Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Păcatul susținut de Presedinte ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18658)

ioan67 30.10.2016 15:53:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 634384)
Smecheria e ca "toleranta" - care inseamna practic a renunta sa-ti afirmi propriile valori este doar inceputul, este prima etapa, ulterior, vei fi obligat chiar sa le renegi.

De unde stii dumneata? Proorocesti viitorul cu o certitudine cel putin dubioasa...
Eu cred ca mai degraba vorbesc spaimele, alea netratate, din capul tau.

Iar toleranta nu inseamna deloc ce debitezi acolo. Toleranta e un mod de a-ti afirma valorile, alaturi de alte moduri - cum sunt astea primitive "romanesti", de pilda.

ioan67 30.10.2016 16:06:16

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 634385)
Probabil initiativa nu v-a trece nici macar de Parlament....

Pe unul care habar n-are sa puna o cratima, nu il ascult in materie de crestinism si politica. Ce folos sa traga un roman de pe urma unuia care dispretuieste limba romana?
Dar sa te ingadui, totusi... Sunt adeptul tolerantei, cum spuneam.

Mosh-Neagu 30.10.2016 16:20:34

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634389)
Pe unul care habar n-are sa puna o cratima, nu il ascult in materie de crestinism si politica. Ce folos sa traga un roman de pe urma unuia care dispretuieste limba romana?
Dar sa te ingadui, totusi... Sunt adeptul tolerantei, cum spuneam.

Daca privim in urma, realizam ca fiecare dintre noi, in graba, mai face cate o greseala. Ca sa-l acuzi pe Alin de "agramatism", e deja "vanatoare" si razbunare. Hai sa ne pastram "idealul" credintei, nu cine scuipa mai "frumos".
Cat despre valorile noastre "primitive", ma tem ca suntem mult prea prosti pentru sclipirile de care dai tu dovada, iar o eventuala "intalnire" cu tine (ca intre forumisti) te-ar pune intr-un con de umbra pe care nu-l meriti. Ce sa mai inveti tu de la altii, din moment ce... le stii pe toate si esti mult... deasupra lor? Si toate astea, sa nu uitam ca vin dintr-un bun-simt frate geaman cu smerenia, modestia, blandetea si toleranta!...

AlinB 30.10.2016 19:02:47

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634389)

Oamenii care, în mod constant, punctează greșelile gramaticale comise de cei din jur sunt mai ... ticăloși, afirmă oamenii de știință - FOTO+VIDEO

http://www.descopera.ro/stiinta/1517...inta-fotovideo

Citat:

Dar sa te ingadui, totusi...
De parca ai incotro :)

Citat:

Sunt adeptul tolerantei, cum spuneam.
Adeptul "ACCEPT" -ului mai degraba.
Pai na, unde dragoste nu e..

ioan67 30.10.2016 21:03:23

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 634393)
Cat despre valorile noastre "primitive"...

Unde am scris eu asta? Am scris despre valori? Sau despre practici?
Opereaza distinctia, te rog frumos!
Valorile sunt una, afirmarea lor prin practici/conduite/comportamente sociale sunt alta.

ioan67 30.10.2016 21:09:52

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 634393)
...ma tem ca suntem mult prea prosti pentru sclipirile de care dai tu dovada, iar o eventuala "intalnire" cu tine (ca intre forumisti) te-ar pune intr-un con de umbra pe care nu-l meriti. Ce sa mai inveti tu de la altii, din moment ce... le stii pe toate si esti mult... deasupra lor?

Toate la vremea lor. Vom vedea la locul faptei, cei care ne vom intalni. Probabil vom impartasi multe lucruri, asa cum a fost si la intalnirile precedente.

Dar nu imi fac iluzii ca vei veni; la celelalte intruniri ai lipsit. Din pacate.
Asadar, vorbeste te rog despre ce faci, nu despre ce visezi ca ai putea sa faci, intr-o buna si frumoasa dimineata...
Doamne ajuta!

DragosP 30.10.2016 21:19:08

Cum ziceam deunăzi.
Mai bine trageți aer în piept și povestiți predica de la Lazăr și ăla nemilostiv, de ex.

cristiboss56 30.10.2016 21:35:33

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 634409)
Cum ziceam deunăzi.
Mai bine trageți aer în piept și povestiți predica de la Lazăr și ăla nemilostiv, de ex.

Si mai mult somn linistit noaptea, nu strică :)
Insomniile prelungite sunt un dezastru pentru trup , suflet si minte :)
Doamne ajută!

AlinB 30.10.2016 21:52:57

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634386)
De unde stii dumneata? Proorocesti viitorul cu o certitudine cel putin dubioasa...

Ceea ce zici tu ca e "viitor" e deja "prezent" in tarile asa zis "civilizate".

In ceea ce priveste politica de la noi, dupa > 25 ani nu prea mai e loc de naivitati.

Citat:

Eu cred ca mai degraba vorbesc spaimele, alea netratate, din capul tau.
Mai degraba pe tne te vad plini de frici, frica de a nu te alinia la noile trenduri, frici imaginare in dreptul crestinilor care isi cer drepturile..etc.

Citat:

Iar toleranta nu inseamna deloc ce debitezi acolo. Toleranta e un mod de a-ti afirma valorile, alaturi de alte moduri - cum sunt astea primitive "romanesti", de pilda.
Tot caut in sistemul moral crestin si nu gasesc "toleranta".

O fi ceva de la "SECS" mai stii, probabil se preda la anumite facultati, numite si "case de toleranta", tu trebuie sa stii mai bine, da' scuteste-ne de lectii pe linia asta.

simpllu 30.10.2016 22:41:19

Pervertirea firii tinerilor se datorează în mare măsură greșelilor părinților în creșterea și educația copiilor.
Noi nu avem nici o vină, de vină sunt doar gayuții și KI. :))

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:18:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.