marilena12 |
05.09.2007 17:29:20 |
Citat:
În prealabil postat de urzicuta
In anul cand eram insarcinata cu primul copil,in maternitatea din Craiova veneau femei care avortau la 5 luni,la 6 luni.Evident se auzeau scancetele copiilor,erau intr-un salon alaturat,scancete f.slabe si urletele de durere ale acestor "mame"carora lise provoca efectiv nasterea cu pastile auzisem eu...travaliul lor dura nefiresc de mult,povesteau a doua zi cum vazusera moartea cu ochii..dupa care isi strangeau catrafusele si plecau marea majoritate fara remuscari,cu zambetul pe buze..asistentele pentru niste bani in plus duceau acesti copii intr-o camera separata si-i omorau..incercau sa pastreze discretia in jurul lor dar se aflase..a fost inb acel an si o echipa tv care a facut o ancheta fara finalizare..am avut ghinionul sa fac un tratament pt.mentinerea sarcinii si am stat 5 luni internata in spital...am vazut atatea grozavii...am auzit mai ales atatea scancete nevinovate ca mai am si acum cosmaruri...nu pot intelege cum se poate discuta cu atata detasare despre o crima.Maria si Erzbet sunt convinsa ca va veti schimba punctul de vedere..e teribilismul varstei(nu vreau sa va jignesc)
|
Daniela, si eu locuiesc in Craiova, si am nascut la Spitalul de Urgenta nr. 1. Este ingrozitor ce spui. Ingrozitor. Cand am nascut eu, dupa 5 ore de la nastere, fetita mea a facut pneumonie de aspiratie, la ambii plamani primind initial un prognostic de 24 de ore de viata. Eu nu stiam, insa sotul si sora mea au dus tot greul. Medicii au dat vina pe mine spunand ca am avut o infectie cu stafilococ in lichidul amniotic fapt care ziceau ei, ar fi condus la o intoxicatie cu meconiu. Eu nu cred asta, pt ca mi-au spus cadre medicale de la Bucuresti ca nu se supravietuieste cu asa ceva, mai degraba cred ca nu a fost aspirata cum trebuie si a respirat lichid amniotic in plamani. Doctorita mea stia insa ca eu eram super investigata (deci de unde infectie, la zecile de analize care inclusiv la internare erau foarte bune), insa a sustinut ideea cu infectia. A stat non-stop la mine si la copil, si-a vazut familia doar dupa 5 zile. Era super ofticata, auzise ca sunt teoloaga, si stia ca o surprinsesem cu o zi inainte de a ma interna, la policlinica in timp ce a facut chiuretaj la doua fete. A primit ce s-a intamplat cu fetita mea, nu stiu din ce cauza, ca pe o pedeapsa de la Dumnezeu, si acum, sunt aproape un an si jumatate, de cand nu a mai facut aceasta interventie nimanui. A promis si in fata mea, si fetitei ei de 12 ani. Multumesc lui Dumnezeu ca este Anna bine, daca imi pierdeam copilul, nu lasam acest lucru necercetat. In a 5 a zi de la nastere, am plecat cu bebe la Bucuresti, cu un elicopter smurd, si deja in a doua zi, copilul a fost scos de pe ventilator. Incet, s-a vindecat la plamani, si multumita Domnului, nu am avut alte probleme cu ea. Eu sunt sigura ca s-a vindecat datorita rugaciunilor Maicii Domnului si ale parintelui mneu duhovnic, care m-a pus sa botez copila in a 3 a zi, ca sa o poata trece la pomelnic, m-a sfatuit sa o daruiesc prin inchinare Maicii lui Dumnezeu, si asa am numit-o Anna Maria. Vreau sa zic un lucru. La Terapie Intensiva, s-au adunat urgent aparate din tot spitalul, au fost chemati cei mai buni medici de acasa in noaptea aia, si dupa ce a fost intubata, fetita mea a fost asezata intr-un incubator care avea deasupra o icoana a Nascatoarei de Dumnezeu, chiar in fata fetitei. Printr-o intamplare minunata, si in fata patului meu din salon era o asemenea icoana, cand deschideam eu ochii era Maica Domnului in fata mea, la fel si la puiul meu. Mi s-a rupt sufletul atunci, s-a indurat Domnul de noi, sotul meu, procuror criminalist, plangea ca un copil langa incubator si prin tot spitalul, iar eu eram ca nebuna, doar cu rugaciunea. Am coborat opt etaje cu firele pe burta (am avut cezariana, pt ca bebelusa avea aproape 4 kg), nu ma mai gandeam deloc la mine, doar copilul sa se faca bine. Imi vine sa urlu cand ma gandesc cum merg femeile la avort, nestiind ce crima este, si ce chinuri vor patimi, daca nu se vor cai la spovedanie. Mie si acum mi-e teama de necazuri, cand ma gandesc sa devin iar mamica. Doar cu Dumnezeu inainte se poate...
|