![]() |
SCHISMATICI si ANATEMIZATI de catre BOR, aceasta este principala eticheta a celor din BOSVR, indiferent ce ar spune ei!
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul! |
Razvan, ti-as da perfecta dreptate daca mi-ai raspunde sincer la o intrebare.
practic, tu spui ca marea problema este neascultarea clericilor din BOSV fara de BOR? (nu asta e intrebarea) |
neascultarea BOSV fata de BOR..... ma iertati
|
Dac Parintele Ilie Cleopa afirma ca BOSVR se afla sub anatema BOR, cum as putea sa nu cred? Voi relua din nou fragmentul cu pricina:
Citat:
|
bun. iti mai pun o intrebare, dupa care urmeaza intrebarea propriu-zisa.
ascultarea se face de oricine? sau numai de aceia care si ei, la randul lor, asculta de superiorii / predecesorii sai? (sa nu-l uitam pe Arie... crestinii pastoriti de acesta ar fi trebuit sa faca ascultare de el?) |
totusi nu inteleg ce este cu acea adresa... nu o cunosc... am incercat s-o accesez si nu merge.
aceea, spui tu, ne apartine? in fine... cum i-am judecat noi pe cei din BOR? sincer... vreau un raspuns concret, vreau un exemplu... si o dovada daca se poate... dar nu o adresa inexistenta. |
Nu exista nici o anatema a BOR impotriva BOSV si nici invers!Din punct de vedere canonic clerul Bosv nu exista si deci BOSV nu exista,Exista doar o asociatie religioasa numita BOSV cu de la sine putere.Acesta asociatieconform canoanelor din Pidalion are un caracter laic si nu merita atata atentie din partea BOr pt o anatema.
|
Hristos A Inviat!
Multumesc, frate Dorstor pentru lamurire. Dar atunci, despre cei care se joaca de-a preotii in zisa BOSVR ce ne-ai putea spune, frate Dorstor? Ca e cam trist sa se joace de-a preotii, stiind ce-i asteapta pentru aceasta joaca: talpa iadului. Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri, frate Dorstor. --------------------------------------------------------------------------------------- Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul! |
ispita_ta, nu am dat acea adresa ca s-o accesezi, pur si simplu a facut parte din textul citat.
Daca vrei sa-ti mearga adresa respewctiva, scrie cu mana ta in caseta de adrese de internet: www.ortodoxia.go.ro Acum ar trebui sa mearga, dar din cate stiu site-ul deja a fost sters de la acea adresa. Si nu stiu unde a fost mutat. |
de ce te feresti sa raspunzi? probabil pt ca esti constrient unde vrei sa ajung si stii ca asa e...
am intrat... stiu ca-s batuta in cap, dar am dat copy-paste la adresa... si scrie asta "Site deleted by HOME.RO staff. " textul de unde e citat? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:03:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.