![]() |
Citat:
Eu cred ca mai degraba vorbesc spaimele, alea netratate, din capul tau. Iar toleranta nu inseamna deloc ce debitezi acolo. Toleranta e un mod de a-ti afirma valorile, alaturi de alte moduri - cum sunt astea primitive "romanesti", de pilda. |
Citat:
Dar sa te ingadui, totusi... Sunt adeptul tolerantei, cum spuneam. |
Citat:
Cat despre valorile noastre "primitive", ma tem ca suntem mult prea prosti pentru sclipirile de care dai tu dovada, iar o eventuala "intalnire" cu tine (ca intre forumisti) te-ar pune intr-un con de umbra pe care nu-l meriti. Ce sa mai inveti tu de la altii, din moment ce... le stii pe toate si esti mult... deasupra lor? Si toate astea, sa nu uitam ca vin dintr-un bun-simt frate geaman cu smerenia, modestia, blandetea si toleranta!... |
Citat:
http://www.descopera.ro/stiinta/1517...inta-fotovideo Citat:
Citat:
Pai na, unde dragoste nu e.. |
Citat:
Opereaza distinctia, te rog frumos! Valorile sunt una, afirmarea lor prin practici/conduite/comportamente sociale sunt alta. |
Citat:
Dar nu imi fac iluzii ca vei veni; la celelalte intruniri ai lipsit. Din pacate. Asadar, vorbeste te rog despre ce faci, nu despre ce visezi ca ai putea sa faci, intr-o buna si frumoasa dimineata... Doamne ajuta! |
Cum ziceam deunăzi.
Mai bine trageți aer în piept și povestiți predica de la Lazăr și ăla nemilostiv, de ex. |
Citat:
Insomniile prelungite sunt un dezastru pentru trup , suflet si minte :) Doamne ajută! |
Citat:
In ceea ce priveste politica de la noi, dupa > 25 ani nu prea mai e loc de naivitati. Citat:
Citat:
O fi ceva de la "SECS" mai stii, probabil se preda la anumite facultati, numite si "case de toleranta", tu trebuie sa stii mai bine, da' scuteste-ne de lectii pe linia asta. |
Pervertirea firii tinerilor se datorează în mare măsură greșelilor părinților în creșterea și educația copiilor.
Noi nu avem nici o vină, de vină sunt doar gayuții și KI. :)) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:18:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.