Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Citate preferate, cugetari, vorbe de duh (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=772)

silverstar 05.03.2009 08:52:21

[COLOR=green]Citatul zilei [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]“Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.”
Tudor Mușatescu[/COLOR]

silverstar 05.03.2009 16:44:07

Carte si spirit

[COLOR=#008000]"Întregul proces al vieții spirituale se întemeiază pe carte. Acest instrument delicat deschide orizonturi vaste sufletului nostru și întreaga noastră viață personală se organizează prin el."
Stefan ZWEIG[/COLOR]

MirelaL 06.03.2009 20:17:50

din vorbele fiului meu, David in varsta de 8 ani

Inainte sa ne culcam intr-o seara, David ma intreba daca stiu de la ce vine numele Iisus, iar eu ii raspund ca nu m-am gandit de la ce vine numele Domnului. Dupa cate secunde el imi spune:
"Primul I vine de la Iubire
cel de-al doilea I, vine la la Iertare
S de la sabia dreptatii, sacrificiu
U de la ura nu are Dumnezeu,
iar S vine de la Soarele luminos si incalzitor".

Plimbandu-ne intr-o zi in parc si trecand pe langa lac, David imi arata apa si imi spune:" Vezi mama lumina fetei lui Dumnezeu?", iar eu il intreb:"Asta vezi tu?" si el imi spune aratandu-mi sclipirile apei:" Da! Lumina fetei lui Dumnezeu se vede in luciul apei!" Era asa de fericit!

O alta vorba a lui David:
"In lumea asta nu ma pot baza aproape pe nici un om, nu e nici unul de incredere…in cine poti avea incredere cu adevarat?...ma pot baza numai pe Dumnezeu! Aaaa…si pe pamant ma pot baza pe cineva… pe animale, ele sunt in stare sa moara pe mormantul tau!".

silverstar 07.03.2009 11:53:03

[COLOR=green]"Sunt categoric împotriva trândăviei mentale. Cea fizică poate fi minunată!" :3:[/COLOR]

[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Elisaberh Hurley[/COLOR]

silverstar 08.03.2009 10:10:25

[COLOR=green] "O floare este o buruiana educata."
Luther Burbank[/COLOR]

Anca-Miha 08.03.2009 12:23:39

Citat:

În prealabil postat de MirelaL (Post 120803)
Inainte sa ne culcam intr-o seara, David ma intreba daca stiu de la ce vine numele Iisus, iar eu ii raspund ca nu m-am gandit de la ce vine numele Domnului. Dupa cate secunde el imi spune:
"Primul I vine de la Iubire
cel de-al doilea I, vine la la Iertare
S de la sabia dreptatii, sacrificiu
U de la ura nu are Dumnezeu,
iar S vine de la Soarele luminos si incalzitor".

Plimbandu-ne intr-o zi in parc si trecand pe langa lac, David imi arata apa si imi spune:" Vezi mama lumina fetei lui Dumnezeu?", iar eu il intreb:"Asta vezi tu?" si el imi spune aratandu-mi sclipirile apei:" Da! Lumina fetei lui Dumnezeu se vede in luciul apei!" Era asa de fericit!

O alta vorba a lui David:
"In lumea asta nu ma pot baza aproape pe nici un om, nu e nici unul de incredere…in cine poti avea incredere cu adevarat?...ma pot baza numai pe Dumnezeu! Aaaa…si pe pamant ma pot baza pe cineva… pe animale, ele sunt in stare sa moara pe mormantul tau!".

Intelept fiu ai, Mirela.

MirelaL 08.03.2009 17:46:16

Anca-Miha

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 121067)
Intelept fiu ai, Mirela.

Intelept e Dumnezeu cel Mare, iar in copii se vede intelepciunea Lui!

Bine este cuvântat Dumnezeu, cel ce ne miluiește și ne hrănește pe noi din darurile Sale cele bogate, cu al Său har și cu a Sa iubire de oameni, totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

MirelaL 08.03.2009 17:49:07

Anca Miha

Intelept este Dumnezeu cel mare, iar in copii se vede intelepciunea Lui!

Dumnezeu cu noi toti

silverstar 10.03.2009 23:33:31

[SIZE=3][COLOR=green]"Sunt lacrimi atât de grele și fierbinți, încat ochii nu le pot plânge; ele zac în inima arzând-o." :17:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green]N. Iorga[/COLOR]

silverstar 11.03.2009 00:48:35

Citat...

[COLOR=green]"Să iubim nebunește tot ce strălucește pe acest pămînt, fiindcă altă viață nu ne este cunoscută."
[SIZE=1]Euripide[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#008000]După atâtea mii de ani mai poate fi Euripide actual? :107:[/COLOR][/SIZE]

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:41:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.