În prealabil postat de alx
(Post 120456)
dumnezeu poate sa schimbe viata unui om in cateva clipe, nu saptamani. Iar cand o face, cu cat e mai ratacit omul, cu atat e mai puternica lumina sa. O persoana care are doar schelet de ratiune, nu poate sa se bucure de viata, daca nu poate simti. Numai cei smintiti pot crede ca atotputernicul poate fi aflat cu puterea creierului omenesc.
De curand am avut norocul sa intalnesc pe cineva, iar viata mi s-a schimbat complet. Ma simt sub un bec, care ma lumineaza usor, iar pe zi ce trece, aceasta lumina creste in intensitate. Vorbele sunt prea slabe pentru a descrie ce simte omul, dragostea, iubirea aproapelui, si iubirea catre tatal ceresc.
Daca inainte credeam ca prin ratiune pot ajunge sa cunosc atat de mult, acum mi-am dat seama ca ratiunea se comporta ca oasele, iar iubirea, simtirea divina, e precum carnea irigata de sange. Cum sa fii om doar cu scheletul? Sunt goluri pe care doar descoperindu-te, gasind menirea ta pe pamant, voia domnului, cele sfinte si bune, le poti umple.
Dumnezeu are un plan pentru fiecare, iar noi daca actionam impotriva, nu facem decat sa ne chinuim. El pe toti ne vrea inapoi, sa ne ridicam din pacat, si sa ajungem iar fara de pata.
|