![]() |
Da, dar daca a te folosi de un cip este un compromis, atunci si faptul ca butonam tot timpul la calculator care e plin de cipuri, si faptul ca avem carduri bancare sau telefoane mobile cu cip si antena, tot compromisuri sunt.
Daca a avea telefon mobil nu este o cadere, atunci nici un act cu cip nu e o cadere, prin simpla lui posesie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cum facem noi această opoziție? Așa de capul nostru? Cine o conduce?
|
Decebal,
Cu implantarea NU putem fi de acord. Findca asa cum am zis, este un grav atentat la demnitatea fiintei umane. Dar cine a zis ca urmeaza implantarea ? Cele care se pun acum sunt in scopuri medicale, din cate am inteles eu. Nu am auzit sa fi propus cineva deocamdata ca toti oamenii sa fie implantati cu cipuri. E o galagie fara fond, la momentul asta. |
Citat:
Biserica Rusa despre GUVERNAREA ELECTRONICA, CARDUL UNIVERSAL, BIOMETRIE SI CIPURI. Pericolul unui sistem global de control totalitar al cetateanului (Război întru Cuvânt) http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ri-biometrice/ Citat:
|
Citat:
Ce spune BOR nu e intotdeauna in concordanta cu viata intru Hristos ,adica sa acceptam sa avem un nr.in loc de nume prin care de la Bruxelles putem fi oricand urmariti. Acum totul e pe fata ,ori Dumnezeu tine la libertatea noastra ,El ne-a creat liberi ,ne-a dat libertate chiar si sa pacatuim. |
Citat:
Parintele Iustin spune sa ne pregatim chiar sa si murim Sistemul totalitar e necrutator ,am citit de curand cartea "Sa nu ne razbunati " scrisa de monahul Moise . Ai duhovnic ,prin el graieste Dumnezeu si el raspunde de binecuvantarile pe care le va da fiilor lui duhovnicesti . |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:58:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.