ashima |
01.08.2011 20:03:45 |
minunile sfantului Nectarie si si ale Maicii Domnului...
pot sa incep asa...ca aflandu-ma in mare impas,divort,copil in clasa a -viii-a si nevoia de a cumpara o lucuinta.In dorinta de a cumpara ,desi n-am avut ,exact asa cum spunea cineva pe aici,nici un leu economisit ,ba am avut in jur persoane care dupa ce am fost refuzata la doua banci,spuneau ca nu se mai dau credite,am reusit dupa cateva luni sa-mi cumpar un apartament cu 2 camere.Minunea Sfantului si a Maicii Domnului s-a implinit,pentru ca pana la urma ,m-au ajutat sa gasesc puterea de a depasi obstacolele .
Si mai vreau sa impartasesc ceva,desi in viata mea am avut nenumarate semne dumnezeiesti,cum intr-o duminica dupa amiaza,acum de curand,(merg aproape in fiece duminica la Manastirea Cernica) luam si copilul cu mine,pentru ca nu mai aveam decat 8 lei,atat....ma gandeam,Doamne voi reusi sa trec saptamana aceasta?! stiu ca ma ajuti mereu,dar aveam o datorie catre o prietena de 2 mil. si pusesem banii deoparte,insa in minte mi-a venit ideea de a lua 5 lei din cei 2 milioane,gandindu-ma ca ii voi spune prietenei mele ca voi mai avea sa-i dau 5 lei.Am plecat la Manastire,insa in drum,minune....la un colt de strada vantul a adus,cand sa trecem pe acolo,5 lei.Doamne esti cu mine mereu,mi-am zis. Nu trecusera decat 5 minute de cand ma gandisem ca raman datoare ,dar eu tot am plecat la biserica.
Dumnezeule,mare si bun esti! Ce sa va mai spun?!ca in urmatoarea saptamana,fata de ce castig lunar,a mai venit cineva ce m-a rugat sa-i rezolv o problema,iar suma ce o aveam de primit,depasea cu mult si ce aveam eu in casa si ce datorie credeam ca am.
Sa credem in Domnul,sa credem curat! Sa ne rugam,El este alaturi de noi mereu!
Intelepteste-ne Doamne!
|