Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Focul iadului (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14689)

Illuminatu 29.12.2012 14:32:29

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 491494)
Se pare că furia te orbește într-atâta, încât nu mai citești bine frazele. Calmează-te omule că o să-ți cauzeze și e păcat, chiar așa!

Avorturile nu le-am pus pe seama BOR, ci pe seama membrilor/membrelor BOR; iar ideea era legată de presupusa lipsă de educație în Biserica Adventistă. Comparația am menținut-o la nivelul acesta, nu am dus ideea mai departe...

Mai, 666, duplicitar mai esti!
Respecta-te putin!
Fie-ti mila de tine! Asa spunea Sf.Andrei Saguna!

Ciprian Mustiata 29.12.2012 14:34:51

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 491497)
(...)
Adunatura sambetista permite avortul in circumstantele de mai-sus. Deci la voi ESTE PERMIS AVORTUL IN MOD OFICIAL!!!!!!!!!!!!!!!

Deci avortul este permis in situatii in care viata mamei e in pericol. Imi aminteste intr-un fel de pozitia ortodoxa ca si soldat ce trebuie sa omori pe cineva ca sa iti salvezi familia. In cazul acesta, trebuie omorat um embrion, in locul mamei!

Felicit BA pentru aceasta vedere moderna asupra sarcinii!

MihaiG 29.12.2012 14:40:55

Domnule Mustiata, pe alt topic vi s-a atras atenția că nu înțelept să vă întindeți la discuții cu userul Cornel Urs, pentru că este un troll pseudo-ortodox cu obsesii antipenticostale, interesat doar să facă scandal.

Atunci ați părut că înțelegeți; mă mir că acum nu realizați că vorbiți cu exact același individ, care are mai multe conturi.

osutafaraunu 29.12.2012 14:52:52

Citat:

De ce sa vorbim doar in cadrul realitatii romanesti? Atunci nu ataca BOR cand vorbesti de asa-zisele realitati romanesti.

Furia ta necontrolată a început să capete accente comice!:21: Ai vrut să scrii B.O., nu B.O.R. ori nu realizezi nici acuma cum e cu "realitatea românească"?...

Citat:

Plus de asta, poate nu stiai care este pozitia oficiala a staff-ului sambetist referitor la avort.
Hai sa te ajut:[...]
Adunatura sambetista permite avortul in circumstantele de mai-sus. Deci la voi ESTE PERMIS AVORTUL IN MOD OFICIAL!!!!!!!!!!!!!!!

Nu e nevoie să mă ajuți -mulțumesc- cunosc mult mai bine poziția oficială a Bisericii Adventiste cu privire la avort. Și o poate cunoaște oricine accesează site-ul oficial al Bisericii. Ba chiar în limba română, să nu existe dubii. Și mai ales dezinformări din partea persoanelor de rea credință.

P.S. "rea credință" nu se referă la credința denominațională. Asta pentru a te scuti de cuvintele jignitoare ce le arunci în fiecare postare... Uite că eu chiar fac ceva pentru reabilitarea ta... Fă și tu un minimum de efort...

Illuminatu 29.12.2012 14:53:10

Citat:

În prealabil postat de Ciprian Mustiata (Post 491499)
Deci avortul este permis in situatii in care viata mamei e in pericol. Imi aminteste intr-un fel de pozitia ortodoxa ca si soldat ce trebuie sa omori pe cineva ca sa iti salvezi familia. In cazul acesta, trebuie omorat um embrion, in locul mamei!

Si eu te felicit pe tine ca iar ai interpretat in stilul tau sfertodoct citatul oficial la sambetistilor. Din nou dai dovada de prostie crasa rau-intentionata.
Iti redau incaodata citatul cu speranta ca nu il vei mai viola:
"4) Women, at times however, may face exceptional circumstances that present serious moral or medical dilemmas, such as significant threats to the pregnant woman's life, serious jeopardy to her health, severe congenital defects carefully diagnosed in the fetus, and pregnancy resulting from rape or incest."

Este crestineste sa ucizi un copil - nu un embrion cum il numesti tu in mod barbar - din cauza ca prezinta malformatii?
Spune, crestinu' lu' peste!

Illuminatu 29.12.2012 14:56:41

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 491505)
Furia ta necontrolată a început să capete accente comice!:21: Ai vrut să scrii B.O., nu B.O.R. ori nu realizezi nici acuma cum e cu "realitatea românească"?...

Razi, tu, 666, dar nu prea e rasul tau!
Razi cam fortat!
Bucura-te, homosexuali oficiali aveti, chiuretaje oficiale faceti! Asta da "crestinism"!!!

Illuminatu 29.12.2012 15:00:04

Citat:

În prealabil postat de Ciprian Mustiata (Post 491499)
trebuie omorat um embrion, in locul mamei!

Faci afirmatii demne de Dr.Mengele!
Sa stii ca asa iti voi spune de-acum inainte: Dr.Mengele! Pentru ca esti demn de el!

osutafaraunu 29.12.2012 15:10:25

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 491508)
Razi, tu, 666, dar nu prea e rasul tau!
Razi cam fortat!
Bucura-te, homosexuali oficiali aveti, chiuretaje oficiale faceti! Asta da "crestinism"!!!

Amice, cu tine nu ajungi la capăt... De câte ori am spus că în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea (din România - ca să ne situăm în cadrul aceleiași realități românești cunoscute de tine și de mine) eventualii ucigași și homosexuali sunt imediat excluși, pe când în BOR indivizi de această teapă sunt menținuți până la moarte. Ba chiar și după, căci preotul îi trimite pe toți la "loc cu verdeață".

Ciprian Mustiata 29.12.2012 15:11:10

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 491501)
Domnule Mustiata, pe alt topic vi s-a atras atenția că nu înțelept să vă întindeți la discuții cu userul Cornel Urs, pentru că este un troll pseudo-ortodox cu obsesii antipenticostale, interesat doar să facă scandal.

Atunci ați părut că înțelegeți; mă mir că acum nu realizați că vorbiți cu exact același individ, care are mai multe conturi.

Multumesc de nota! Domnul sa va aiba in paza!

Din cate se vede nu mi-am dat seama!

Cornel Urs 29.12.2012 16:35:07

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 491493)
Nu, David Koresh nu a fost adventist.

dar ce a fost?

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:28:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.