Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Păcatul susținut de Presedinte ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18658)

ioan67 31.10.2016 10:40:48

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 634508)
... pe-aici esti "inamicul tuturor"! (Ma refer la "valoare crestina"...

Ma bucur, desi ma indoiesc ca sunt chiar inamicul tuturor.
Ma bucur pentru ca si eu ma simt clar inamicul vostru. Inteleg foarte diferit de voi invatatura crestina si caut sa o practic cat pot de bine, insa nu ca voi.
Valoarea mea crestina e o vorba proasta scoasa de matale. Nu ma intereseaza astfel de concepte si nici parerea pe care o aveti despre "valoarea mea". (apropos, spre deosebire de dvs., nu ascult manele autohtone)

cristiboss56 31.10.2016 11:07:01

Adevărul va ieși la iveală … nimic nu poate să rămână ascuns, deoarece Dumnezeu scoate la lumină tot ce omul a vrut să țină secret !

cristiboss56 31.10.2016 11:09:44

Dumnezeu scoate la iveală ce este ținut ascuns
Păcatele ascunse . „ Tu pui înaintea Ta nelegiuirile noastre și scoți la lumina feței Tale păcatele noastre cele ascunse ”. (Psalmi 90 : 8) EL este Lumina și când se aprinde becul undeva, se vede tot ce era ascuns în întuneric !
În Iov 12 : 22, 28 : 11 scrie că : „ El descoperă ce este ascuns în întuneric … Oprește curgerea apelor și scoate la lumină ce este ascuns ”.
„ Păcatele unor oameni sunt cunoscute și merg înainte la judecată, iar ale altora vin pe urmă. Tot așa și faptele bune sunt cunoscute ; și cele ce nu sunt cunoscute nu pot să rămână ascunse ”. (I Timotei 5 : 24 – 25)
„ Cunosc Eu doar pe Efraim, și Israel nu-Mi este ascuns ; știu că tu, Efraime, ai curvit și că Israel s-a spurcat ”. (Osea 5 : 3)
Faptele ascunse . „ Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, și judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău ”. (Eclesiastul 12:14)

DragosP 31.10.2016 11:29:26

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634513)
Retorica ieftina, fara legatura cu tot ce am scris pe topic.

Păi și cam ce scrii tu se înscrie în același registru, dat fiind subiectul topicului.
Ești singurul care ții musai să aperi homosexualii deși nu-i amenință nimeni.

DragosP 31.10.2016 11:37:50

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634515)
(apropos, spre deosebire de dvs., nu ascult manele autohtone)

Acu', că tot ai ridicat-o așa frumos la fileu, te întreb: da' de care manele asculți, maestre? :39:

AlinB 31.10.2016 12:05:25

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634513)
Retorica ieftina, fara legatura cu tot ce am scris pe topic.

Ma situez impotriva unor practici nefiresti, agresive, care aduc un plus de tensiune in plan social si care nu tin de conduita crestina.
Nu sunt de acord cu fundamentalismul crestin si cu tendintele spre legionarism si alte cazaturi ideologice. Biserica nu e ideologie politica, e Casa ori Corabia mantuirii oamenilor.

Preferintele electorale in acord cu principiile morale nu sunt "practici nefiresti, agresive" nici "fundamentalism crestin" cum zice Presu' tau, nici "tendinte spre legionarism", cu atat mai putin in contradictie cu "conduita crestina".

Citat:

Sunt impotriva episcopilor mitarnici si a controlului lui Gigi Becali asupra unor oameni din Biserica.
Oi fi tu mai destept ca DNA -ul te pomensti. Si mai clarvazator. Daca tot vorbesti de "bun simt" si "conduita crestina" ar trebui sa astepti macar sa se pronunte organele in drept.

NU era vorba de Gigi Becalii, dar na, "arta divagatei" la ea acasa..

Citat:

Nu sunt de acord cu modul in care unii dintre crestini, folositi de unii si de alti pentru interese particulare, dau tonul razmeritei impotriva presedintelui si a ordinii sociale, cu aroganta incompatibila statutului de rob smerit al Domnului.
Presedintele nu e "ordinea sociala" si a avea o atitudine impotriva celor care sunt alesi sa-ti serveasca interesele o fac spre interesul altora nu este "razmerita".

Te crezi intr-o noua dictatura sau cum?

Si cine vorbeste de "aroganta incompatibila statutului de rob smerit al Domnului." ala care sare la gatul unui episcop, inainte ca sa existe o investigatie cu o concluzie.

Citat:

Nu pot accepta modul barbar in care sunt tratati la noi, in general, homosexualii. Cu atat mai mult cu cat unii dintre homosexuali si alti oameni cu alte poveri fac parte din Biserica. Pentru acestia ma astept ca oamenii crestini sa arate omenie, ingaduinta, sprijin, duh jertfelnic.
Oh, pai de asta iti luasi juma' de norma la "Accept"?
Pai stii care e treaba, nu despre asta e vorba aici, dar daca te obsedeaza chestiunea, du-o pe forumurile de profil.

