Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Intrebari despre actele biometrice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10432)

AlinB 26.11.2013 18:15:37

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 541656)
Evident ca putea opta pentru pasaport fara cip valabil un an, daca voia ca maicutele sa faca un pelerinaj. Obligandu-le sa ia pasaport cu cip, e clar ca omul cauta ranguri inalte si vrea sa-si dovedeasca zelul fata de stapanire pentru a le obtine.

E clar ca bati campii fara nici o gratie.

A avea pasaport cu cip nu e cu nimic diferit de a avea telefon mobil, calculator sau Internet.

Adica trebuia sa cheltuiasca mai mult din banii manastirii ca cei cu piticutzi pe creer sa fie fericiti ca au mai racolat pe unul caruia ii plac selectiv cipusoarele.

Pana la urma n-ati explicat potentialilor aspiranti la cipofobie daca cipusorul are ceva rau in el sau doar asa, ca e stra-stra-stra-stra-stra-stra-bunicul-posibil-virtual-cine-stie-al pecetii ?

In cazul asta n-ar trebui sa-l blamati si pe cel fara cip, ca fiind stra- stra-stra-stra-stra-stra-stra-bunicul-posibil-virtual-cine-stie-al pecetii?

antoniap 26.11.2013 19:25:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541658)
E clar ca bati campii fara nici o gratie.

A avea pasaport cu cip nu e cu nimic diferit de a avea telefon mobil, calculator sau Internet.

Adica trebuia sa cheltuiasca mai mult din banii manastirii ca cei cu piticutzi pe creer sa fie fericiti ca au mai racolat pe unul caruia ii plac selectiv cipusoarele.

Pana la urma n-ati explicat potentialilor aspiranti la cipofobie daca cipusorul are ceva rau in el sau doar asa, ca e stra-stra-stra-stra-stra-stra-bunicul-posibil-virtual-cine-stie-al pecetii ?

In cazul asta n-ar trebui sa-l blamati si pe cel fara cip, ca fiind stra- stra-stra-stra-stra-stra-stra-bunicul-posibil-virtual-cine-stie-al pecetii?

E un raspuns previzibil. De explicat, am explicat, dar iti place si tie sa te prefaci ca n-ai inteles. S-o iau de la inceput?

ovidiu b. 26.11.2013 19:41:49

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 541642)
Nu mi-a placut predica parintelui Vulcanescu.
Nu mi-a placut cand a zis de cei din alte confesiuni crestine ca pe ei "ii inspira diavolul".
Eu nu sunt ecumenist. Dar NU cred ca un catolic credincios si chiar si un protestant credincios e neaparat inspirat de diavol.

De Adevăr și rătăcire ai auzit? Se pare că nu. Dacă pentru tine există mai multe adevăruri, atunci e clar că nu ai cum să înțelegi. Părintele are mare dreptate în ce ceea afirmă.

iuliu46 26.11.2013 19:45:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541655)
Tot nu vad care e legatura intre cip si CV
Mai incearca.

Nu comentez mai mult despre restul ca nu sunt psiholog de meserie si nici nu cred ca reusesc sa pun ce cred intr-o forma eleganta. :)

Oricum se pare ca te-a trauamtizat tare interactiunea cu organul, chiar si din postura de simplu suspect :)

Apropo, n-ai facut scandal ca de ce ai dosar de cazier la ei?
Alb alb, dar de ce este?
Plus in evidenta populatiei, ce cauti acolo? Ca doar n-ai cerut tu sa fii.

Iar daca e musai sa fie, ar trebui macar sa-ti dea un buletin in alb, sa fii cine vrei, cand vrei si cum vrei. Sau daca e musai sa-ti scrie numele, macar sa fie fara poza aia biometrica.

La fel si onorabilul Gigi Manglete, ca doar si-a terminat anii de puscarie, de ce sa poarte povara trecutului toata viata?

E problema fiecaruia dintre noi sa accepte un anumit lucru sau sa-l considere umilitor, abuziv sau contrar credintelor sale personale.
Oamenii ca tine sa-si mai puna un lacat pe usa sau sa-si angajeze bodyguarzi. Nu sa ne ceara tuturor sa acceptam un anumit lucru doar pentru ca ei sa doarma linistiti.

gabriela8 26.11.2013 20:07:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541519)
Cam asa fac cei dintr-o secta, dau iluzia membrilor ei ca au acces la informatii speciale, dedicate doar celor "alesi".
In felul asta le hranesc orgoliul si orbirea care rezulta de aici

Este strict parerea ta.

