Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Citate preferate, cugetari, vorbe de duh (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=772)

silverstar 04.03.2009 18:07:47

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 120456)
Dumnezeu poate sa schimbe viata unui om in cateva clipe, nu saptamani.

[COLOR=green]Viața - da, ideile, modul de gandire - nu...[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=green]Q E D![/COLOR][/SIZE]

alx 04.03.2009 18:11:48

"Nu va grabiti sa judecati aproapele; ocara veti arunca asupra lui, fara sa stiti ca maniati astfel pe Dumnezeu".

cristiboss56 04.03.2009 18:18:31

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 120461)
"Nu va grabiti sa judecati aproapele; ocara veti arunca asupra lui, fara sa stiti ca maniati astfel pe Dumnezeu".

Sfânta Scriptură: "Mai bine este a locui in pustie decât cu femeia limbută și certăreață"

alx 04.03.2009 18:21:25

"Mai bine este a locui in pustie decât cu femeia limbută și certăreață"
sau
"Mai bine este a locui in pustie decât cu o persoană limbută și certăreață"

Se face referire la sexul persoanei? Nu de alta, dar numai la discriminare sa nu ne gandim.

silverstar 04.03.2009 18:28:14

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 120463)
"Mai bine este a locui in pustie decât cu femeia limbută și certăreață"
sau
"Mai bine este a locui in pustie decât cu o persoană limbută și certăreață"

Se face referire la sexul persoanei? Nu de alta, dar numai la discriminare sa nu ne gandim.

[COLOR=green]A, e bine ca ai reusit sa te recunosti in citate...[/COLOR]

alx 04.03.2009 18:33:35

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 120464)
[COLOR=green]A, e bine ca ai reusit sa te recunosti in citate...[/COLOR]

Cum poti afirma ca s-ar fi scris de mine in Sfanta Scriptura? Sunt doar o simpla persoana, din turma Domnului. Cati ne regasim in scrierile Bibliei, si cati fug de acestea?

alx 04.03.2009 18:41:59

De ce fiii si fiicele Domnului se supara intre ei? Pentru ce atata lupta cand toti suntem a Tatalui?
Tocmai l-am ascultat pe PreaSfintitul Justinian Chira, si mi-au dat lacrimile.

cristiboss56 04.03.2009 18:43:21

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 120465)
Cum poti afirma ca s-ar fi scris de mine in Sfanta Scriptura? Sunt doar o simpla persoana, din turma Domnului. Cati ne regasim in scrierile Bibliei, si cati fug de acestea?

"Nu căuta să auzi de la prieteni pe cele plăcute, ci pe cele adevărate" < Sfântul Fotie >

alx 04.03.2009 19:25:19

"Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește." Corinteni 13-3
"Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește." Corinteni 13-4
Trimit o imbratisare calda, pentru domnul Cristi.

adrian010155 04.03.2009 21:04:44

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 120456)
dumnezeu poate sa schimbe viata unui om in cateva clipe, nu saptamani. Iar cand o face, cu cat e mai ratacit omul, cu atat e mai puternica lumina sa. O persoana care are doar schelet de ratiune, nu poate sa se bucure de viata, daca nu poate simti. Numai cei smintiti pot crede ca atotputernicul poate fi aflat cu puterea creierului omenesc.
De curand am avut norocul sa intalnesc pe cineva, iar viata mi s-a schimbat complet. Ma simt sub un bec, care ma lumineaza usor, iar pe zi ce trece, aceasta lumina creste in intensitate. Vorbele sunt prea slabe pentru a descrie ce simte omul, dragostea, iubirea aproapelui, si iubirea catre tatal ceresc.
Daca inainte credeam ca prin ratiune pot ajunge sa cunosc atat de mult, acum mi-am dat seama ca ratiunea se comporta ca oasele, iar iubirea, simtirea divina, e precum carnea irigata de sange. Cum sa fii om doar cu scheletul? Sunt goluri pe care doar descoperindu-te, gasind menirea ta pe pamant, voia domnului, cele sfinte si bune, le poti umple.
Dumnezeu are un plan pentru fiecare, iar noi daca actionam impotriva, nu facem decat sa ne chinuim. El pe toti ne vrea inapoi, sa ne ridicam din pacat, si sa ajungem iar fara de pata.

:53::53::53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:49:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.