Citat:

]Sunt pentru iubirea homosexualilor, nu pentru ostracizarea si defaimarea lor.
Pai n-ai decat sa te iubesti cat vrei cu ei, s-au scos legile penale in acest sens.

Noi astialalti nu avem nici o treaba cu ei, nici intr-un sens, da' nu vrem sa ne trezim ca exista in schimb legi penale pentru treaba asta.

Citat:

Porunca avind de la Hristos iubirea de vrajmasi.
Haha, cata iubire, dar ii numesti "vrajmasi".

Cam inconsecvent esti nene.

AlinB 31.10.2016 12:06:02

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 634519)
Acu', că tot ai ridicat-o așa frumos la fileu, te întreb: da' de care manele asculți, maestre? :39:

Rock bre, numa' rock si pricesne. Sau pricesne rock?

Mosh-Neagu 31.10.2016 12:11:28

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634515)
Ma bucur, desi ma indoiesc ca sunt chiar inamicul tuturor.
Ma bucur pentru ca si eu ma simt clar inamicul vostru. Inteleg foarte diferit de voi invatatura crestina si caut sa o practic cat pot de bine, insa nu ca voi.
Valoarea mea crestina e o vorba proasta scoasa de matale. Nu ma intereseaza astfel de concepte si nici parerea pe care o aveti despre "valoarea mea". (apropos, spre deosebire de dvs., nu ascult manele autohtone)

Tu NU iubesti manelismul: il practici! Valoarea ta CRESTINA, nu ti-o intelege nimeni. Dragostea ta se confunda si se cufunda in intuneric. Faptul ca sustii la nesfarsit ca cineva de pe-aici e impotriva homosexualilor, ca si cum nu ar mai avea drept la mantuire, este o aluzie ipocrita si lipsita total de responsabilitate. Cine si unde sustine asa ceva. Biserica si noi, crestinii, cu frica de Dumnezeu, suntem impotriva "binecuvantarii" casatoriilor intre homosexuali, si impotriva profanarii Tainei cununiei intre persoanele de acelasi sex. N-o mai fa pe prostu' ca prea risti sa ramai asa! Tu destept, scolit de inalta societate, in loc sa lupti la nivelul tau intelectual (asa cum se bazeaza Dumnezeu pe tine din momentul in care ti-a incredintat "talantul"), te fofilezi sub o falsa iubire de aproape, si sustii contrarul sfintei invataturi. Cu toata responsabilitatea spun ca habar nu ai cat de mult ii iubim pe homosexuali ca si oameni robiti de viciu si pacat. Dar dragostea noastra nu se finalizeaza prin a ne desface picioarele si a le intoarce spatele spre "binecuvantarea" pacatului. Daca au constiinta, fiecare dintre ei ar trebui sa relationeze cu Dumnezeu si sa se ingrozeasca doar la gandul ca ar putea profana Taina cununiei. Nu mai debita baliverne ca si cum te-ai fi trezit ieri in Biserica Ortodoxa! Nu mai mima iubirea si nu mai fa trimitere la iubirea de vrajmasi, ca nu de vrajmasi vorbim ci de metoda prin care "ceilalti vrajmasi" ajung sa batjocoreasca fiinta duhovniceasca! Nu ne deranjeaza homosexualii in vreun fel, desi imaginea unei marturisiri publice dintre doi indragostiti aduce si sila si sminteala, dar cate nu ne smintesc pe lumea asta? Ne cutremura gandul ca o tara crestin-ortodoxa, cu atatea biserici, manastiri, pusnici rugatori si sfinti care au aparat credinta strabuna cu pretul propriilor vieti, ajunge pe deplin constienta, sa fie profanata si vanduta de suflete fara Dumnezeu. Atat timp cat am simtit si am anticipat manevra diabolica, nu avem dreptul nici la tacere, nici la consimtire.
"Fiica Babilonului, blestemata! Fericiti cei ce iti vor strivi copiii tai de piatra!" Ideile acestea marsave, sunt copiii fiicei Babilonului. Tu n-ai decat sa-i pupi in bot, sa-i stergi si sa-i ungi la fund cu sapun, ca sa nu-i doara! E problema ta si pentru ea vei da socoteala. Dar pe noi, ceilalti, nu ne mai aburi cu "dragostea" ta partinitoare!

ioan67 31.10.2016 12:14:06

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 634519)

....:) Am pus cateva, de-a lungul vremii, pe topicul cu muzica.
Cat priveste cantarile bisericesti, prefer sa le ascult (si sa le cant) la slujbe, de aceea nu le-am postat - pentru ca nu sunt de postat ci de cantat si ascultat in mediul lor firesc.

ioan67 31.10.2016 12:16:58

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 634516)
Adevărul va ieși la iveală … nimic nu poate să rămână ascuns, deoarece Dumnezeu scoate la lumină tot ce omul a vrut să țină secret !

Ca bine zici, Cristian.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:25:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.