Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Sinaxa interortodoxa din 4 aprilie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18878)

suslik 25.04.2017 12:09:40

O sa zica si ei ca nu exista "nemurirea mortului", aia e nascocire a preotilor ecumenisti, afalti in alianta uc tiranul de Papa de la Roma.
Pe bune, ai dreptate, Iuliu, chiar incep sa semenecu ceva hibrid intre raskolnici bezpopovti, stilisti, acefali si adventisti.
Genial lucrat, Arhiconii!
Vorba unui parinte: daca am avea noi, oamenii, macar a mia parte din dedicatia si inventivitatea Cazutilor, dar inversate, adica puse in slujba lui Dumnezeu, ne-am mintui ca specie.

suslik 25.04.2017 12:16:37

Chiar, mi s-a făcut dor de adve 128 al nostru. În comparație cu lătrăii schismatici, cel mai hardliner neoprotestant anihilaționist (adve și ieho) sunt absolut simpatici.

antoniap 25.04.2017 13:40:22

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 647391)
Chiar, mi s-a făcut dor de adve 128 al nostru. În comparație cu lătrăii schismatici, cel mai hardliner neoprotestant anihilaționist (adve și ieho) sunt absolut simpatici.

...gâfâi suslik fără a observa ca prin tastatura lui dansează încornoratii!

iuliu46 25.04.2017 13:42:25

Oricum are mai putini decat Staicu ala. Probabil fostul preot are vreo tastatura de fitze. :)

suslik 25.04.2017 13:46:51

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 647393)
Oricum are mai putini decat Staicu ala. Probabil fostul preot are vreo tastatura de fitze. :)

Chiar. De unde au răspopiții bani să trăiască fără muncă? Foarte interesant.

catalin2 25.04.2017 15:00:04

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 647314)
Nu intelegi sau te faci ca nu intelegi, de asta a dat ca exemplu un mahomedan, spunand cat de important este pentru noi sa-l respectam in sinceritatea si devotamentul fata de dumnezeul lui. Altfel ce rost ar fi avut? A fost o invatatura, vom merge individual la judecata. Nu a spus ca islamul e bun. Tu crezi ca doar fiind ortodox gata, ai ceva pile, eu nu cred asta, n-avem taticu nicio pila.

Ps.eu sunt inalt, am probleme mari in zona lombara, mi-e greu sa stau mult timp in picioare nemiscat, deseori imi sustin mijlocul cu mainile la spate, am avut surpriza ca o femeie sa-mi dea peste maini :), peste ceva timp am dus iar mainile la spate si iar mi-a tras una. :)

Eu am stiut de la inceput ce vrei sa spui, dar nu asta spune IPS Bartolomeu, spune ca noi respectam pe toti oamenii indiferent de credinta. Am citit tot interviul, intr-un loc ii aminteste si pe atei, acum nu putem spune ca e bine ca ateul sa staruie in credinta lui, ca se apropie de Dumnezeu. Ortodoxia ii respecta pe toti, nu a gandit razboaie religioase impotriva paganilor sau inchizitia impotriva ereticilor.

antoniap 25.04.2017 15:00:37

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 647394)
Chiar. De unde au răspopiții bani să trăiască fără muncă? Foarte interesant.

Acum ai vrea sa moara și de foame preoții și călugării marturisitori! Asta da iubire!

suslik 25.04.2017 18:06:06

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 647396)
Acum ai vrea sa moara și de foame preoții și călugării marturisitori! Asta da iubire!

Pai nu vor ei sa se jertfeasca zeului lor imaginar? Pai da, ei au un zeu imaginar. In nici un caz nu e vorba de Dumnezeul Adevarat, ci de unul sau mai multi arhiconi care ii invita la schisma, ducindu-i treptat la inchinarea la un Cristos fals.

GMihai 25.04.2017 20:33:10

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 647396)

Cred că ar vrea să muncească, nu să moară de foame, și nu călugării "mărturisitori", ci niște răspopiți schismatici.

suslik 25.04.2017 20:58:30

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 647403)
Cred că ar vrea să muncească, nu să moară de foame, și nu călugării "mărturisitori", ci niște răspopiți schismatici.

Exact!
Mihai, sedevacantii sint, in cea mai mare parte, laici, nu?
Ei bine,, aici in Rasarit, aluatul schismei e format îndeosebi din calugari anarhici din pdv al disciplinei canonice, si din preoti caterisiti. Deh, caracteristicile dintotdeauna ale schismei la greci, rusi, romani...

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:39:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.