![]() |
Pai ele or fi, mirean...:D
|
Odin,tot nu mi-ai raspuns la intrebare...???
|
Mirean,ma faci sa cred altceva...???
|
Citat:
|
Colors, acu ai randuiala slujbei... Arata-mi tu, dreptmarturisitorule, unde scrie de calcat pe bolnav, de legat pe cruce, de tinut in intuneric fara apa si mancare... Unde? Dar pot sa bag mana in foc ca nu o sa apari prea curand...:angry:
|
Odin,nu baga mana in foc ca s-ar putea sa te arzi.... :(
|
Odin,TU le icurci mereu pe toate...;)Dar ca sa fiu mai clara,iti spun ca nu avem ce discuta despre ceea ce s-a intamplat la TANACU,atata timp cat tu nu sii despre Slujba Sfantului Maslu NIMIC...:p
|
:)Odin,asa cum spuneai exorcizarea este un ritual liturgic ce cuprinde rugaciuni de izgonire a duhurilor rele.Aceste rugaciuni le intalnim in majoritatea slujbelor Bisericii,dar mai ales in Molitvele Sf.Vasile cel Mare,ale Sf. Ioan Gura de Aur,in molitvele ce se citesc la taina Sf. Botez numite si "lepadari",la molitvele ce se citesc la femeia lehuza,la sfestanie,la rugaciunea de izgonire a duhurilor rele de la cei carora li s-au facut vraji sau de la casa posedata de duhuri rele si inca multe altele,Toate aceste rugaciuni sunt cuprinse in cartile de slujba ale B.O.R.
Desi sustii ca ai pregatire teologica se pare ca ai lipsit de la multe cursuri de liturgica si mai ales de la cel de Morala pt.ca iti lipseste smerenia specifica ortodoxiei.Sper sa nu te superi,ca am fost mai direct. |
:DNegroponte,imi pare bine:) ca i-ai scris f.putin dar,ce era mai important,din lectia sau,mai exact,cursul de la care a lipsit...???Felicitarile mele!:D
|
Citat:
In al doilea rand, nu inteleg unde am gresit... Eu contest anumite acte care nu au acoperire liturgica: calcarea celui bolnav, legarea de cruce, infometarea, izolarea etc... Deci, eu zic sa citesti un pic mai atent ceea ce scriu si nu te grabi sa tragi concluzii pripite... Vezi ca am dat un link cu randuiala Sf. Maslu... poate imi identifici tu acolo unde sunt incorporate aceste acte... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:17:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.