Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

Anytza 05.05.2010 14:46:39

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243188)
Si daca s-ar intoarce printre cei de aici, cred ca la fel ar fi intampinat... Crezi ca ar fi recunoscut?

Maria, te rog citeste la Matei 24,Marcu 13 si Luca 21.

o_tzaranca 05.05.2010 14:51:08

imi lipseste ceva in ecuatia asta..maria-luisa ce credinta ai?

maria-luisa 05.05.2010 15:05:11

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 243266)
imi lipseste ceva in ecuatia asta..maria-luisa ce credinta ai?

De ce crezi ca daca-ti voi spune ce credinta am, vei fi mai lamurita? In ceea ce am postat este credinta mea de-acum.
Daca intrebi de religia in care am fost nascuta, este cea crestin ortodoxa.

o_tzaranca 05.05.2010 15:15:25

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243272)
De ce crezi ca daca-ti voi spune ce credinta am, vei fi mai lamurita? In ceea ce am postat este credinta mea de-acum.
Daca intrebi de religia in care am fost nascuta, este cea crestin ortodoxa.

(eu nu prea am citit postarile tale0
am sarit acum ca am auzit iar de nenea acela..:)
ok.am impresia ca e ceva neo-..pe aici..

maria-luisa 05.05.2010 15:20:04

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 243277)
(eu nu prea am citit postarile tale0
am sarit acum ca am auzit iar de nenea acela..:)
ok.am impresia ca e ceva neo-..pe aici..

ce anume? scuze, dar nu inteleg, ce este neo-? :)

Jane Says 05.05.2010 16:48:21

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243279)
ce anume? scuze, dar nu inteleg, ce este neo-? :)

Dar cea de-acum care este?
Ca pana la urma cam toata lumea stie cine ce este, nu s-au ascuns nici ortodocsii, nici evreii, nici baptistii penticostalii ateii etc

maria-luisa 05.05.2010 17:30:47

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 243323)
Dar cea de-acum care este?
Ca pana la urma cam toata lumea stie cine ce este, nu s-au ascuns nici ortodocsii, nici evreii, nici baptistii penticostalii ateii etc

Pai am spus care este. In ceea ce am postat mi-am exprimat credinta. In rest, am ramas in religia in care am fost botezata, nu m-am convertit in vreo biserica, templu, sinagoga etc. Asta nu ma opreste sa cred ca Dumnezeu e Unul pentru toti, drept in toate . Daca asta face din mine o neortodoxa, atunci asa sa fie.

Jane Says 05.05.2010 17:57:09

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243358)
Pai am spus care este. In ceea ce am postat mi-am exprimat credinta. In rest, am ramas in religia in care am fost botezata, nu m-am convertit in vreo biserica, templu, sinagoga etc. Asta nu ma opreste sa cred ca Dumnezeu e Unul pentru toti, drept in toate . Daca asta face din mine o neortodoxa, atunci asa sa fie.

El este intr-adevar Unul pentru toti, drept in toate.
Nefericirea e ca oamenii isi inventeaza multi alti dumnezei si zic ca aceia ar fi Acel Unu.

Jane Says 05.05.2010 18:00:27

Editat editat editat

AlinB 05.05.2010 18:13:43

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243358)

Trebuie sa faci mai mult decat sa "ramai".
Trebuie sa o cunosti si sa o practici, chestia promovata de tine cu respectul pentru alte religii care dupa tine inseamna practic sa le dai la toti dreptate indiferent ce prostii spun despre Dumnezeu sau credinta ta, n-are nici o legatura cu practica ortodoxa iar din perspectiva asta, faptul ca formal nu te-ai convertit la alta religie chiar nu este nici un merit, in practica ai deja alta..

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:08:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.