![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nu va rugati pentru pagani !
Chiar Sfintii Parinti in cateva randuri ne invata sa nu ne rugam pentru pagani ! Nu luati de bun tot ce se scrie ! Cititi Sfintii Parinti !
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Noi nu stim inca ce fel de credinta ai.De ce nu marturisesti? |
Citat:
|
Citat:
ca evreul cand si-a luat traistuta si a plecat spre Tara fagaduita,asteptand Imparatia lui Dumnezeu,banuiesc ca nu s-a asteptat sa fie aceasta actiune urmata de ..pacea pe pamant..(sper sa nu o iei ca o judecata..:) |
Citat:
Care sunt prietenii tai? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Vă îndemn deci, înainte de toate, să faceți cereri, rugăciuni, mijlociri, mulțumiri, pentru toți oamenii,....Că acesta este lucru bun și primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru" 1 Timotei 2 : 1-3 |
Citat:
hai sa vedem prietenul tau..ala evreu ,ce zice ,de ce nu recunoste ca Iisus e Mesia .pune sablonul.(ii citez) Iisus a inviat toti mortii..nu Iisus a eradicat saracia din lume..(hm)..nu Iissus a adus pacea in lume..nu ... |
Am citit si eu cateva pagini din topicul acesta, mai mult n-am avut rabdare.... De ce intervin... pentru cei care nu au auzit si nu au citit nimic din dr. Nicolae Paulescu, un crestin 100%, va recomand cartea aceasta pe care o puteti descarca de aici:
http://www.scribd.com/doc/25418610/N...ranul-Talmudul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
Citat:
Ce treaba ai tu cu ce simt ceilalti, sau cu ale lor criterii? Tot asa iei apararea si romanilor in fata strainilor, a crestinilor in fata evreilor, sau a palestinienilor in fata evreilor...esti toleranta cu adevarat, sau de fapt ai si tu opiniile tale, dar ne tot bati la cap cu ele, in subiectivitatea ta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu stie mai bine de ce iubesc acest popor. Nu trebuie sa ma motivez in fata nimanui. |
Citat:
|
Citat:
un sfat:un evreu raspunde la o intrebare ..cu 3 intrebari.:) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu nu urasc nici un popor, nici eu nu am probleme de astea...insa am si eu niste preferinte totusi, si la fel ca si tine nu are nici un sens sa ma justific, sau sa argumentez de ce...si cum. Daca tu ai respecta oamenii, ai intelege ca nu prea ai ce comenta la fiecare remarca a unora vis a vis de un anumit popor, minoritate...sau orice altceva. |
Citat:
|
Sfat
Citat:
Romania este tara ortodoxa ! Noi doar pe Maica Domnului o cinstim ! |
Citat:
|
In plus sunt chiar hilare permanentele tale interventii, Maria-luisa...adica tu vrei sa spui ca majoritatea evreilor cand vorbesc, sau se gandesc la Crestini, se gandesc ca la ursuleti de plush, vorbesc cu respect nemasurat...si le dau lacrimile?
Sa fim seriosi, ai fi demna de luat in considerare...numai, si numai in conditia in care tot asa ai sari ca arsa la orice opinie negativa emisa de evrei la adresa crestinilor, romanilor...sau a oricarui alt popor, dar pana atunci e cam trasa-impinsa reactia ta...pe care eu o vad ca fiind extrem de Subiectiva!:79: |
si in plus e afona rau..nu stie nimic ..ii sustine si nu stie nici ea pe cine
asa ceva nu am mai vazut. |
N-aveti decat sa aruncati voi cu pietre. Vom vedea daca ati procedat corect.
|
Citat:
|
Dupa cat se misca de vioaie, am impresia ca pana sa fie lapidata mai trebuie vreun camion :))
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ca asa degeaba ,sambata ,pune lanturi evreul la strada sa nu circule masinile si nu trage nici apa la wc sambata.. |
Citat:
|
Totusi
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:10:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.