Abcdefg 26.11.2013 20:13:40

Exista o concluzie?

Doamne Ajuta,

Vroiam sa stiu daca exista vreo parere "oficiala" si demna de urmat in legatura cu toata nebunia cip-urilor.

antiecumenism 26.11.2013 20:21:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541657)
Sunt si multi ortodocsi inspirati de diavol.
Poate unii chiar mai mult decat din ceilalti.

.

-tu fiind unul dintre ei nu?

ovidiu b. 26.11.2013 20:47:33

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 541663)
E problema fiecaruia dintre noi sa accepte un anumit lucru sau sa-l considere umilitor, abuziv sau contrar credintelor sale personale.
Nu sa ne ceara tuturor sa acceptam un anumit lucru doar pentru ca ei sa doarma linistiti.

Din prea multă ”logică” uităm de libertatea omului de a alege.

bin000 26.11.2013 21:47:39

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541402)
Au mai fost cazuri din asta in istorie.
De ex. cazul clasic al magarului care a inteles mai bine decat profetul care era treaba si in ce directie trebuia sa o apuce.

In ce priveste comparatia ta cu măgarul ,as fi de acord ,gandindu-ma ca tu te cunosti mai bine ,dar in ce priveste comparatia situatiei actuale (Par. Iustin inselatul vs. anonimul AlinB vazătorul) cu situatia măgarului vorbitor (care avea dreptate )nu exista nici o legatura ,din simplul motiv ca in situatia actuala AlinB n-are dreptate .
Vad ca ai început sa aduci măgari vorbitori ca argumente "logice" ca tu ai dreptate...

Citat:

Unde am facut eu apel la autoritatea mea, in timp ce voi la tot pasul faceti apel la autoritatea lui cutare sau cutare?

Apelul la autoritate nu este intotdeauna eroare logica. Tu esti de acord cu asta caci faci, ca in citatul de mai jos ,apel la autoritatea Sf. Traditii sau a "teologiei"...si chiar la un măgar vorbitor, dar pe baza "autoritatii" tale de interpretare a lor.

Citat:

Eu am oferit niste argumente, referinte la teologia si Traditia ortodoxa, si am cerut sa fie infirmate, daca gresec, am punctat sursa "revelatiilor" voastre ca fiind in ultima instanta de natura neoprotestanta si m-am asteptat la niste replici inteligente.
........ Asa zisul "Proiect LUCID" este inventia unui alt neoprotestant smintit, Texe Marrs.

Aha, te asteptai la niste replici inteligente...si nu le-ai gasit. Sa fac traducerea pentru cine n-a inteles :practic ,AlinB afirma ca e cel mai destept de p'acilea . Da, n-are cu cine ..pai daca si pe Par. Iustin l-a invatat care-i treaba cu realitatea, cu d'alde noi nici n-are ce discuta.
Cine te-a păcălit ca un protestant nu poate vorbi adevărul, daca un măgar poate, atunci poate si un protestant. In al 2-lea rand cine te-a păcălit ca acel protestant e sursa de influenta?

Citat:

Conform acestei logici, daca vrei sa o pui in practica, arunca-ti calculatorul pe geam si fugi in padure.

Ai auzit de pustnici? Ei fac asta. E o realitate. Unii se spovedeau chiar la Par. Iustin cel despre care ziceai ca habar nu are pe ce lume e .Tu nu te vezi in ce situatie penibila esti?

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541409)
De ce, era cumva Papa infailibil si nu putea sa se insele?
Nu poate fi mantuit, chiar daca intr-o anumita chestiune s-a inselat, mai ales ca pe patul de moarte si-a corectat in buna parte greseala?

Da, comparativ cu tine e infailibil, tu esti doar o voce pitigaiata care striga din intuneric,pe cand el va fi ...canonizat .
E vorba de ligi diferite.

bin000 26.11.2013 21:54:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541407)
Deci iata cum scuzam o greseala monumentala.
Cu o logica foarte "ortodoxa".
"Le-am trantit o minciuna sa-i bag in sperieti, ca sa fie mai atenti de acum".

Minciuna? Cine a zis ceva de minciuna? A...interpretarea ta. Se numeste strawman. Par. Iustin n-a mințit ,n-a spus lucruri contrare ci doar a prezentat 2 premii diferite:1. Cine vrea sa iasa campion olimpic? 2. Cine vrea sa participe la campionatul satesc ? Dumnezeu vrea sa dea premiile cele mai mari, dar daca nu se gasesc doritori.. .coboara stacheta. ..si premiile desigur.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:06:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.