![]() |
de fapt, flying... eu cred ca tu cauti atentie :))
si eu nu am ce face, dar am vrut sa te lamuresc. nu stiu daca ai observat, dar eu nu am prea multa activitate pe forum. ceea ce inseamna ca nu caut atentie, spre deosebire de altii. |
Citat:
Auzi mai Gibi, nu stiu de unde am impresia ca am mai citit undeva chestiile astea cu „ eu ma rog, altii-s pe net” si „ noi ascultam de biserica, restul nu asculta”... Aaaa, da. In pilda cu vamesul si fariseul.... Citat:
Incearca si tu un indemn duhovnicesc auzit in Biserica, daca tot ai fost in ea! |
Citat:
|
tot n-ati obosit de atatea deparazitari? :))
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Multumiri si binecuvantari... |
"Asemenea este împărăția cerurilor omului care a semănat sămânță bună în țarina sa. Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmașul lui, a semănat neghină printre grâu și s-a dus. Iar dacă a crescut paiul și a făcut rod, atunci s-a arătat și neghina. Venind slugile stăpânului casei, i-au zis: Doamne, n-ai semănat tu, oare, sămânță bună în țarina ta? De unde dar are neghină? Iar el le-a răspuns: Un om vrăjmaș a făcut aceasta. Slugile i-au zis: Voiești deci să ne ducem și s-o plivim?
El însă a zis: Nu, ca nu cumva, plivind neghina, să smulgeți odată cu ea și grâul. Lăsați să crească împreună și grâul și neghina, până la seceriș, și la vremea secerișului voi zice secerătorilor: Pliviți întâi neghina și legați-o în snopi ca s-o ardem, iar grâul adunați-l în jitnița mea." (Matei 13, 24-30) Doar Domnul stie care dintre noi este bob de grau, ori bob de neghina. Dea Domnul sa ajungem spice incarcate, strecurandu'ne printre firele de neghina, spre cer. |
Citat:
foarte putin domnule |
Citat:
Doar ca la mine nu s-a 'autovindecat' nimeni. |
Citat:
|
Citat:
In afara de istorisirile din Biblie nu ai nimic. Si tu crezi intr-o serie de scrieri a caror origine, vechime si autenticitate nu poate fi dovedita prin nimic. |
Citat:
|
Citat:
Imi place ca zici "si tu", adica te implica si pe tine, deci recunosti. Apoi zici scrieri, ceea ce reprezinta o dovada in sine, nu? doar exista! dar evolutionismul nu are nici scrieri, nici dovezi. Este tot o credinta in lucruri pe care e imposibil sa le demontreze cineva, nici nu a avut martori. Apoi o sa zici ca marturiile nu sunt dovezi. Bine. Atunci spune-mi cand ai vazut tu ultima oara un cercetator facand teste pe fosile? sau demonstrand ca din neviu poate aparea viata? sau demostrand originea universului? tu nu crezi in ceea ce spun altii fara sa-ti arate, fara sa vezi dovezi reale? de obicei e un singur cercetator care face niste teste sau ce face el, apoi publica o catre, si cati crezi ca au acces la experimentul lui? poate cativa, si apoi restul lumii trebuie sa creada marturia lor pe cuvant, ca de...nu e o religie si deci e adevarat. dar asta nu e stiinta! stiinta nu inseamna presupuneri si imaginatie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
in wikipedia e data o definitie ambigua in care nici nu spune cum se face de fapt evaluarea. si mai si zice "Peer review methods are employed to ... provide credibility." Citat:
Dar tot ocoliti big bangu si neviu=>viu si ce am mai spus. Dumitru vad ca nu vrei sa vb cu mine, bine, dar d c imi citezi posturile si ma contrazici daca nu vrei sa discuti? Si eu am mai mult decat Biblia. |
Citat:
Si tu consideri asta o dovada? Evolutionismul nu are scrieri? Poti ajunge la o astfel de afirmatie doar daca porti ochelari de cal. |
Citat:
dar tu ce consideri dovezi? hai sa o luam asa de la inceput... cu big bang. |
Citat:
Darwin a lansat doar o idee. De atunci totul a fost filosofie. Nici un cercetator nu s-a incumetat sa vada despre ce este vorba. Nu exista cercetari genetice, nu exista stiinte precum paleontologia, nu s-a descoperit nici o fosila, nu exista nimic. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sa luam cazul bigbangului, ca sa nu zici ca il ocolesc: Dovezi in sprijinul BB -omogenitatea la scara larga a universului -diagrama Hubble (acceleratia galaxiilor una fata de alta creste cu timpul), universul se extinde -abundenta elementelor usoare -existenta radiatiei cosmice de fond -fluctuatiile din radiatia cosmica de fond -temperatura radiatiei cosmice de fond -structura la scara larga a universului -varsta obiectelor cosmice (in principal a stelelor) -evolutia galaxiilor -radiatia cosmica de fond e produsa foarte departe de noi (prin masurarea efectelor S-Z si S-W) -existenta materiei negre si a energiei negre (fara legatura cu magia neagra) -consistenta tuturor dovezilor de mai sus in a da un model de univers cu aceleasi constante. Toate aceste dovezi, introduse in formula de calcul a probabilitatii unei ipoteze a lui Bayes, despre care am scris in alt topic si care ia in calcul probabilitatea ca o dovada sa apara intr-o anumita ipoteza, fac BB foarte probabil. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Nu am fort martor, dar exista marturii. |
Citat:
asta "-omogenitatea la scara larga a universului; -structura la scara larga a universului" nu exista decat ca presupunere fiindca nu au cum sa vada tot universul, doar portiuni. asta mi-a placut: " -existenta materiei negre si a energiei negre (fara legatura cu magia neagra)" nu au demonstrat asa ceva, logica lor urmatoarea: daca universul se extinde, nu se misca destul de repede, asa ca ar tb sa existe o alta forta opusa gravitatiei si impulsului de extindere(ca nu cumva sa nu fie teoria gresita) si o numesc materie neagra. dar ei spun cu gura lor ca nu au demonstrat-o. asta am vazut in toate documentarele. "-varsta obiectelor cosmice (in principal a stelelor)" cum o determina? "-evolutia galaxiilor" abia de putini ani de ani au si ei telescop si vb de evolutia galaxiilor? si cu radiatia ce vrei sa spui? ca vine de la big bang? si de 13 mlrd nu se mai opreste desi ar tb sa fi trecut de noi,(se plimba in cerc?) si big bangu nu mai e... si stii care e dovada lor de radiatie? puricii de la tv-urile vechi... |
Citat:
la evolutie martori? oau! deci crezi in marturiile unor oameni? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Orice as spune, intelegi pe dos. |
Citat:
In speta noastra, pozele ne arata cit de deplasat e spectrul luminii ce ajunge la noi, fata de spectrul emis. Cu cit e mai deplasat cu atit viteza relativa dintre noi si acea stea e mai mare. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Da, vine de la BB. In sensul ca a fost formata atunci nu ca ar veni si ar pleca undeva. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Da, sunt vechi, dar asta nu inseamna "evolutie". Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Stelele nu apar din nimic. Pentru clusterele mai apropiate se folosesc alte metode de masurare a distantei (cu ajutorul paralaxei), verificindu-se astfel ipotezele folosite pentru clusterele mai departate. Citat:
-evolutia pasiva (data de evolutia individuala a stelelor componente) -evolutia seculara data de rearanjarea dinamica a maselor in interiorul galaxiei, sub influenta maselor ce o compun -evolutia data de mediu, prin influentarea galaxiilor intre ele Diverse simulari pe calculator ne pot indica sensul de evolutie al morfologiei unei galaxii, si ea este de la o masa difuza si iregulata la o spirala sau eliptica cu diverse simetrii. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Deci partea cu spectrul si deplasarea nu am inteles-o, daca ei au doar poze 2D. Dr mai bine nu te chinuii fiindca nu vad legatura cu bb. |
Citat:
|
Citat:
Miscarea galaxiilor dovedeste doar ca mai demult in timp ele erau mult mai aproape una de alta. (de fapt nu se misca cu viteza ci spatiul se extinde ;) ) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:55:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.