Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

Geony 09.02.2011 00:39:48

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 335051)
Urmam invataturile Domnului Iisus Hristos si a Sfintilor Apostoli. Le gasiti in Sfanta Scriptura (nu pe diferite postari de pe forumuri). Aratati-mi cu Scriptura unde gresesc.P.S. Nu am dat si nici nu voi da vreun citat din Ellen White (pasiunea dvs.). Prefer Sfanta Scriptura.

Hai sa lasam pe ametita aia de EGWhite, si sa vb si mai serios!
Sa vorbim de ziua de odihna poruncita de D-zeu evreilor (Iesire 31, 13-17) si cinstita azi de AZS...Unde porunceste NT sa cinstim sabatul in Legea noua?

AdrianAamz 09.02.2011 00:56:55

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 335056)
Hai sa lasam pe ametita aia de EGWhite, si sa vb si mai serios!
Sa vorbim de ziua de odihna poruncita de D-zeu evreilor (Iesire 31, 13-17) si cinstita azi de AZS...Unde porunceste NT sa cinstim sabatul in Legea noua?

Deja am mai vorbit o groaza.

Argumentarile lor sunt ca niste pereti pe care sunt desenate usi, si desi se vede clar ca nu se poate deschide nici una din acele usi desenate, li s-au pus clantze si se tot apasa pe ele...
Daca nu pleaca de langa peretii aceia, niciodata nu vor gasi o usa adevarata.

Geony 09.02.2011 01:08:38

Citat:

În prealabil postat de AdrianAamz (Post 335066)
Deja am mai vorbit o groaza.

Eu stiu!
Dar poate copilul asta nu face parte din cultul din care au facut parte cei cu care s-a vb pana acum.. nu vezi ca-s AZS-pentru EGWhite si AZS-impotriva EGWhite.

bairstow 09.02.2011 09:51:20

Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce! La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!

Geony 09.02.2011 10:20:41

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 335099)
Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! !

Neascultarea daca a facut probleme si in lumea ingerilor, oare nu a dacut si nu va face si in lumea oamenilor.
NP spun ca respecta Biblia, dar nu stiu care Biblie...ea spune clar: Evrei 13, 7. "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința."...
A cui credinta a urmat-o EGWhite?

Evrei 13, 17. Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. - cine sunt mai marii AZS?- EGWhite?

Sunt versete biblice care sunt trecute cu vederea , DE CE? , ei stiu...

Citat:

Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce!!

Daca ma nasteam adventist, si daca NU AVEAM MINTE IN CAP CA SA JUDEC, poate ramaneam pana la moarte AZS...
Toti avem gandire, dar nu toti o folosim!

Citat:

La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! !

Lumea NP e mereu si mereu in schimbare, ca zic ei:''si lumea se schimba!"..."cuvantul Domnului trebuie adaptat la vremurile noastre" - spun ei... dar a adapta ceva la vremea de azi, nu inseamna sa si schimbam sensul Cuvantului.

Citat:

Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!

Eu am o vorba si o spun mereu si mereu lumii cu care interactionez: "Nu cei care citesc despre D-zeu, nici cei care vorbesc despre D-zeu si nici cei care asculta vorbinduse despre D-zeu nu mostenesc Imparatia lui D-zeu...ci cei care implinesc Cuvantul lui D-zeu!"

Iosif77 09.02.2011 12:09:43

Pastorii de pe forum

Citat:

La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste!

Asta e tare, Bairstow.
(Neo) protestantii care activeaza pe forum pot fi numarati pe degete si, cel mai probabil, nici unul nu e pastor.

Nu stiu de ce dar incep sa cred ca tu esti o fatza bisericeasca.
Daca presupunerea mi se va confirma voi incepe sa plang ...

Geony 09.02.2011 12:21:38

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 335167)
Asta e tare, Bairstow.
(Neo) protestantii care activeaza pe forum pot fi numarati pe degete si, cel mai probabil, nici unul nu e pastor. ...

Pastorii stiu ca nu au dupa ce sa activeze pe forumuri, ca-s mancati cu Biblie cu tot!

tricesimusquintus 09.02.2011 12:28:08

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 335176)
Pastorii stiu ca nu au dupa ce sa activeze pe forumuri, ca-s mancati cu Biblie cu tot!

Geony băiatule (îmi permit să te numesc astfel că-mi ești simpatic încă de pe alte forumuri), lasă-i pe pastori că-s indigești. Propun totuși să iei Biblia și s-o mănânci (la figurat bineînțeles). Apoi mai vorbim...

Geony 09.02.2011 12:34:33

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 335181)
Geony băiatule (îmi permit să te numesc astfel că-mi ești simpatic încă de pe alte forumuri),...

De pe care forumuri?...

Citat:

lasă-i pe pastori că-s indigești.

...nu esti si tu pastor cumva?

Citat:

Propun totuși să iei Biblia și s-o mănânci (la figurat bineînțeles). Apoi mai vorbim...

Dar ca desert sa servesc si scrierile "craiesei" EGWhite!

PS. mi se pare ca tu si cucubau (sau crocomau) sunteti una si aceiasi persoana. aseara , nu erai pe forum ci numai cucubau, acum el lipseste si tu esti prezent....http://yoursmiles.org/tsmile/emb/t1855.gif

tricesimusquintus 09.02.2011 13:21:09

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 335184)
De pe care forumuri?...

...nu esti si tu pastor cumva?

Am spus-o și aici, și pe acel forum (nu-i fac reclamă, cel care nu merge acum) că nu sunt pastor.

Citat:

Dar ca desert sa servesc si scrierile "craiesei" EGWhite!

Poftă bună!:71:

Citat:

PS. mi se pare ca tu si cucubau (sau crocomau) sunteti una si aceiasi persoana. aseara , nu erai pe forum ci numai cucubau, acum el lipseste si tu esti prezent....http://yoursmiles.org/tsmile/emb/t1855.gif

Exact cum spui: ți se pare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:55:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.