AlinB |
04.07.2013 17:37:26 |
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
(Post 525413)
Și ce te face să crezi că tu ești cel mai documentat? Doar pentru că sunt călugări și stau în mănăstire?
|
Pentru ca de cativa ani incoace am observat tot felul de lucruri ciudate venite din manastiri in special pe fliera Internetului.
Asa ca am motive sa fiu suspicios.
Citat:
Când ai ocazia, te rog să treci pe la Oașa și să-l rogi pe pr Marcel Hencheș (preot de mir) să te lămurească cum stă treaba. Apoi să văd dacă mai stau în picioare statisicile tale și toate studiile.
|
Pai tu ai vorbit cu el?
Daca da, sa auzim argumentele.
Daca sunt cele care le-am auzit pana acum, nu merita nici macar un telefon, ce sa mai zic drumul.
Citat:
Duhovnicii se ocupă de oameni și nu de mașini.
|
Precizare: se ocupa de probleme lor duhovnicesti, nu de diagnostice sau studii medicale.
Daca se mai ocupa si de asta, deja nu o mai fac in calitate de duhovnici - calitate invocata ERONAT de catre tine intr-un context care n-are legatura cu cele duhovnicesti.
Te-ai prins acum?
Citat:
Pe deh, știința e mai presus de Dumnezeu, nu?
|
E o tehnica a celui care a fost prins cu matza moarta in sac, sa zica ca de fapt matza moarta era la tine.
Eu n-am afirmat nimic de genul asta, in schimb tu ai afirmat exact opusul, ca duhovnicul e o autoritate mai buna decat medicul in chestiuni medicale sau ma rog, cel putin la fel de competent.
|