![]() |
joc
Citat:
|
Ma scuzati! M-am exprimat gresit. Desigur ca stiu raspunsul corect. As putea adauga si alte citate din acelasi autor, spre a fii mai edificator, insa nu mai gasesc unde le-am salvat si mi-e teama sa nu redau din memorie inexactitati.
(de exemplu tot el a spus ca orice religie e buna atata timp cat urmareste scopuri bune, ca orice fapta buna este un act religios, pecand oamenii adunati intr-un loc si rugandu-se pentru un lucru rau nu fac un act religios, etc, insa in lipsa citatelor originale, banuiesc ca nu am credibilitate) Daca va mai dau un indiciu, si anume ca autorul a castigat premiul Nobel (pt pace) in 1989, acum cred ca deja e prea usor, nu? |
Citat:
|
Citat:
Pacat ca nu l-am vazut atnci, ca as mai avea niste citate interesante... |
Citat:
Off topic: voua nu vi se pare ca din cauza multitudinii de reclame care abunda de vreo doua zile pe forum, pe pagina principala, abia mai ne putem strecura printre randuri? |
Ok, uitați aici o nouă ghicitoare :
"Poate că pentru lume ești o singură persoană, dar pentru o anumită persoană, ești întreaga lume." |
Citat:
|
Citat:
Așteptăm o nouă încercare din partea ta. |
"Este imposibil să cunoști sufletul, sentimentele și gândurile cuiva, înainte ca el să exercite vreo dregătorie și să aplice legile."
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:52:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.