![]() |
Citat:
|
Calea minimei rezistențe, deh...
|
Citat:
Cand spuneam de Dobrogea , spuneam de regiunea in sine. Iar Sfantul Apostol Andrei a trecut si prin Dobrogea (adica Scythia minor). Cand veniti la mare , pentru plaja , vizitati si muzeul de istorie si arheologie Constanta. Dar pana cand ajungeti la mare vizitati siteul : http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Saint_Andrew , si uitati-va la sectiunea Romanian Tradition. PS: Inca o data dati dovada de necunoastere... Asadar mi se pare inutil sa mai continuam discutia. Daca pe siteurile adventiste se poate cu minciunile anti-ortodoxe ; aflati ca pe forumul acesta nu prea merge cu "gogosile" sectante. |
Citat:
Desigur, dacă iei jugul lui Hristos, împreună cu el, acesta nu mai e greu... dar puteți spune că ați experimentat asta, de vorbiți cu atâta ușurință despre? |
Citat:
|
Citat:
Dar nu va ingrijorati ... luati o miniciunica sectanta si va trece greata imediat ! |
Deci adventistii nu se considera ca fiind singurii care urmeaza exemplul Domnului si al apostolilor, multumesc de raspuns.
Acum spuneti-mi va rog in ce consta aceasta mantuire usoara la adventisti? Prin mantuire usoara eu inteleg faptul de a trai cum ii taie capul si a face orice pofta doresc avand convingerea ca oricum se mantuiesc. Este cazul adventistilor? Prin mantuire grea inteleg lasarea de toate pacatele, pocainta, post, fapte bune, participarea la tot ceea ce Domnul a cerut: rugaciune, Comuniune euharistica etc. Acestea nu exista la adventisti? Multumesc de raspuns! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:16:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.