![]() |
Citat:
dar cararile de ajuns acolo sunt mai multe. aproape ca fiecare om are cararea lui, chiar daca este din aceeasi "scoala". iar eu nu cred ca Dumnezeu va refuza pe cineva vrednic in fapta doar pentru ca frecventa alte cursuri. |
cum am spus
religia nu mantuieste caci IIsus a zis Eu sunt calea adevarul si viata si nici o religie nu detine monopolul mantuirii.mantuirea e strict personala putem spune noi de altii ca sunt sau nu mantuiti??cu certitudine ca nu dar ce putem spune despre noi, despre mantuirea noastra,ce garantie avem noi??in inima noastra??Domnul IIsus vrea sa stim si iata una din dovezi
Faptele apostolilor 15:11 Ci credem că noi, ca și ei, suntem mântuiți prin harul Domnului Isus.” neintelegerea e simpla :intai vine mantuirea iar prin fapte o sustii,o pazesti ,o dovedesti caci omul prin faptele lui nu poate capata mantuirea ex Efeseni 2:9 Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni....ce frumos scrie pavel ca mantuirea nu-i prin fapte dar dupa ,trebuie sa o dovedesti e clar prin viata ta, dar si prin marturia cu gura ta daca asta crede omu nu-i asa?Domnul sa ne ajute pe toti |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Ce folos, frații mei, dacă zice cineva că are credință, iar fapte nu are? Oare credința poate să-l mântuiască?" Iacob 2:14 "Așa și cu credința: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăși" Iacob 2:17 " Vrei însă să înțelegi, omule nesocotit, că credința fără de fapte moartă este? Iacob 2:20 Uite ca si dracii cred: "Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură" (Iacob 2:19). Se mantuiesc ei? |
Citat:
Domnul sa te binecuvanteze |
Citat:
|
arata-mi un om mantuit te rog florine!daca eu spun ca sunt iertat,mantuit nu vreau sa dovedesc nimic doar puterea credintei in jertfa Domnului .nerecunoscand puterea jertfei Lui de a ne ierta de fapt afirmam ca noi ne chinuim sa fim mantuiti ceea ce inseamna ca nu prin jertfa Domnului ci prin puterea noastra..sa zicem ca-i asa, atunci cand vei ajunge la mantuire? in cer ?acolo e judecata.va fi si o judecata a celor mantuiti pentru rasplata ,asta daca se poate numi judecata sau socoteala.intreb sincer cine vrea sa fie mantuit?m-am nascut ortodox, am trait ortodox dar m-am intrebat la un moment dat unde ajung daca mor?am auzit variante dar cum puteam sa cred vreuna din ele din toata inima mea.n-am putut.Domnul lucreaza cand omul e sincer.poate sa spuna cineva 100% din toata inima ca stie exact ce-l asteapta dupa moarte? poate zice judecata,dar in urma judecatii?si asa m-am rugat am plans si Domnul m-a trimis la cruce si mi-a descoperit starea mea de pacatos si ce m-ar astepta .atunci am primit iertarea.nu vreau sa supar pe nimeni dar sunt mantuit si oricine poate fi mantuit daca vrea.
practic eu n-am religie,denumirea nu conteaza ci doar daca te-ai intalnit cu Domnul si ai capatat darul lui, iertarea.ne putem duela in versete dar daca nu vrei sa primesti mantuirea n-ai s-o primesti.imi pare rau sunt multe subiecte interesante dar mantuirea e cea mai importanta e vesnicia ,viitorul nostru AMIN |
Citat:
,,Viata duhovniceasca si cum o putem dobandi''. Se povesteste despre tot:nasterea din nou,har,jertfa hristica,toate astea in viziunea ortodoxa,caci in ortodoxie vorbim de acelasi lucru.Tot prin jertfa Domnului suntem mantuiti. Tot ce ai nevoie. Te-as ruga ca citesti aceasta carte,daca poti |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:16:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.