![]() |
O sa zica si ei ca nu exista "nemurirea mortului", aia e nascocire a preotilor ecumenisti, afalti in alianta uc tiranul de Papa de la Roma.
Pe bune, ai dreptate, Iuliu, chiar incep sa semenecu ceva hibrid intre raskolnici bezpopovti, stilisti, acefali si adventisti. Genial lucrat, Arhiconii! Vorba unui parinte: daca am avea noi, oamenii, macar a mia parte din dedicatia si inventivitatea Cazutilor, dar inversate, adica puse in slujba lui Dumnezeu, ne-am mintui ca specie. |
Chiar, mi s-a făcut dor de adve 128 al nostru. În comparație cu lătrăii schismatici, cel mai hardliner neoprotestant anihilaționist (adve și ieho) sunt absolut simpatici.
|
Citat:
|
Oricum are mai putini decat Staicu ala. Probabil fostul preot are vreo tastatura de fitze. :)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mihai, sedevacantii sint, in cea mai mare parte, laici, nu? Ei bine,, aici in Rasarit, aluatul schismei e format îndeosebi din calugari anarhici din pdv al disciplinei canonice, si din preoti caterisiti. Deh, caracteristicile dintotdeauna ale schismei la greci, rusi, romani... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:39:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.