ghemis |
08.12.2009 23:56:41 |
Citat:
În prealabil postat de Doriana
(Post 186867)
Multumesc. Dar cum poti tu crede ca Adevarul [care este Hristos] poate fi ingradit de limitarile unui cult? Spui ca invatatura te mantuieste. Vezi tu, asta nu e biblic. Biblia spune ca jertfa lui Hristos ne mantuieste si credinta in El. In ce priveste invatatura, Biblia spune ca noi cunoastem in parte, niciodata desavarsit [cat suntem pe pamant]. In cazul asta nimeni nu poate pretinde ca are adevarul absolut. Dumnezeu insa este drept si ne va judeca dupa cat ni s-a dat sa cunoastem.
|
De unde ai inteles tu din tot ce s-a discutat pe forum ca la noi ortodocsii,sau prin cultul religios IL ingradim pe Hristos,IL limitam pe Hristos?Ba din contra,traim plinatatea Adevarului prin EL,prin insusi Iisus Hristos.Prin Impartasirea cu Preacuratul Trup si Scump Sangele Sau si prin respectarea poruncilor,mai bine zis prin practicarea poruncilor.Nu este nevoie de fapte bune?Cauta in biblie si vezi ce spune."Nu oricine I-mi zice Doamne,Doamne va intra in Imparatia Cerurilor,ci cel care face VOIA TATALUI MEU.Sau citeste; "Veniti la mine binecuvantatii Tatalui Meu,Ca flamand am fost si mi-ati dat sa mananc,Insetat am fost si mi-ati dat sa beau,Bolnav am fost si m-ati cautat,In temnita am fost si m-ati aflat"....apoi mai zice; "Plecati de la mine blestematilor.....aici te invit pe tine sa scoti biblia din raft,sa o stergi de praf,si sa citesti.Nu este nevoie de fapte bune?Biblia mai spune ca prin pocainta si schimbarea vietii ne mantuim nu doar credinta in Iisus Hristos.De adevarata invatatura din biblie vorbesc si eu,de felul cum este ea interpretata,de felul cum este pus in practica invatatura din biblie.Desigur,este mai greu in biserica ortodoxa pentru ca trebuie practicata jertfa si pocainta,ori multi dintre voi ati ajuns pe la alte secte tocmai din prea multa comoditate care este acolo.Nu se cere prea mult,cantam cateva cantece la chitara,mai spunem o rugaciune si e totul Ok.Ne mantuim.Voi ati uitat de un lucru pe care vreau sa vi-l reamintesc.Ati uitat de diavol(nici macar in postarile voastre de aici nu pomeniti de el),ati uitat ca el are puterea de a prezenta intunericul drept lumina.Asta este cea mai mare inselaciune a diavolului de a se prezenta lumii ca inexistent,ca sa-si poata face lucrarea lui satanica,si anume de a desparti pe om de Dumnezeu.Nu te gandi ca rugaciunea ta ajunge la Dumnezeu,prin vorbitul in limbi,este oprita de diavol.Este in zadar ceea ce faci,nu te zidesti pe tine nici pe altul nu zidesti.Ti-am aratat diferenta dintre duhul apostolilor la darul vorbirii in limbi,si ceea ce faceti voi acolo.Nu este acelasi duh.Dumnmezeu sa te ajute sa redescoperi calea cea dreapta.Raspusurile mele sunt mai intarziate pentru ca intru mai rar pe internet,chiar mi-am propus sa nu intru mai mult de 2 ori pe saptamana,sant si alte lucruri de facut Doriana,cauta Adevarul,inca nu l-ai descoperit.
|