma prindeau incercau sa ma racoleze la cultul lor,veneau la mine acasa si imi citea ,in felul lor ,din biblie.Nu au reusit sa ma racoleze cu toate ca am intrat si in biserica lor.Am plecat ,la oras cu serviciul si aici aveam un prieten care este penticostal,ca sa nu o mai lungesc,am fost si la ei la bserica.Sotia mea fiind ortodoxa practicanta,se ruga mereu la Maica Domnului sa-mi arate calea cea dreapta.Dupa un timp imi vine in minte un gand ca sa cercetez de ce vreau si de unde plec.Asa am descoperit marea eroare pe care eram gata sa o fac.Am gasit in ortodoxie tot ce cautam,mi-am dat seama ca aici nu lipseste nimic.In casa la mine ,ca la orice ortodox practicant ,arde candela mereu ,am icoane, am carti ortodoxe,mir,tamaie,etc.Prietenul meu venea la mine si sta numai la usa si ff putin,ma critica mereu ca consum uleiul cu candela.Intr-una din zile am rreusit sa-l introduc in sufragerie si sa incerc s-ai citesc din Parintele Cleopa.In timp ce ii citeam,m-a intrerupt spunand ca i se face rau,il ia cu calduri si ameteli.M-am oprit,s-a sculat si inainte de plecare ,l-am intrebat daca realizeaza in ce s-a bagat,mi-a raspuns ca da si a plecat.Ma gasesc cu el dupa un anumit timp si imi spune ca la ortodocsi,sunt vraji.Daca sunt rebotezati ,sectantii nu se pot apropia de cele sfinte,li face rau.De aceea este aproape imposibil sa aduci un sectant pe calea cea dreapta.Am incecat,fratilor asa cum ma pricep si eu,sa va descriu, aceasta ratacire a mea ,care sper sa fi de folos oilor ratacite si sa cerceteze ortodixia inainte de a o parasi.Majoritatea sectantilor care a fost oaie ratacita ortodoxa,nu a cercetat ortodoxia si vorbesc in nstiinta
Doamne ajuta.

Danut7 05.12.2009 10:34:53

Citat:

Mai bine idolatrizezi o zi decat sa-l serbezi pe Dumnezeu?

Ca e idolatrie , nu o praznuire adevarata a ceea ce inseamna o zi de odihna.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:36:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.