Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

ovidiu b. 04.07.2013 17:33:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525425)
In principiu sunt si eu de acord.
Insa impreuna cu sectarismul se ajunge la asta:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/fana...re-926353.html

Păi și ce legătură au una cu alta?

AlinB 04.07.2013 17:37:26

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525413)
Și ce te face să crezi că tu ești cel mai documentat? Doar pentru că sunt călugări și stau în mănăstire?

Pentru ca de cativa ani incoace am observat tot felul de lucruri ciudate venite din manastiri in special pe fliera Internetului.
Asa ca am motive sa fiu suspicios.

Citat:

Când ai ocazia, te rog să treci pe la Oașa și să-l rogi pe pr Marcel Hencheș (preot de mir) să te lămurească cum stă treaba. Apoi să văd dacă mai stau în picioare statisicile tale și toate studiile.
Pai tu ai vorbit cu el?
Daca da, sa auzim argumentele.
Daca sunt cele care le-am auzit pana acum, nu merita nici macar un telefon, ce sa mai zic drumul.

Citat:

Duhovnicii se ocupă de oameni și nu de mașini.
Precizare: se ocupa de probleme lor duhovnicesti, nu de diagnostice sau studii medicale.
Daca se mai ocupa si de asta, deja nu o mai fac in calitate de duhovnici - calitate invocata ERONAT de catre tine intr-un context care n-are legatura cu cele duhovnicesti.
Te-ai prins acum?

Citat:

Pe deh, știința e mai presus de Dumnezeu, nu?
E o tehnica a celui care a fost prins cu matza moarta in sac, sa zica ca de fapt matza moarta era la tine.
Eu n-am afirmat nimic de genul asta, in schimb tu ai afirmat exact opusul, ca duhovnicul e o autoritate mai buna decat medicul in chestiuni medicale sau ma rog, cel putin la fel de competent.

ovidiu b. 04.07.2013 17:39:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525426)
Sa vedem unde.
Daca zici mi-a zis mie o matusa care a auzit o vecina de la fratele care a fost la nu's ce predica, atunci las-o balta.
Mai bine taceai.

Nu, ceea ce suțin mi-e foarte clar. Era pe războintrucuvânt un articol cu IPS Laurențiu care a luat atitudine împotriva vaccinului anti-HPV și gripei porcine.

AlinB 04.07.2013 17:50:08

Link te rog.
Si cu maicuta pediatra nu m-ai lamurit.

ovidiu b. 04.07.2013 17:53:15

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525436)
Link te rog.

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...antul-nicolae/

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525436)
Si cu maicuta pediatra nu m-ai lamurit.

E suficient cât am vorbit, nu mă apuc să fac reclamă. Indicii ai destule.

AlinB 04.07.2013 18:20:27

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525437)
E suficient cât am vorbit, nu mă apuc să fac reclamă. Indicii ai destule.

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525379)
ps: dacă e nevoie am să-ți dau și numele să te asiguri că afirmația e verificabilă.

Pai tu te-ai oferit.
Sa auzim numele.

AlinB 04.07.2013 18:25:29

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525437)

Folosirea intensa a manipularii este unul din semnele sectarismului.
Foarte intalnita la antivaccinisti.

De exemplu, unde in link -ul de mai sus, IPS Laurentiu Streza vorbeste impotriva vaccinarii?

Vorbeste impotriva vaccinului anti-HPV, cu niste argumente punctuale, pe cand voi aveti pata pusa pe vaccinare in general.
Si uite asa, l-ati inrolat si pe IPS fara sa stie in campania cu minciuni.

ovidiu b. 04.07.2013 19:22:26

Alin, din nou vii cu presupunerile tale specifice, ce nu vrei să pricepi că e sufient cât am vorbit sau poate prea mult.

ovidiu b. 04.07.2013 19:23:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525447)
Pai tu te-ai oferit.
Sa auzim numele.

De privat ai auzit? Și nu îți era ție adresat mesajul. Nu crezi că întreci măsura?

ovidiu b. 04.07.2013 19:31:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525449)
De exemplu, unde in link -ul de mai sus, IPS Laurentiu Streza vorbeste impotriva vaccinarii?

Vorbeste impotriva vaccinului anti-HPV, cu niste argumente punctuale, pe cand voi aveti pata pusa pe vaccinare in general.
Si uite asa, l-ati inrolat si pe IPS fara sa stie in campania cu minciuni.

Ce vorbești? Uite aici un extras din Pastorală:

"Încă de anul trecut am dorit să atragem atenția asupra riscurilor pe care le presupune încercarea de a administra populației vaccinuri insuficient testate, care conțin substanțe deosebit de toxice. Chiar în comunitatea medicală există rezerve și controverse legate de vaccinurile împotriva cancerului de col uterin (atribuit virusului papiloma uman), a gripei noi (porcine), a poliomielitei. Îngrijorător este faptul că producătorii acestora și autoritățile de resort nu își asumă responsabilitatea cuvenită față de efectele secundare negative semnalate sau posibile, gestionând crizele medicale prin panică mediatică (cazul gripei aviare) și invocarea măsurilor coercitive."

Ți-am subliniat mult "iubita" ta poliomelită.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:49:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.