![]() |
indiciu: 5 imparati
In care carte ne este prezentata dezbinarea imparatiei lui Iuda si reformele caror imparati sunt prezentate?
|
E intrebarea asta atat de grea sau toata lumea profita de acalmia duminicii? :) O duminica placuta! i'm out!
Va las raspunsul: Cartea a doua Paralipomena (II Cronici) 1. dezbinarea imparatiei si istoria lui Iuda cap.10-36 2. imparati sub a caror conducere au avut loc miscari de trezire spirituala,innoire si reforma: Asa (IICronici 15: 8, 9),Iosafat (IICronici 17:3, 4),Ioas (IICronici 17:3,4),Ezechia (IICronici 29:3-36) , Iosia (IICronici 30:1, II Cronici 15,1) Oricine poate continua jocul cu o intrebare. |
pe cine cade blestemul neidreptatit? Cu citat bilbiv, va rog.
Desi, parca vad ca numai ioanna, mihailc sau osutafaraunu vor raspunde. Oare ma insel? |
Citat:
|
raspuns corect.
Aveti cuvantul!:) |
Va multumesc onorat prezidiu,imi vine-n cap un discurs pe stil Catavencu da ma abtin:) Intrebare:De ce Dumnezeu i-a spus lui Moise "Iata pamantul pentru care M-am jurat lui Avraam, lui Isaac si lui Iacov, zicand: Semintiei tale il voi da.Te-am invrednicit sa-l vezi cu ochii tai; dar in el nu vei intra!" si acesta s-a adaugat stramosilor lui (conform expresiei iudice>adica a murit)in Tara Moabului?Cu ce a gresit Moise?
|
Citat:
"Vom putea noi oare să vă scoatem apă din stânca aceasta?”Num 20, 10 |
Citat:
|
la ce ora au inceput apostolii propovaduirea in limbi la Ierusalim?
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:39:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.